Apple forventes at sælge 80 mio. iPhone 12-enheder i år

Det estimeres, at Apples nye iPhone-serie vil give den amerikanske producent en stærk afslutning på året.

iPhone 12 og iPhone 12 Mini
iPhone 12 og iPhone 12 Mini vurderes til at blive de mest populære af Apples nyligt lancerede iPhones. (Foto: Apple)

Med fire nye modeller i iPhone 12-serien har Apple ikke bare udvidet sortimentet, men også antallet af prisklasser, skriver Wccftech.com.

Apple fjerner EarPods og oplader fra alle iPhones

Ved blandt andet at sænke priser på iPhone 11 og iPhone Xr, samtidigt med at Apple har introduceret en ny model i iPhone 12-serien, tilbyder producenten ikke bare iPhones til ethvert behov men også ethvert budget.

Lanceringen af fire nye smartphones kan vise sig at være en af Apples bedste strategier til dato. Ifølge en ny analyse, kan producenten nemlig nå op på 80 millioner solgte iPhone 12-enheder ved årets udgang.

iPhone 12 – stærkere skærm, bedre kamera og 5G

Det virker ikke usandsynligt, at iPhone 12-serien kommer til at sælge godt. Både iPhone Xr og iPhone 11 har været de mest populære i deres respektive årgange. Med lanceringen af iPhone 12 og det mindre alternativ, iPhone 12 Mini, har Apple for alvor givet de mere prisbevidste forbrugere nogle stærke alternativer.

iPhone 12 bliver mest populær

Den populære analytiker, King-Chi Kuo, mener også, at iPhone 12 kommer til at sælge bedst. Kuo estimerer, at den 6,1-tommer store iPhone 12 vil stå for 45 procent af de solgte enheder. Samtidigt mener Kuo også, at den mindre iPhone 12 Mini vil stå for 25 procent.

De sidste 30 procent skal så fordeles mellem iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Begge pro-modeller er større end sidste års modeller, og hvis tendensen med de populære 6,1-tommer-displays fortsætter, vil iPhone 12 Pro blive den mest populære af de to.

Apple iPhone 12 Mini er verdens mindste 5G-telefon

Ser vi bort fra de nyligt lancerede telefoner, kan de tidligere modeller stadigvæk bidrage positivt til Apples salgstal. Apple har som nævnt sænket priserne på iPhone 11 og iPhone Xr, hvilket gør dem endnu mere attraktive. Især hvis du endnu ikke har brug for 5G, ikke behøver de nye kameraforbedringer eller generelt ikke mener, at du får nok opgraderinger med iPhone 12-serien.

Inden du køber en ny iPhone, så tjek lige priserne. Her er iPhone 12-seriens priser i overblik.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

I Apples officielle sortiment må sidste års dyreste pro-modeller lade livet. I modsætning til iPhone Xr og iPhone 11, der begge stadig er at finde i Apples butik, er iPhone 11 Pro helt erstattet af iPhone 12 Pro.

Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Apple og Disney stopper reklamer på X efter nye vanvidsudtalelser

Elon Musk har påstået kontroversielle ting om jøder. Det har fået flere prominente annoncører til at stoppe annonceringen.

(mere…)
Fik du set den nye M3 MacBook Pro og iMac?

VIDEO: Her er mine første indtryk af M3 MacBook Pro og den nye 24” iMac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram