iPhone 12 og iPhone 12 Pro kan forudbestilles nu

Apple er klar til at tage imod forudbestillingerne på de to første modeller – iPhone 12 og iPhone 12 Pro. Bestillingerne åbnes i dag fredag den 16. oktober.

iPhone 12 og iPhone 12 Pro - i mini og Max versioner også (Foto: Apple)
iPhone 12 og iPhone 12 Pro er klar til salg fredag den 23. oktober 2020 - i mini og Max versioner også, dog først i november (Foto: Apple)

Skal du have en af de fire nye iPhone 12-modeller, som netop er præsenteret? Hvis du skal, så kan du nu forudbestille dit eksemplar. De to første modeller er nemlig klar i forsalg.

iPhone 12 – stærkere skærm, bedre kamera og 5G

Så skal du have iPhone 12 eller iPhone 12 Pro, skal du være klar fra klokken 14 her i dag fredag den 23. oktober 2020.

Fælles for begge modeller er, at de kommer med 6,1 tommer skærm. Er du til en større eller mindre skærm, så har disse telefoner en henholdsvis ”lillebror” og ”storebror”, som kommer til salg i november.

Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo bliver iPhone 12 den mest solgte iPhone-model ”denne sæson”.

Analytiker forventer iPhone 12 bliver den mest populære

iPhone 12 vil koste fra 6.999 kroner for 64 GB lagerplads. iPhone 12 bliver også tilgængelig med 128 og 256 GB lagerplads. Farvemulighederne på iPhone 12 er blå, grøn, sort, hvid og rød (Product Red).

Er du til topmodellen iPhone 12 Pro, kan du nu forudbestille den lille-model. Max-modellen er nemlig først klar til salg i november. iPhone 12 Pro bliver tilgængelig i farverne grafitgrå, sølv, guld og stillehavsblå.

iPhone 12 Pro – iPhone er større, flottere og federe

iPhone 12 Pro vil koste fra 8.899 kroner. Det er for udgaven med 128 GB lagerplads. Den fås også med 256 og 512 GB lagerplads.

Det koster iPhone 12 og iPhone 12 Pro – få 12-seriens prisoverblik

Mere til historien

Er du til den nye iPhone 12 Mini eller det helt store flagskib iPhone 12 Pro Max, så skal du væbne dig med tålmodighed. De ”sidste” to iPhone 12-modeller kommer først i handlen i november. De kan forudbestilles fra fredag den 6. november og findes på hylderne fra fredag den 13. november 2020.

Læs også:
Populære iPhones er nedsat med over 1.000 kroner

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
41 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram