OnePlus 8T er større end OnePlus 8

Den kommende smartphone, OnePlus 8T er større end OnePlus 8, selvom de har samme skærmstørrelse. Sådan lyder de seneste rygter.

Skærmstørrelsen på den kommende OnePlus 8T er 6,55 tommer – præcis som tilfældet er på forgængeren OnePlus 8. Men alligevel ser det ud til, at selve telefonen vil være større rent fysisk.

OnePlus 8T lanceres i midten af oktober

Twitter-brugeren @OnLeaks har tweetet en post, hvor han afslører de fysiske mål på enheden. Om målene er officielle, er uvist på nuværende tidspunkt.

Ifølge @OnLeaks så måler OnePlus 8T 162.8 x 75.5 x 8.4 mm, mens den på det tykkeste sted (kameraet) er 9.3 mm. Dermed har OnePlus 8T altså næsten samme tykkelse, som OnePlus 8 Pro. Den var 8.5 mm tyk. OnePlus 8 er kun 8.0 mm i tykkelsen. Det skriver GSMArena.com.

I år kommer der ikke en ”T Pro”-model. Men i stedet bliver det OnePlus 8T, som får 120 Hz opdateringshastighed på skærmen.

OnePlus bekræfter: OnePlus 8T får 120 Hz skærm

Måske forskellen på tykkelsen mellem OnePlus 8 og OnePlus 8T skyldes, at OnePlus 8T vil få et større batteri. Det kunne være, at den får samme batterikapacitet på 4.500 mAh, som OnePlus 8 Pro har.

OnePlus 8T bliver også den første telefon fra OnePlus, som understøtter 65 watt hurtigopladning. Det betyder, at den med den nye Warp Charger vil gå fra 0-58 procent på blot 15 minutter. Telefonen vil være 49 minutter om at nå 100 procent.

OnePlus afslører OnePlus 8T onsdag den 14. oktober 2020. Den kommer med OxygenOS 11, der er baseret på Android 11. Det ventes desuden, at OnePlus har flere andre produkter med til samme event. Dette er dog ikke bekræftet på nuværende tidspunkt.

OnePlus på vej med en række nye produkter

På MereMobil.dk dækker vi lanceringen af OnePlus 8T.

Mere til historien

Det ventes blandt andet, at OnePlus vil afsløre et nyt smartwatch. Der har dog svirret rygter om et smartwatch i årevis fra OnePlus.

Læs også:
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram