OnePlus bekræfter: OnePlus 8T får 120 Hz skærm

Rygterne svirrer om, at OnePlus 8T bliver billigere end OnePlus 8. Dette er dog ikke bekræftet, men det er, at den får 120 Hz skærm.

OnePlus har bekræftet, at OnePlus 8T kommer med 120 Hz opdateringshastighed på skærmen (Foto: OnePlus)
OnePlus har bekræftet, at OnePlus 8T kommer med 120 Hz opdateringshastighed på skærmen (Foto: OnePlus)

OnePlus 8 kom med 90 Hz opdateringshastighed i skærmen, og skærmen modtog da også den flotte A+ karakter fra Display Mate. Den samme skærm kommer også på OnePlus 8T, men her er opdateringshastigheden forøget til 120 Hz. Det bekræfter OnePlus i en mail til blandt andet MereMobil.dk.

Skærmen er eftersigende af typen AMOLED og 6,5 tommer stor, samt med FHD+ opløsning.

OnePlus har også meldt ud, at de offentliggør OnePlus 8T onsdag den 14. oktober 2020.

OnePlus 8T lanceres i midten af oktober

Det ventes desuden, at OnePlus 8T kommer med en Snapdragon 865 processor, 8/12 GB RAM, 128/256 GB intern hukommelse. Batteriet ventes at være 4.500 mAh og understøtte 65 watt hurtigopladning. Ifølge rygterne ser det til til, at OnePlus 8T vil komme med Qualcomm Snapdragon 865 processor.

I takt med nogle ting er meldt officielt ud, så florerer der fortsat andre rygter. Et af dem der florerer nu er, at OnePlus 8T vil blive billigere end den nuværende OnePlus 8.

Rygterne om, at OnePlus 8T vil blive biligere end OnePlus 8 stammer fra den ofte troværdige Twitter-bruger Ishan Agerwal. Han kommer også med et bud på, hvor meget billigere den bliver.

Nye billeder af OnePlus 8T lækket

OnePlus 8 kom på markedet til 699 dollars, mens han altså mener OnePlus 8T vil komme til salg til 599 dollars. Holder dette stik vil det således betyde en besvarelse på 100 dollars.

OnePlus har ikke bekræftet de mange rygter. Derfor er det altså på nuværende tidspunkt kun datoen for lanceringen, samt de 120 Hz opdateringshastighed, som OnePlus har bekræftet.

Vi følger lanceringen af OnePlus 8T på MereMobil.dk. Læs med på siden eller få technyhederne direkte i din indbakke to gange om ugen.

Mere til historien

Tidligere har rygterne svirret om, at OnePlus 8T ville komme med 120 Hz skærm. Dette er altså nu bekræftet. Derfor kan det også være, at de øvrige rygter viser sig at holde stik.

OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
OnePlus Nord 2T er bekræftet - se detaljerne

OnePlus har bekræftet, at OnePlus Nord 2T er på vej. Se detajlerne om den nye OnePlus Nord-mellemklassetelefon her.

(mere…)
OnePlus Nord 2T er spottet på forhandlers hjemmeside

Pris, specifikationer og billede er afsløret på en fransk online forhandlers hjemmeside om den kommende OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord CE 2

EP109: Lyt med og find ud af, hvorfor OnePlus Nord CE 2 ingen mening giver.

(mere…)
OnePlus Nord 3 dukker op

Lanceringen af OnePlus Nord 3 er formegentlig tæt på. Den er i hvert fald netop spottet på OnePlus’ hjemmeside.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram