OnePlus bekræfter: OnePlus 8T får 120 Hz skærm

Rygterne svirrer om, at OnePlus 8T bliver billigere end OnePlus 8. Dette er dog ikke bekræftet, men det er, at den får 120 Hz skærm.

OnePlus har bekræftet, at OnePlus 8T kommer med 120 Hz opdateringshastighed på skærmen (Foto: OnePlus)
OnePlus har bekræftet, at OnePlus 8T kommer med 120 Hz opdateringshastighed på skærmen (Foto: OnePlus)

OnePlus 8 kom med 90 Hz opdateringshastighed i skærmen, og skærmen modtog da også den flotte A+ karakter fra Display Mate. Den samme skærm kommer også på OnePlus 8T, men her er opdateringshastigheden forøget til 120 Hz. Det bekræfter OnePlus i en mail til blandt andet MereMobil.dk.

Skærmen er eftersigende af typen AMOLED og 6,5 tommer stor, samt med FHD+ opløsning.

OnePlus har også meldt ud, at de offentliggør OnePlus 8T onsdag den 14. oktober 2020.

OnePlus 8T lanceres i midten af oktober

Det ventes desuden, at OnePlus 8T kommer med en Snapdragon 865 processor, 8/12 GB RAM, 128/256 GB intern hukommelse. Batteriet ventes at være 4.500 mAh og understøtte 65 watt hurtigopladning. Ifølge rygterne ser det til til, at OnePlus 8T vil komme med Qualcomm Snapdragon 865 processor.

I takt med nogle ting er meldt officielt ud, så florerer der fortsat andre rygter. Et af dem der florerer nu er, at OnePlus 8T vil blive billigere end den nuværende OnePlus 8.

Rygterne om, at OnePlus 8T vil blive biligere end OnePlus 8 stammer fra den ofte troværdige Twitter-bruger Ishan Agerwal. Han kommer også med et bud på, hvor meget billigere den bliver.

Nye billeder af OnePlus 8T lækket

OnePlus 8 kom på markedet til 699 dollars, mens han altså mener OnePlus 8T vil komme til salg til 599 dollars. Holder dette stik vil det således betyde en besvarelse på 100 dollars.

OnePlus har ikke bekræftet de mange rygter. Derfor er det altså på nuværende tidspunkt kun datoen for lanceringen, samt de 120 Hz opdateringshastighed, som OnePlus har bekræftet.

Vi følger lanceringen af OnePlus 8T på MereMobil.dk. Læs med på siden eller få technyhederne direkte i din indbakke to gange om ugen.

Mere til historien

Tidligere har rygterne svirret om, at OnePlus 8T ville komme med 120 Hz skærm. Dette er altså nu bekræftet. Derfor kan det også være, at de øvrige rygter viser sig at holde stik.

Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus 12R test | Fantastisk telefon

TEST: Ydelsen, prisen og skærmen er enestående. Kameraet er ikke i top, men fejler ikke. OnePlus 12R er bare en fantastisk telefon.

(mere…)
Disse OnePlus-telefoner opdateres med AI-funktioner

LISTE: Her kan du se hvilke OnePlus-telefoner, der bliver opdateret med AI-funktionalitet.

(mere…)
Skærme er skyld i stigende træthed

Danskerne bliver mere og mere trætte, hvilket skærmen er skyld i, lyder det fra eksperter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram