OnePlus 8T lanceres i midten af oktober

OnePlus melder nu datoen ud for, hvornår OnePlus 8T bliver afsløret. Her er datoen og de seneste detaljer om OnePlus 8T.

Invitationen til OnePlus 8T-event (Foto: OnePlus)
Invitationen til OnePlus 8T-event (Foto: OnePlus)

OnePlus er klar med efterfølgeren til OnePlus 8. OnePlus oplyser nu, at OnePlus 8T vil blive afsløret onsdag den 14. oktober 2020.

OnePlus 8T tager udgangspunkt i OnePlus 8-serien, som blev lanceret i foråret. I forhold til forårets model, så er den nye fintunet ”endnu” mere.

OnePlus 8T kommer med 120 Hz AMOLED-skærm

 -“OnePlus undersøger hele tiden mulighederne for, hvordan vi kan få den seneste teknologi ud til vores tech-begejstrede brugere, så snart vi er sikre på, det møder vores høje standarder. Med OnePlus 8T hæver vi igen barren for os selv i forhold til at skabe den ultimative brugeroplevelse - bl.a. takket være nye funktioner, som vi glæder os til at kunne præsentere for første gang i en OnePlus-enhed. Jeg er sikker på, at OnePlus 8T vil overgå forventningerne endnu engang og levere en uovertruffen flagskibsoplevelse,” siger Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus i en pressemeddelelse.

Design og skærmstørrelse vil formentlig være meget lig det, som kendes fra OnePlus 8. Normalt er T-modellen det som i bilbranchen ville hedde en faceliftet version. Der har været lækket billeder, som viser et andet layout i forhold til kameramodulet. Vi er spændt på om dette holder stik.

Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Processoren i OnePlus 8T ventes at være en Snapdragon 865+ fra Qualcomm. Mens den formentlig også vil få 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Android 11 ventes at være installeret fra salgsstarten.

Eventen er en onlineevent, hvor du kan følge livestreamen. Det sker onsdag den 14. oktober 2020 klokken 16.00. Du kan følge med på OnePlus’ hjemmeside.

Det er fortsat uvist, hvornår telefonen vil kunne købes. Men det ventes at ske forholdsvis kort tid efter lanceringen.

Mere til historien

OnePlus har i sommer haft stor succes med deres nye "budget-venlige" smartphone, OnePlus Nord. Du kan læse vores fyldestgørende test af telefonen her.

Læs også:
OnePlus 8T måske spottet på Geekbench

Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
OnePlus Nord 2T er bekræftet - se detaljerne

OnePlus har bekræftet, at OnePlus Nord 2T er på vej. Se detajlerne om den nye OnePlus Nord-mellemklassetelefon her.

(mere…)
OnePlus Nord 2T er spottet på forhandlers hjemmeside

Pris, specifikationer og billede er afsløret på en fransk online forhandlers hjemmeside om den kommende OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord CE 2

EP109: Lyt med og find ud af, hvorfor OnePlus Nord CE 2 ingen mening giver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram