OnePlus 8T lanceres i midten af oktober

OnePlus melder nu datoen ud for, hvornår OnePlus 8T bliver afsløret. Her er datoen og de seneste detaljer om OnePlus 8T.

Invitationen til OnePlus 8T-event (Foto: OnePlus)
Invitationen til OnePlus 8T-event (Foto: OnePlus)

OnePlus er klar med efterfølgeren til OnePlus 8. OnePlus oplyser nu, at OnePlus 8T vil blive afsløret onsdag den 14. oktober 2020.

OnePlus 8T tager udgangspunkt i OnePlus 8-serien, som blev lanceret i foråret. I forhold til forårets model, så er den nye fintunet ”endnu” mere.

OnePlus 8T kommer med 120 Hz AMOLED-skærm

 -“OnePlus undersøger hele tiden mulighederne for, hvordan vi kan få den seneste teknologi ud til vores tech-begejstrede brugere, så snart vi er sikre på, det møder vores høje standarder. Med OnePlus 8T hæver vi igen barren for os selv i forhold til at skabe den ultimative brugeroplevelse – bl.a. takket være nye funktioner, som vi glæder os til at kunne præsentere for første gang i en OnePlus-enhed. Jeg er sikker på, at OnePlus 8T vil overgå forventningerne endnu engang og levere en uovertruffen flagskibsoplevelse,” siger Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus i en pressemeddelelse.

Design og skærmstørrelse vil formentlig være meget lig det, som kendes fra OnePlus 8. Normalt er T-modellen det som i bilbranchen ville hedde en faceliftet version. Der har været lækket billeder, som viser et andet layout i forhold til kameramodulet. Vi er spændt på om dette holder stik.

Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Processoren i OnePlus 8T ventes at være en Snapdragon 865+ fra Qualcomm. Mens den formentlig også vil få 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Android 11 ventes at være installeret fra salgsstarten.

Eventen er en onlineevent, hvor du kan følge livestreamen. Det sker onsdag den 14. oktober 2020 klokken 16.00. Du kan følge med på OnePlus’ hjemmeside.

Det er fortsat uvist, hvornår telefonen vil kunne købes. Men det ventes at ske forholdsvis kort tid efter lanceringen.

Mere til historien

OnePlus har i sommer haft stor succes med deres nye “budget-venlige” smartphone, OnePlus Nord. Du kan læse vores fyldestgørende test af telefonen her.

Læs også:
OnePlus 8T måske spottet på Geekbench

Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram