OnePlus 8T lanceres i midten af oktober

OnePlus melder nu datoen ud for, hvornår OnePlus 8T bliver afsløret. Her er datoen og de seneste detaljer om OnePlus 8T.

Invitationen til OnePlus 8T-event (Foto: OnePlus)
Invitationen til OnePlus 8T-event (Foto: OnePlus)

OnePlus er klar med efterfølgeren til OnePlus 8. OnePlus oplyser nu, at OnePlus 8T vil blive afsløret onsdag den 14. oktober 2020.

OnePlus 8T tager udgangspunkt i OnePlus 8-serien, som blev lanceret i foråret. I forhold til forårets model, så er den nye fintunet ”endnu” mere.

OnePlus 8T kommer med 120 Hz AMOLED-skærm

 -“OnePlus undersøger hele tiden mulighederne for, hvordan vi kan få den seneste teknologi ud til vores tech-begejstrede brugere, så snart vi er sikre på, det møder vores høje standarder. Med OnePlus 8T hæver vi igen barren for os selv i forhold til at skabe den ultimative brugeroplevelse - bl.a. takket være nye funktioner, som vi glæder os til at kunne præsentere for første gang i en OnePlus-enhed. Jeg er sikker på, at OnePlus 8T vil overgå forventningerne endnu engang og levere en uovertruffen flagskibsoplevelse,” siger Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus i en pressemeddelelse.

Design og skærmstørrelse vil formentlig være meget lig det, som kendes fra OnePlus 8. Normalt er T-modellen det som i bilbranchen ville hedde en faceliftet version. Der har været lækket billeder, som viser et andet layout i forhold til kameramodulet. Vi er spændt på om dette holder stik.

Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Processoren i OnePlus 8T ventes at være en Snapdragon 865+ fra Qualcomm. Mens den formentlig også vil få 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Android 11 ventes at være installeret fra salgsstarten.

Eventen er en onlineevent, hvor du kan følge livestreamen. Det sker onsdag den 14. oktober 2020 klokken 16.00. Du kan følge med på OnePlus’ hjemmeside.

Det er fortsat uvist, hvornår telefonen vil kunne købes. Men det ventes at ske forholdsvis kort tid efter lanceringen.

Mere til historien

OnePlus har i sommer haft stor succes med deres nye "budget-venlige" smartphone, OnePlus Nord. Du kan læse vores fyldestgørende test af telefonen her.

Læs også:
OnePlus 8T måske spottet på Geekbench

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
En god telefon jeg ikke kan anbefale

EP113: OnePlus 10T er en god smartphone. Lyt med og hør, hvorfor denne fine mobil ikke kan anbefales.

(mere…)
OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og Oppos udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram