OnePlus 8T måske spottet på Geekbench

Det tyder på, at OnePlus arbejder på OnePlus 8T i kulissen. En telefon, som forventes at være OnePlus 8T eller OnePlus 8T Pro, er spottet.

Scoren på en unavngiven OnePlus-telefon på Geekbench. Telefonen ventes at være OnePlus 8T eller OnePlus 8T Pro (Kilde: nashvillechatterclass)
Scoren på en unavngiven OnePlus-telefon på Geekbench. Telefonen ventes at være OnePlus 8T eller OnePlus 8T Pro (Kilde: nashvillechatterclass)

En score på Geekbench er spottet fra en ny OnePlus-telefon og det antydes, at det måske er den kommende OnePlus 8T eller OnePlus 8T Pro.

OnePlus har travlt med lanceringerne i år. OnePlus 8 kom i april og siden er fulgt headsettet OnePlus Buds og den anmelderroste OnePlus Nord. Men det virker til, at OnePlus arbejder i kulissen på den næste ”flagskibslancering”. OnePlus har også tradition for at udsende ”T-modellerne” i efteråret og måske OnePlus 8T eller OnePlus 8T Pro er spottet på Geekbench.

ANMELDELSE: OnePlus Nord | Imponerede til prisen

Selvom der altså nu er spottet en telefon på benchmarkprogrammet Geekbench, som ventes at være fra OnePlus 8T-serien, så vil en lancering formentlig først ske i oktober eller november.

Telefonen, der er spottet på Geekbench, har model nummer KB2001 og har Android 11 installeret. Nogle af specifikationerne er 8 GB RAM og Qualcomm Snapdragon 865 processor. Det er uvist om det er 865 eller 865+ processoren. Det skriver GSMArena.com.

Der florerer desuden rygter om, at OnePlus er på vej med endnu en midrange-telefon. Der enten er en ny variant af OnePlus Nord til det amerikanske marked eller endnu en ny model til den nye budgetvenlige smartphone-serie.

OnePlus: Danskerne er glade for vores telefoner

OnePlus Nord test – Nord har det hele til en lav pris

Mere til historien

Du kan læse mere om tankerne bag OnePlus Nord, som er den nye budgetvenlige smartphone-serie fra OnePlus.

Læs også:
OnePlus arbejder på 65 watt super-opladning

OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram