OnePlus 8T måske spottet på Geekbench

1

Det tyder på, at OnePlus arbejder på OnePlus 8T i kulissen. En telefon, som forventes at være OnePlus 8T eller OnePlus 8T Pro, er spottet.

Scoren på en unavngiven OnePlus-telefon på Geekbench. Telefonen ventes at være OnePlus 8T eller OnePlus 8T Pro (Kilde: nashvillechatterclass)
Scoren på en unavngiven OnePlus-telefon på Geekbench. Telefonen ventes at være OnePlus 8T eller OnePlus 8T Pro (Kilde: nashvillechatterclass)

En score på Geekbench er spottet fra en ny OnePlus-telefon og det antydes, at det måske er den kommende OnePlus 8T eller OnePlus 8T Pro.

OnePlus har travlt med lanceringerne i år. OnePlus 8 kom i april og siden er fulgt headsettet OnePlus Buds og den anmelderroste OnePlus Nord. Men det virker til, at OnePlus arbejder i kulissen på den næste ”flagskibslancering”. OnePlus har også tradition for at udsende ”T-modellerne” i efteråret og måske OnePlus 8T eller OnePlus 8T Pro er spottet på Geekbench.

ANMELDELSE: OnePlus Nord | Imponerede til prisen

Selvom der altså nu er spottet en telefon på benchmarkprogrammet Geekbench, som ventes at være fra OnePlus 8T-serien, så vil en lancering formentlig først ske i oktober eller november.

Telefonen, der er spottet på Geekbench, har model nummer KB2001 og har Android 11 installeret. Nogle af specifikationerne er 8 GB RAM og Qualcomm Snapdragon 865 processor. Det er uvist om det er 865 eller 865+ processoren. Det skriver GSMArena.com.

Der florerer desuden rygter om, at OnePlus er på vej med endnu en midrange-telefon. Der enten er en ny variant af OnePlus Nord til det amerikanske marked eller endnu en ny model til den nye budgetvenlige smartphone-serie.

OnePlus: Danskerne er glade for vores telefoner

OnePlus Nord test – Nord har det hele til en lav pris

YouTube

Når du starter videon, godkender du samtidig YouTube’s Privacy Policy.
Læs mere

Afspil video

Mere til historien

Du kan læse mere om tankerne bag OnePlus Nord, som er den nye budgetvenlige smartphone-serie fra OnePlus.

Læs også:
OnePlus arbejder på 65 watt super-opladning