OnePlus 8T måske spottet på Geekbench

1

Det tyder på, at OnePlus arbejder på OnePlus 8T i kulissen. En telefon, som forventes at være OnePlus 8T eller OnePlus 8T Pro, er spottet.

Scoren på en unavngiven OnePlus-telefon på Geekbench. Telefonen ventes at være OnePlus 8T eller OnePlus 8T Pro (Kilde: nashvillechatterclass)
Scoren på en unavngiven OnePlus-telefon på Geekbench. Telefonen ventes at være OnePlus 8T eller OnePlus 8T Pro (Kilde: nashvillechatterclass)

En score på Geekbench er spottet fra en ny OnePlus-telefon og det antydes, at det måske er den kommende OnePlus 8T eller OnePlus 8T Pro.

OnePlus har travlt med lanceringerne i år. OnePlus 8 kom i april og siden er fulgt headsettet OnePlus Buds og den anmelderroste OnePlus Nord. Men det virker til, at OnePlus arbejder i kulissen på den næste ”flagskibslancering”. OnePlus har også tradition for at udsende ”T-modellerne” i efteråret og måske OnePlus 8T eller OnePlus 8T Pro er spottet på Geekbench.

ANMELDELSE: OnePlus Nord | Imponerede til prisen

Selvom der altså nu er spottet en telefon på benchmarkprogrammet Geekbench, som ventes at være fra OnePlus 8T-serien, så vil en lancering formentlig først ske i oktober eller november.

Telefonen, der er spottet på Geekbench, har model nummer KB2001 og har Android 11 installeret. Nogle af specifikationerne er 8 GB RAM og Qualcomm Snapdragon 865 processor. Det er uvist om det er 865 eller 865+ processoren. Det skriver GSMArena.com.

Der florerer desuden rygter om, at OnePlus er på vej med endnu en midrange-telefon. Der enten er en ny variant af OnePlus Nord til det amerikanske marked eller endnu en ny model til den nye budgetvenlige smartphone-serie.

OnePlus: Danskerne er glade for vores telefoner

OnePlus Nord test – Nord har det hele til en lav pris

Mere til historien

Du kan læse mere om tankerne bag OnePlus Nord, som er den nye budgetvenlige smartphone-serie fra OnePlus.

Læs også:
OnePlus arbejder på 65 watt super-opladning

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer