OnePlus: Danskerne er glade for vores telefoner

En ny undersøgelse viser, at danskerne er blevet glade for OnePlus-telefoner og anbefaler dem til andre i højere glad end ejere af iPhones og Samsung telefoner.

OnePlus 8
OnePlus 8 i farven Interstellar Glow (Foto: OnePlus)

Din nuværende telefon trænger efterhånden til en opgradering. Men hvad skal du købe? En ny undersøgelse fra YouGov viser, at nuværende eller tidligere ejere af OnePlus-telefoner er så glade for dem, at 72 procent har anbefalet andre at købe en OnePlus det seneste år.

Til sammenligning har mindre end halvdelen af de nuværende ejere af iPhones og Samsung-telefoner anbefalet andre, at købe en iPhone (38 procent) eller Samsung-telefon (41 procent) til andre. Undersøgelsen fra YouGov er bestilt af OnePlus.

OnePlus arbejder på 65 watt super-opladning

OnePlus er selvfølgelig glade for resultatet af undersøgelsen. I undersøgelsen er deltagerne også spurgt ind til, hvorfor de vil anbefale deres smartphone til andre. Hos OnePlus-brugerne er det særligt tre punkter, som gør telefonerne, er værdige til en anbefaling.

Ydeevnen er det, som 65 procent af de adspurgte har nævnt. Mens ligeledes 65 procent har anbefalet OnePlus grundet den hurtige og flydende oplevelse. 58 procent har svaret skærmkvaliteten. Og flest (81 procent) har svaret, at det er fordi man får værdi for pengene.

-”Vi er virkelig glade for at se, hvor aktive vores brugere er, når det kommer til at anbefale OnePlus til andre. Det faktum, at vi er det mest anbefalede smartphone-brand, understreger blot, at vores fokus på at lytte til brugerne og inddrage dem i udviklingen af vores produkter i den grad giver pote. Det er en unik måde at gøre tingene på, og at det lader os udvikle bedre teknologi til brugerne er en fantastisk bonus,” siger Marie Feldborg.

8 grunde til at købe OnePlus 8

Lille markedsandel vs. stor markesandel

Både Samsung og Apple er mere etablerede brands, hvilket også kan være grunden til, at brugerne ikke ”anbefaler” det til nogle.

Ligesom mange i deres omgangskreds måske i forvejen har disse produkter. Apple har størst markedsandel i Danmark, mens Samsung følger på andenpladsen. OnePlus har lavere markedsandel end Motorola. Og da OnePlus kom frem havde de et meget aktivt community.

Uanset hvad grunden er, så er det dog flot at så mange OnePlus-brugere anbefaler deres telefoner til andre. Dette kan være med til, at øge markedsandelene for OnePlus på sigt.

Mere til historien

OnePlus har netop bekræftet, at de har en helt ny produktserie på vej, som er mere budgetvenlige smartphone-modeller.

Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram