Nye billeder af OnePlus 8T lækket

1

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

OnePlus Nord i farven Blue Marble
Det er ikke lang tid siden, at OnePlus lancerede Nord. Nu lader næste telefon til at være på trapperne. (Foto: OnePlus)

OnePlus er ved at gøre klar til lancering af OnePlus 8T, der forventes at blive dette års eneste T-model fra den kinesiske producent. Det betyder, at vi i modsætning til tidligere år, ikke får en Pro-model at se, skriver mspoweruser.com.

Nu er billeder af den kommende OnePlus 8T dukket op på nettet, sammen med detaljer om telefonens specifikationer, takket være Price Baba og OnLeaks.

Tusindvis af OnePlus Buds beslaglagt ”falske AirPods”

Ifølge kilder tæt på Price Baba kommer OnePlus 8T med et Full HD+ flat-display med en opdateringshastighed på 120 Hz. Det betyder altså ingen kurver. Under motorhjelmen finder vi en Qualcomms Snapdragon 865-chipset, 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Er det ikke nok for dig, vil der også være en OnePlus 8T-variant med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads.

Nogle kilder påstår, at telefonen vil få Snapdragon 865+ processoren fra Qualcomm, fremfor standard Snapdragon 865. Der hersker med andre ord stadigvæk tvivl om, hvilket chipset, OnePlus har valgt til 8T.

På billederne kan du se et firdobbelt kamerasetup i en rektangulær kameraø. Kameraet skulle bestå af et hovedobjektiv på 48 megapixels, et vidvinkelobjektiv på 16 megapixels, en makrolinse på 5 megapixels og en portrætlinse på 2 megapixels. Derudover finder vi en LED-blitz på kameraøen. Hovedobjektivet skulle være et nyere og bedre af slagsen, end det vi har set i OnePlus 8. Frontkameraet er på 32 megapixels, og placeret i et punch-hole, øverst i venstre hjørne.

Tidligere rygter går på, at OnePlus 8T får et batteri på 4.500 mAh, som understøtter 65W-hurtigopladning. Telefonen forventes at blive lanceret i slutningen af september, eller senest første uge i oktober.

Mere til historien

En masse rygter peger på, at OnePlus også arbejder på en lang række billigere smartphones. Derudover skulle den kinesiske producent også snart være klar med et smartwatch.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer