Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

OnePlus Nord i farven Blue Marble
Det er ikke lang tid siden, at OnePlus lancerede Nord. Nu lader næste telefon til at være på trapperne. (Foto: OnePlus)

OnePlus er ved at gøre klar til lancering af OnePlus 8T, der forventes at blive dette års eneste T-model fra den kinesiske producent. Det betyder, at vi i modsætning til tidligere år, ikke får en Pro-model at se, skriver mspoweruser.com.

Nu er billeder af den kommende OnePlus 8T dukket op på nettet, sammen med detaljer om telefonens specifikationer, takket være Price Baba og OnLeaks.

Tusindvis af OnePlus Buds beslaglagt ”falske AirPods”

Ifølge kilder tæt på Price Baba kommer OnePlus 8T med et Full HD+ flat-display med en opdateringshastighed på 120 Hz. Det betyder altså ingen kurver. Under motorhjelmen finder vi en Qualcomms Snapdragon 865-chipset, 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Er det ikke nok for dig, vil der også være en OnePlus 8T-variant med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads.

Nogle kilder påstår, at telefonen vil få Snapdragon 865+ processoren fra Qualcomm, fremfor standard Snapdragon 865. Der hersker med andre ord stadigvæk tvivl om, hvilket chipset, OnePlus har valgt til 8T.

På billederne kan du se et firdobbelt kamerasetup i en rektangulær kameraø. Kameraet skulle bestå af et hovedobjektiv på 48 megapixels, et vidvinkelobjektiv på 16 megapixels, en makrolinse på 5 megapixels og en portrætlinse på 2 megapixels. Derudover finder vi en LED-blitz på kameraøen. Hovedobjektivet skulle være et nyere og bedre af slagsen, end det vi har set i OnePlus 8. Frontkameraet er på 32 megapixels, og placeret i et punch-hole, øverst i venstre hjørne.

Tidligere rygter går på, at OnePlus 8T får et batteri på 4.500 mAh, som understøtter 65W-hurtigopladning. Telefonen forventes at blive lanceret i slutningen af september, eller senest første uge i oktober.

Mere til historien

En masse rygter peger på, at OnePlus også arbejder på en lang række billigere smartphones. Derudover skulle den kinesiske producent også snart være klar med et smartwatch.

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
En god telefon jeg ikke kan anbefale

EP113: OnePlus 10T er en god smartphone. Lyt med og hør, hvorfor denne fine mobil ikke kan anbefales.

(mere…)
OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og Oppos udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram