OnePlus er snart klar med første smartwatch

OnePlus er efterhånden begyndt at bevæge sig udover smartphonemarkedet med både TV og headset. Nu er et smartwatch snart på vej.

Rygte om OnePlus smartwatch
Angiveligt er OnePlus på vej med et smartwatch (Foto: Max J)

OnePlus nyder god succes som et brand i smartphoneindustrien flere og flere lægger mærke til. Den position gør det lettere for producenten at udvide med andre produkter, hvilket er nøjagtigt, hvad OnePlus ser ud til at gøre, skriver MSpoweruser.com.

Den kinesiske producent har i forvejen lanceret både smart TV og trådløse headsets, som allerede er tilgængelige på markedet. TV’et er dog ikke tilgængeligt i Danmark – endnu. Nu ser OnePlus ud til endnu engang at udvide produktlinjen. Denne gang med et smartwatch, som rygtes at blive lanceret samtidigt med OnePlus 8T. Det vil i så fald være producentens første smartwatch.

OnePlus 8T kommer med 120 Hz AMOLED-skærm

Uret, som har fået modelnummeret W301GB, har for nyligt opnået IMDA-certificering. Det kunne tyde på, at OnePlus er tæt på en lancering. Ikke nok med IMDA, så har en af de mere populære Twitter-tipstere, Max J., også bekræftet urets eksistens.

Det er sket via et relativt kryptisk opslag på Twitter, hvor der også afsløres detaljer omkring urets design.

Går modsat OPPO

Ifølge Max J. får OnePlus-uret en rund urskive, som vi kender det fra eksempelvis Samsung Galaxy Watch Active. Dermed går OnePlus i en anden retning end søsterselskabet, OPPO, der tidligere i år lancerede et firkantet smartwatch – i stil med Apple Watch.

OnePlus og OPPO plejer ellers at følge samme opskrift, når vi snakker design. Et eksempel er OnePlus 8 Pro og OPPO Find X2, der nemt kunne stamme fra samme serie. Begge er subbrands under techgiganten BBK Electronics.

Desværre har Max J. ikke været behjælpelig med information om pris, specifikationer eller lanceringsdato. Vi må derfor vente indtil flere rygter og læk dukker op – eller OnePlus officielt løfter sløret for uret.

Mere til historien

Udover et smartwatch og den ventede OnePlus 8T, peger seneste rygter på, at den kinesiske producent arbejder på en hel flåde af billige smartphones.

OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som iPhone 16

RYGTE: Den kommende iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som den kommende iPhone 16.

(mere…)
OnePlus Nord CE 4 Lite er lidt for “lite” | Test

MINE INDTRYK: Inden sommerferien ramte præsenterede OnePlus den nye lavprismodel Nord CE 4 Lite. Er den værd at købe?

(mere…)
Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Her er detaljerne om OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver en interessant telefon for dig, som har et begrænset budget til en ny smartphone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram