OnePlus er snart klar med første smartwatch

0

OnePlus er efterhånden begyndt at bevæge sig udover smartphonemarkedet med både TV og headset. Nu er et smartwatch snart på vej.

Rygte om OnePlus smartwatch
Angiveligt er OnePlus på vej med et smartwatch (Foto: Max J)

OnePlus nyder god succes som et brand i smartphoneindustrien flere og flere lægger mærke til. Den position gør det lettere for producenten at udvide med andre produkter, hvilket er nøjagtigt, hvad OnePlus ser ud til at gøre, skriver MSpoweruser.com.

Den kinesiske producent har i forvejen lanceret både smart TV og trådløse headsets, som allerede er tilgængelige på markedet. TV’et er dog ikke tilgængeligt i Danmark – endnu. Nu ser OnePlus ud til endnu engang at udvide produktlinjen. Denne gang med et smartwatch, som rygtes at blive lanceret samtidigt med OnePlus 8T. Det vil i så fald være producentens første smartwatch.

OnePlus 8T kommer med 120 Hz AMOLED-skærm

Uret, som har fået modelnummeret W301GB, har for nyligt opnået IMDA-certificering. Det kunne tyde på, at OnePlus er tæt på en lancering. Ikke nok med IMDA, så har en af de mere populære Twitter-tipstere, Max J., også bekræftet urets eksistens.

Det er sket via et relativt kryptisk opslag på Twitter, hvor der også afsløres detaljer omkring urets design.

Går modsat OPPO

Ifølge Max J. får OnePlus-uret en rund urskive, som vi kender det fra eksempelvis Samsung Galaxy Watch Active. Dermed går OnePlus i en anden retning end søsterselskabet, OPPO, der tidligere i år lancerede et firkantet smartwatch – i stil med Apple Watch.

OnePlus og OPPO plejer ellers at følge samme opskrift, når vi snakker design. Et eksempel er OnePlus 8 Pro og OPPO Find X2, der nemt kunne stamme fra samme serie. Begge er subbrands under techgiganten BBK Electronics.

Desværre har Max J. ikke været behjælpelig med information om pris, specifikationer eller lanceringsdato. Vi må derfor vente indtil flere rygter og læk dukker op – eller OnePlus officielt løfter sløret for uret.

Mere til historien

Udover et smartwatch og den ventede OnePlus 8T, peger seneste rygter på, at den kinesiske producent arbejder på en hel flåde af billige smartphones.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer