OnePlus på vej med en række nye produkter

1

RYGTE: OnePlus vil i midten af oktober offentliggøre OnePlus 8T, men det rygtes også, at OnePlus har fem enheder mere i ærmet.

Når OnePlus i midten af oktober afslører OnePlus 8T for offentligheden, er der måske mere i ærmet. I hvert fald hvis vi skal tro de nyeste rygter.

OnePlus 8T lanceres i midten af oktober

Ifølge Twitter-brugeren Ishan Agarwal vil OnePlus angiveligt lancere fem produkter foruden OnePlus 8T. Det skriver Android Authority.

Ishan Agerwal går dog ikke i detaljer om, hvilke enheder der er tale om. Det er derfor uvist, hvad vi skal forvente. Den ene enhed skulle dog ikke være lækket på nuværende tidspunkt. Derfor forventer Ishan Agerwal ikke, at det gættes inden.

Ishan Agerwal har tweetet en del om det kommende OnePlus event (Kilde: Twitter)
Ishan Agerwal har tweetet en del om det kommende OnePlus event (Kilde: Twitter)

Der er ingen udmelding fra OnePlus om deres lancering bortset fra, at de har bekræftet at OnePlus 8T eksisterer.

Rygterne svirrer om, at der endelig vil blive lanceret et smartwatch, som formentlig vil få navnet OnePlus Watch. Derudover ventes det, at OnePlus er klar med et nyt true wireless headset, der vil få navnet OnePlus Buds Z. De er formentlig et billigere alternativ end OnePlus Buds.

OnePlus bekræfter: OnePlus 8T får 120 Hz skærm

Der florerer også rygter om en billig OnePlus smartphone, som måske får navnet OnePlus Clover. Hvis rygterne holder stik, vil der være tale om en entry-level telefon med et 6.000 mAh batteri og en Snapdragon 460 processor. ”Clover” er formentlig blot kodenavnet. Derfor kan det endelige navn blive noget andet og det kan være et nyt eksemplar i OnePlus Nord-serien.

OnePlus afholder event onsdag den 14. oktober 2020. Vi forventer derfor, at vi den dag er klogere på, hvad OnePlus har i ærmet.

Nye billeder af OnePlus 8T lækket

MereMobil.dk holder dig opdateret på alle nyhederne. Følg eventuelt med via mail to gange om ugen i din indbakke.

Mere til historien

Fornylig beslaglagde nogle amerikanske toldere en sending af OnePlus Buds, da de antog det var falske AirPods.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer