Apple klar med ny opdatering – iOS 13.7

28

iOS 13.7 har udsendt en ny opdatering, som gør det muligt at få notifikationer om eksponering for covid-19 uden at hente en national app.

iOS 13
iOS er nu fremme ved iOS 13.7. Rundt om hjørnet venter iOS 14

Apple har netop udsendt en større opdatering en måned efter, at de senest udsendte iOS 13.6. Den bragte understøttelsen af CarKey med sig.

Den nye opdatering hedder iOS 13.7 og gør det muligt at få notifikationer om eksponering for covid-19 uden at hente en national app, som den danske smittestop app.

iOS 13 er installeret på 9 ud af 10 nyere iPhones

Tilgængeligheden af funktionen afhænger af, om de lokale sundhedsmyndigheder understøtter systemet. Du finder det under Indstillinger og kan slå det til.

Derudover indeholder opdateringen også andre fejlrettelser til iPhone.

Du finder opdateringen under Indstillinger – Generelt – Softwareopdatering.

Foruden iOS 13.7 har Apple også frigivet en ny opdatering til iPad. Denne hedder iPadOS 13.7. Denne opdatering er dog kun fejlrettelser og understøtter ikke notifikationerne om eksponering for covid-19.

Nu kan du prøve iOS 14, iPadOS 14 og tvOS 14

iOS 13.7 kan være den sidste opdatering til iOS 13-opdateringen. Vi forventer i hvert fald ikke, at der går så længe inden iOS 14 er klar til offentligheden. Apple har dog ikke meldt ud, hvornår den vil være tilgængelig.

iPhone widgets | iOS 14 | Første kig på widgets

Mere til historien

Læs også:
Det betyder prikkerne på iPhone i iOS 14

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
28 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer