Samsung Galaxy Fold Lite måske på vej i 2021

En ny Lite-variant er måske på vej fra Samsung. Ifølge rygterne vil Samsung lancere Galaxy Fold Lite til næste år - prisen bliver dermed mere spiselig.

Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)
Den oprindelige Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)

Samsung rygtes at være på vej med en lancering af en ”Lite”-version af Galaxy Fold. Dermed kan det være, at Galaxy Fold bliver en foldbar smartphone i et prisniveau, hvor flere kan være med.

På nuværende tidspunkt har de foldbare smartphones været i den meget dyre ende og primært henvendt sig til ”first-movers”. Den billigste af de foldbare smartphones netop nu er Motorola Razr, som har en pris på 9.999 kroner uden abonnement. Galaxy Fold koster omkring 16.000 kroner uden abonnement.

Samsung arbejder på unikt seksdobbelt kamera

Galaxy Fold Lite vil dog ifølge rygterne først komme på markedet i 2021, ifølge SamMobile.

Ifølge rygterne vil Galaxy Fold Lite komme med 256 GB intern hukommelse og være tilgængelig i to forskellige farvevarianter – Mirror Black og Mirror Purple.

Den foldbare telefon kommer angiveligt med Snapdragon 865 processoren fra Qualcomm og en mindre skærm end den oprindelige Galaxy Fold. Prisen skulle være omkring 900 dollars, hvilket er cirka halvdelen af den oprindelige.

Samsung kommer i august med en Unpacked-event, hvor det ventes de blandt andet vil offentliggøre Galaxy Note20-serien. Men der har også svirret rygter om andet blandt andet Galaxy Z Flip 5G. Så vi må se, hvad Samsung helt præcist har i ærmet.

Specifikationerne på Samsung Galaxy Note20 Ultra

Samsung har endnu ikke bekræftet, at eventen vil forløbe torsdag den 5. august. Men dette forlyder det på rygtebørsen.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når Samsung har meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Foruden en Galaxy Fold Lite, så ventes det også, at Samsung vil lancere en Galaxy S20 Lite (måske navnet vil være noget andet) i oktober måned i år.

Læs også:
Boyband får særlig Samsung Galaxy S20 Plus variant
Mobilsalget hos Samsung og Apple gik voldsomt tilbage

OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram