Fars dag gaver = tech-gaver

TECH-GUIDE: Skal din far have den perfekte Fars Dags-gave i år? Vi har set nærmere på fede Fars Dags gaver i 2020 – lidt til manden og drengerøven.

Annoncørbetalt indhold

Mors dag er for mange lig med blomster, mens fars dag måske er lig med specialøl, vin, rom eller whisky. Men måske 2020 er året, hvor du i stedet skal give din far lidt tekniske gaver?

Vi har her samlet et par techgaveidéer som kan være til inspiration.

FARS DAG: For mange er det vel egentlig blot en hyggelig tradition – ligesom mors dag, som dog stammer helt tilbage fra 1872. Helt så langt tilbage går Fars Dag ikke. Den første Fars Dag blev fejret den 19. juni 1910 i Spokane (Washington, USA). Mens det først blev indført i Danmark omkring 1935. I Danmark har Fars Dag været fejret på forskellige tidspunkter. I en periode var det eksempelvis i november. Fars Dag afholdes også på forskellige datoer fra land til land. I Danmark fejrer vi Fars Dag den 5. juni, der også er grundlovsdag.

TEST: Google Nest Wifi | det sikre valg til bedre internet

Mobilholder med infrarød sender – Baseus Mini Electric Car Mount

Baseus Mini Electric Car Mount – Mobilholder m. Infrarød Sender (Kilde: Mobilcovers.dk)
Baseus Mini Electric Car Mount – Mobilholder m. Infrarød Sender (Kilde: Mobilcovers.dk)

Mangler din Far eller dine børns Far en bilholder. Så findes der en smart bilholder, som automatisk registrerer når telefonen nærmer sig holderen. Den vil så automatisk “åbne armene” så telefonen kan sættes på plads. Efterfølgende lukker den igen automatisk armene omkring telefonen.

Du kan rotere holderen 360 grader, hvilket betyder, at du nemt kan få den ønskede vinkel til din telefon under kørslen.

Mobilholderen skal placeres i ventilationsanlægget.

Du kan købe mobilholderen for 279 kroner her.

Mobilholder til cyklen – Spigen Bike Mount A251

Spigen Bike Mount A251 – Mobilholder til cykel (Kilde: Mobilcovers.dk)
Spigen Bike Mount A251 – Mobilholder til cykel (Kilde: Mobilcovers.dk)

Har du en cykeltosset Far, som skal have en Fars Dags gave, så findes der også en mobilholder til cyklen. Og det er uanset om din cykelmyg-far er til mountainbike, racercykel eller motionscykel.

Med mobilholderen på styret er det muligt, at bruge GPS i naturen, høre musik under cykelturen og selvfølgelig tracke resultatet af anstrengelserne.

I forhold til mountainbike kørsel, hvor styrt måske forekommer oftere end på landevejen, så anbefales det, at mobilen også har et beskyttelsescover på (hårdført).

Du kan købe mobilholderen for 179 kroner her.

TEST: Meater grilltermometer | en god opskrift der skiller

Invoxia Bike GPS tracker

Invoxia Bike GPS tracker (Kilde: Mobilcovers.dk)
Invoxia Bike GPS tracker (Kilde: Mobilcovers.dk)

Hvis ”din far” eller ham du giver Fars Dags gave, er en rigtig cykelmyg, så kan det også være, at Invoxia Bike GPS trackeren er noget.

Dette er i hvert fald en oplagt gave til de, der tager cyklen med på ferien eller cykler meget rundt herhjemme. Trackeren gør det muligt at lokalisere din cykel i næsten hele Europa. Det betyder også, at du kan holde styr på, hvor din cykel er – enten hvis den er stjålet eller du ikke kan finde tilbage til, hvor du parkerede den.

Invoxia Bike GPS tracker kommer med tre års gratis abonnement med dækning via IOT Sigfox-netværket, som dækker det meste af EU. Efterfølgende kan det forlænges med 12 måneder for 99 kroner inklusive moms.

Trackeren er IP67-certificeret, hvilket betyder den er vandtæt i en dybde ned på 1 meter i højst 30 minutter. GPS trackeren er designet, som en refleks. Ikke alene øger det sikkerheden, men det gør det også svært for cykeltyve at vide, at det er en GPS tracker.

Invoxia Bike GPS tracker koster 1.399 kroner og kan købes her.

JBL Clip 3 Bluetooth Højttaler – vandtæt

JBL Clip 3 Bluetooth Højttaler – Vandtæt (Kilde: Mobilcovers.dk)
JBL Clip 3 Bluetooth Højttaler – Vandtæt (Kilde: Mobilcovers.dk)

Hvad med en trådløs højttaler til at gå sommeren i møde med? JBL Clip 3 Bluetooth Højttaleren er et godt bud. Den er vandtæt ned til 1 meter i højst 30 minutter.

Den lille højttaler er perfekt til at tage med på stranden, kanoturen og kan selvfølgelig også snuppes med i haven, hvis der skal hygges.

Foruden den tåler lidt vand, så er den også designet robust og tåler derfor også lidt ”slag”, hvis uheldet skulle være ude.

Højttaleren har en integreret karabinhage, hvilket betyder, at du kan sætte højttaleren på tasken, tøjet eller alt muligt andet.

Du kan få højttaleren i ni forskellige farver og alt efter farven, så varierer prisen netop nu fra 399 til 499 kroner.

Den blå variant koster netop nu 399 kroner her.

Det kan også være, at far er mere til et headset end en højttaler. Der er også to forskellige headsets, som vi kan anbefale som årets ”Fars Dags gave 2020”.

TaoTronics Soundsurge 46 Wireless Over-Ear Hybrid ANC Headset

TaoTronics Soundsurge 46 Wireless Over-Ear Hybrid ANC Headset (Kilde: Mobilcovers.dk)
TaoTronics Soundsurge 46 Wireless Over-Ear Hybrid ANC Headset (Kilde: Mobilcovers.dk)

Dette headset er et ”over-ear”, hvilket betyder det dækker over hele øret. Denne type headsets gør det nemmere for de fleste, at høre musik eller andet i flere timer, da de ikke sidder direkte på eller i ørerne.

TaoTronics Soundsurge 46 Wireless Over-Ear Hybrid ANC Headset kommer med Active Noise Cancelling (ANC), der udelukker støj udefra. Det gør det perfekt til at bruge i offentlige rum, som på bus-, flyve- eller togturen.

Der er til omkring 30 timers afspilning på én opladning og med 5 minutters opladning kan du få to timers afspilning.

Headsettet kan forbindes til mobilen enten via Bluetooth eller det medfølgende AUX-kabel. Der er også indbygget mikrofon i headsettet, så det kan bruges til telefonsamtaler.

Du kan købe headsettet for 849 kroner her.

Braven EarBuds Flye Sport Burst Bluetooth In-Ear Headset

Braven EarBuds Flye Sport Burst Bluetooth In-Ear Headset (Kilde: Mobilcovers.dk)
Braven EarBuds Flye Sport Burst Bluetooth In-Ear Headset (Kilde: Mobilcovers.dk)

Er din far en som elsker at dyrke sport, så er dette headset fra Braven godt til løbeturen. Ørepuderne har en krog, der gør de bliver i ørerne, selvom du bevæger dig.

Med til headsettet følger seks ørepuder, tre ørepuder med krog og tre uden krog. Så der er til alle størrelser ”ører” uanset om de er Small, Medium eller Large.

Headsettet giver op til 10 timers musik- eller podcastlytning på en fuld opladning. Og fem minutters opladning kan give én times afspilningstid. Det er desuden IPX4 certificeret, hvilket betyder det er vand- og svedafvisende.

Det er muligt at få headsettet i sort, hvid og blå.

Du kan købe Bravens sportsheadset for 399 kroner her.

Mere til historien

Er dit budget til Fars Dags gaven 2020 endnu større end 1.400 kroner, som den dyreste af ovenstående gaveidéer, så kan du også købe en ny smartphone. Nogle af de seneste vi har anmeldt er Motorola Edge Plus, iPhone SE og OnePlus 8 Pro. Disse kræver dog, at du har mellem 3.600 og 8.000 kroner, hvis de skal købes uden abonnement. Du finder alle vores anmeldelser i fanen ”Anmeldelser”.

To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Så meget kan du spare ved at skifte til en elbil

TIP: En gennemsnitslig pendler kan spare 14.500 kroner om året ved at køre i en elbil på arbejde fremfor en dieselbil. Beregn selv.

(mere…)
Sådan kommer du i gang med backup i skyen

GUIDE: Du kan let lave backup i skyen. Her er guiden til, hvordan du kommer i gang med at sikre dine data og hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Igen relevant: Tjek el-priserne på telefonen

TIP: Se dagspriserne på el. Der er penge at spare, hvis du kan planlægge dit brug af strøm.

(mere…)
AirTag 2 måske først klar i 2025

Der har været mange rygter om næste generation af Apples AirTag. Nu forlyder det, at AirTag 2 måske først er klar i 2025.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram