Asus ROG Phone III spottet på Geekbench

0

En endnu ukendt Asus-enhed er spottet på benchmarkprogrammet Geekbench. Det ventes at være Asus ROG Phone III. Se de kommende specifikationer her.

Der spekuleres netop nu i, at en ny ROG Phone fra Asus er på vej. ROG Phone er navnet på Asus’ gamertelefoner.

En endnu ukendt Asus-enhed med modelnummer I003D er spottet i benchmarkprogrammet Geekbench. Denne kommer med 12 GB RAM.

Fortnite er et af de største spil nogensinde

I sidste måned blev en anden Asus-enhed spottet i Geekbench. Denne har modelnummer I003DD. Det skriver Mysmartprice.com.

Begge modeller ventes at være ROG Phone III med henholdsvis 8 GB RAM og 12 GB RAM. Lighederne er Snapdragon 865 processoren fra Qualcomm og Android 10 under motorhjelmen. Se et skærmbillede fra Geekbench herunder.

Foruden disse oplysninger er det begrænset, hvad der vides om disse to enheder.

Asus har ikke på nuværende tidspunkt meldt noget ud om en lancering af ROG Phone III. Men skal man tro rygter, så vil den måske se dagens lys i juli sammen med ZenFone 7. Det har GSMArena.com tidligere skrevet. Og eftersom ROG Phone II blev annonceret i juli 2019, så er det bestemt ikke utænkeligt.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget nyt. Og så krydser vi fingre for, at den kommer til salg på det danske marked.

Spil Fortnite med 90 fps på OnePlus 8 og 8 Pro

Asus sendte i marts 2020 Android 10-opdateringen ud til ROG Phone II. En opdatering der gav flere nyheder til enheden.

Ny Asus enhed spottet på Geekbench. Det ventes, at der er tale om Asus ROG Phone III (Kilde: Mysmartprice.com / Geekbench)
Ny Asus enhed spottet på Geekbench. Det ventes, at der er tale om Asus ROG Phone III (Kilde: Mysmartprice.com / Geekbench)

Mere til historien

Flagskibsmodeller i dag har så vilde specifikationer, at de specifikke gamertelefoner efterhånden ikke længere er nødvendige? Eller hvad mener du? Er der stadigvæk behov for gamertelefoner? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Læs også:
GUIDE: Sådan køber du en fed brugt gamercomputer
2020 bliver et godt gaming-år

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer