Asus ROG Phone III spottet på Geekbench

En endnu ukendt Asus-enhed er spottet på benchmarkprogrammet Geekbench. Det ventes at være Asus ROG Phone III. Se de kommende specifikationer her.

Der spekuleres netop nu i, at en ny ROG Phone fra Asus er på vej. ROG Phone er navnet på Asus' gamertelefoner.

En endnu ukendt Asus-enhed med modelnummer I003D er spottet i benchmarkprogrammet Geekbench. Denne kommer med 12 GB RAM.

Fortnite er et af de største spil nogensinde

I sidste måned blev en anden Asus-enhed spottet i Geekbench. Denne har modelnummer I003DD. Det skriver Mysmartprice.com.

Begge modeller ventes at være ROG Phone III med henholdsvis 8 GB RAM og 12 GB RAM. Lighederne er Snapdragon 865 processoren fra Qualcomm og Android 10 under motorhjelmen. Se et skærmbillede fra Geekbench herunder.

Foruden disse oplysninger er det begrænset, hvad der vides om disse to enheder.

Asus har ikke på nuværende tidspunkt meldt noget ud om en lancering af ROG Phone III. Men skal man tro rygter, så vil den måske se dagens lys i juli sammen med ZenFone 7. Det har GSMArena.com tidligere skrevet. Og eftersom ROG Phone II blev annonceret i juli 2019, så er det bestemt ikke utænkeligt.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget nyt. Og så krydser vi fingre for, at den kommer til salg på det danske marked.

Spil Fortnite med 90 fps på OnePlus 8 og 8 Pro

Asus sendte i marts 2020 Android 10-opdateringen ud til ROG Phone II. En opdatering der gav flere nyheder til enheden.

Ny Asus enhed spottet på Geekbench. Det ventes, at der er tale om Asus ROG Phone III (Kilde: Mysmartprice.com / Geekbench)
Ny Asus enhed spottet på Geekbench. Det ventes, at der er tale om Asus ROG Phone III (Kilde: Mysmartprice.com / Geekbench)

Mere til historien

Flagskibsmodeller i dag har så vilde specifikationer, at de specifikke gamertelefoner efterhånden ikke længere er nødvendige? Eller hvad mener du? Er der stadigvæk behov for gamertelefoner? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Læs også:
GUIDE: Sådan køber du en fed brugt gamercomputer
2020 bliver et godt gaming-år

OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Samlerobjekt? Vild Diablo Immortal Edition af ROG Phone 6

Asus har præsenteret en limiteret udgave af ROG Phone 6. Temaet er Diablo Immortal. Det er vildt gennemført.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram