Asus klar med Android 10 til ROG Phone II

Asus er begyndt at udrulle Android 10 til gamer-mobilen ROG Phone II.

Android 10 udrulles til ASUS ROG II (Foto: ASUS)

Asus er en producent, som ikke er bange for at udfordre de traditionelle tilgange til, hvordan en mobiltelefon skal være.

Vi har tidligere anmeldt Asus Zenfone 6, som lod os flippe bagsidekameraet rundt, så det også kunne bruges som selfiekamera. Det var svært ikke at lade sig begejstre af den løsning, for det fungerede rigtigt godt i praksis.

Asus har dog mere på programmet end telefoner til selfie-hungrende købere. ROG-serien er tiltænkt hardcore mobilgamere, som savler over masser af power og hurtige specifikationer. ROG Phone II er da også proppet med vilde specifikationer.

For at understrege at telefonen henvender sig gaming-segmentet, er ROG en forkortelse for "Republic Of Gamers".

Asus skriver i en pressemeddelelse, at de har påbegyndt udrulningen af Android 10 til ROG Phone II. Sammen med udrulningen af Android 10, lancerer Asus også andre nyheder til gamer-mobilen. Du kan se en liste over nyhederne herunder.

Dette kan du forvente fra Asus

  • Mørkt baggrundstema, berøringsnavigation og forbedret sikkerhed.
  • Over 200 spil understøtter nu ROG II hardware som 120 Hz og dens tilbehør.
  • Google Stadia og ASUS lancerer et samarbejde. Google Stadia er Googles online streaming service for spil. Du skal dog bemærke, at understøttelsen af Google Stadia først gælder kommende telefoner i ROG-serien, som bliver lanceret i løbet af 2020

Mere til historien

Nokia har måtte melde ud, at de er nødt til at udskyde lanceringen af Android 10 pga. af coronavirus. Dette ser ikke ud til at have påvirket Asus i samme grad.

Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Asus Zenfone 9 test | Endelig en kompakt telefon der fungerer

TEST: Topydelse, godt kamera og en kompakt fysisk størrelse. Asus Zenfone 9 er lille - men god.

(mere…)
Asus Zenfone 9 – ny cool kompakt telefon

Her er Asus Zenfone 9. Det er telefonen for dig, som ønsker en kompakt telefon med stor ydelse.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Asus inviterer til Zenfone 9-event

Asus har sendt invitationerne ud til en lanceringsevent sidst på måneden. Det er Asus Zenfone 9, der vil blive afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram