Asus klar med Android 10 til ROG Phone II

0

Asus er begyndt at udrulle Android 10 til gamer-mobilen ROG Phone II.

Android 10 udrulles til ASUS ROG II (Foto: ASUS)

Asus er en producent, som ikke er bange for at udfordre de traditionelle tilgange til, hvordan en mobiltelefon skal være.

Vi har tidligere anmeldt Asus Zenfone 6, som lod os flippe bagsidekameraet rundt, så det også kunne bruges som selfiekamera. Det var svært ikke at lade sig begejstre af den løsning, for det fungerede rigtigt godt i praksis.

Asus har dog mere på programmet end telefoner til selfie-hungrende købere. ROG-serien er tiltænkt hardcore mobilgamere, som savler over masser af power og hurtige specifikationer. ROG Phone II er da også proppet med vilde specifikationer.

For at understrege at telefonen henvender sig gaming-segmentet, er ROG en forkortelse for “Republic Of Gamers”.

Asus skriver i en pressemeddelelse, at de har påbegyndt udrulningen af Android 10 til ROG Phone II. Sammen med udrulningen af Android 10, lancerer Asus også andre nyheder til gamer-mobilen. Du kan se en liste over nyhederne herunder.

Dette kan du forvente fra Asus

  • Mørkt baggrundstema, berøringsnavigation og forbedret sikkerhed.
  • Over 200 spil understøtter nu ROG II hardware som 120 Hz og dens tilbehør.
  • Google Stadia og ASUS lancerer et samarbejde. Google Stadia er Googles online streaming service for spil. Du skal dog bemærke, at understøttelsen af Google Stadia først gælder kommende telefoner i ROG-serien, som bliver lanceret i løbet af 2020

Mere til historien

Nokia har måtte melde ud, at de er nødt til at udskyde lanceringen af Android 10 pga. af coronavirus. Dette ser ikke ud til at have påvirket Asus i samme grad.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer