Android 10 til Nokia er forsinket

Som følge af corona-pandemien har Nokia måtte forsinke udrulningen af Android 10 til visse modeller. Få overblikket her.

Nokias nye roadmap som følge af udbruddet af Coronavirus (Foto: Nokia)

Alle sektorer i verden er påvirkede af udbruddet af corona. Tech-verdenen er naturligvis også blevet påvirket. Dette ses både på leverancer af hardware fra Kina, men nu er udbruddet også begyndt at have indflydelse på software til mobiltelefoner.

Pocketnow skriver, at HMDGlobal, som står bag Nokia-varemærket, har udskudt udrulningen af Android 10 til visse modeller.

Den finske chef for Nokia, Juho Sarvikas, har på Twitter delt et nyt roadmap for hvornår, opdateringerne udrulles.

Han forsikrer, at Nokia stadig vil være blandt de første telefoner, som vil modtage Android 10.

Ifølge det nye roadmap bliver Android 10 til Nokia 2.2 skubbet fra starten af første kvartal til slutningen af første kvartal.

Nokia 2.2, Nokia 3.2, Nokia 4.2, Nokia er 6.2 og Nokia 8 Sirocco er blandt de telefoner, hvor du kommer til at vente lidt længere. Udrulningen af Android 10 er nemlig skubbet til andet kvartal af 2020.

Alle techgiganter er berørt

Apple har også måtte udskyde lancering af iPhone SE 2 på grund af corona.

Samsung har måtte lukke en fabrik og det forventes at virussen vil påvirke hele mobilindustrien markant.

Derfor bør det heller ikke komme som den store overraskelse, at også Nokia bliver berørt af dette.

Ikke alle brugere er ikke tilfredse med forsinkelsen

Derfor kan det da også overraske, at en del af Nokia-brugerne er vrede over den beslutning.

Hvis man kigger kommentarerne igennem på tweetet, ser man hurtigt, en del brugerne lufter deres skuffelse og frustration over den nye udrulningsplan.

Mere til historien

Nokia har tidligere annonceret event i London den 19. marts. Her skulle de ifølge planen fremvise deres kommende telefoner. Det er dog i skrivende stund usikkert om eventen bliver til noget.

Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram