Coronavirus lukkede Samsung-fabrik

1

Den nye Galaxy Z Flip produceres på en Samsung-fabrik, der blev lukket ned i sidste uge pga. coronavirus. Det kan give forsinkelser for Galaxy Z Flip.

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip (Foto: Samsung / MereMobil.dk)

Coronavirus fortsætter med at give problemer i tech-branchen. Først har det ramt Kina og de kinesiske fabrikker, samt det kinesiske smartphone-marked. Så var det skyld i at Mobile World Congress 2020 blev aflyst. Og nu er det så kommet til Sydkorea, hvor det har ramt en fabrik, der producerer Samsung-telefoner.

Samsung Galaxy Z Flip gør mobilen mindre

På den fabrik, som blandt andet producerer Galaxy Z Flip, er en Samsung-ansat blevet syg. Fabrikken blev derfor lukket ned kort efter, at personen var testet positiv for coronavirus (Covid19).

Nyheden kom frem torsdag den 20. februar 2020, hvor meningen var fabrikken ville genåbne mandag den 24. februar, mens den etage hvor den smittede kom fra først åbner igen den 25. februar (i dag, red.). Det skrev Engadget.com (den 20. februar 2020).

Det er endnu uvist, om fabrikken er genåbnet.

Dog blev alle midler sat ind for at få desinficeret fabrikken og forsøgt at standse spredningen af coronavirus.

LÆS OGSÅ: Første testindtryk af Samsung Galaxy S20 Ultra

Den berørte fabrik ligger i et industriområde i Gumi, som er en by centralt i Sydkorea. Foruden Samsung har fabrik her, så har LG og mange andre også produktion i denne by. Derfor kan flere andre altså også risikere at blive ramt.

Galaxy Z Flip er kommet i handlen herhjemme og indtil videre er der fortsat eksemplarer på lager.

Samsung Galaxy Z Flip klar i butikkerne

Samsung Galaxy Z Flip fås i farverne Mirror Purple og Mirror Black og har en vejledende pris på 11.699 kroner uden abonnement.

Galaxy S20’erne skulle umiddelbart ikke blive produceret der, så vi forventer fortsat at disse kommer i handlen herhjemme fredag den 13. marts 2020.

Alt om Samsung Galaxy S20-serien – de nye modeller

Mere til historien

Foruden mobilbranchen er også produktionen hos Nintendo og Teslas nye satsning i Kina ramt af coronavirus.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer