Coronavirus lukkede Samsung-fabrik

Den nye Galaxy Z Flip produceres på en Samsung-fabrik, der blev lukket ned i sidste uge pga. coronavirus. Det kan give forsinkelser for Galaxy Z Flip.

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip (Foto: Samsung / MereMobil.dk)

Coronavirus fortsætter med at give problemer i tech-branchen. Først har det ramt Kina og de kinesiske fabrikker, samt det kinesiske smartphone-marked. Så var det skyld i at Mobile World Congress 2020 blev aflyst. Og nu er det så kommet til Sydkorea, hvor det har ramt en fabrik, der producerer Samsung-telefoner.

Samsung Galaxy Z Flip gør mobilen mindre

På den fabrik, som blandt andet producerer Galaxy Z Flip, er en Samsung-ansat blevet syg. Fabrikken blev derfor lukket ned kort efter, at personen var testet positiv for coronavirus (Covid19).

Nyheden kom frem torsdag den 20. februar 2020, hvor meningen var fabrikken ville genåbne mandag den 24. februar, mens den etage hvor den smittede kom fra først åbner igen den 25. februar (i dag, red.). Det skrev Engadget.com (den 20. februar 2020).

Det er endnu uvist, om fabrikken er genåbnet.

Dog blev alle midler sat ind for at få desinficeret fabrikken og forsøgt at standse spredningen af coronavirus.

LÆS OGSÅ: Første testindtryk af Samsung Galaxy S20 Ultra

Den berørte fabrik ligger i et industriområde i Gumi, som er en by centralt i Sydkorea. Foruden Samsung har fabrik her, så har LG og mange andre også produktion i denne by. Derfor kan flere andre altså også risikere at blive ramt.

Galaxy Z Flip er kommet i handlen herhjemme og indtil videre er der fortsat eksemplarer på lager.

Samsung Galaxy Z Flip klar i butikkerne

Samsung Galaxy Z Flip fås i farverne Mirror Purple og Mirror Black og har en vejledende pris på 11.699 kroner uden abonnement.

Galaxy S20’erne skulle umiddelbart ikke blive produceret der, så vi forventer fortsat at disse kommer i handlen herhjemme fredag den 13. marts 2020.

Alt om Samsung Galaxy S20-serien – de nye modeller

Mere til historien

Foruden mobilbranchen er også produktionen hos Nintendo og Teslas nye satsning i Kina ramt af coronavirus.

Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram