Samsung Galaxy Z Flip klar i butikkerne

16

Den nye klaptelefon fra Galaxy Z Flip fra Samsung er klar i de danske butikker. Se pris her.

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip koster 11.699 kroner i Danmark uden abonnement (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Z Flip blev offentliggjort samtidig med Galaxy S20’erne, men allerede nu kan du købe Galaxy Z Flip i de danske butikker.

Alt om Samsung Galaxy S20-serien – de nye modeller

Galaxy Z Flip kommer med en 6,7 tommer foldbar skærm, samt den seneste hængselsteknik kaldet Hideaway Hinge. På de foldbare smartphones er hængslerne vigtige, da de er afgørende for, hvor holdbare telefonerne er i dagligt brug.

På Galaxy Z Flip er der også en ny specialtilpasset brugerflade, der passer til den nye klaptelefon.

Brugerfladen One UI har Flex-mode, hvilket gør det muligt at opdele skærmen i to fire-tommer skærme. Dermed kan brugeren se billeder eller video på den øverste del, mens der kommenteres på indholdet på den nederste del.

Samsung Galaxy Z Flip gør mobilen mindre

Når telefonen er klappet sammen, svarer størrelsen til en mindre tegnebog og når den åbnes, kan den vinkes mellem 70 og 110 grader – ligesom det kendes fra en bærbar computer.

Samsung oplyser i pressemeddelelsen, at Galaxy Z Flip er den første telefon i Samsungs Z-serie, hvilket er en ny serie af foldbare telefoner, der tydeliggør Samsungs satsning på denne produktkategori. Dermed kan vi altså læse mellem linjerne, at der er flere foldbare telefoner på vej i fremtiden fra Samsung.

Samsung fremviste Galaxy Z Flip i en reklame ved Oscar

Galaxy Z Flip giver nye muligheder i forhold til at tage billeder fra andre vinkler end de mest almindelige uden ekstra udstyr. Det er også muligt at tage selfies selv når telefonen er lukket.  

Notifikationer og samtale er også begge dele muligt i både når telefonen er lukket og åben.

Samsung Galaxy Z Flip fås i farverne Mirror Purple og Mirror Black og har en vejledende pris på 11.699 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Det spås allerede nu, at Galaxy Z Flip vil blive solgt i flere eksemplarer end tilfældet har været med Galaxy Fold.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer