Ny Huawei-telefon med Google-apps er på vej

RYGTE: Huawei P30 Pro kommer snart i en opdateret udgave med mere RAM og større hukommelse. ’New Edition’-P30 Pro har Google ombord.

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro kommer, ifølge rygter, i en “New Edition”-udgave. Denne version bliver opdateret med større lagerplads og mere RAM (Foto: MereMobil.dk)

Den 15. maj 2020 lanceres Huawei P30 Pro ’New Edition’ (NE), forlyder det og der er gode nyheder for køberne af Huawei P30 Pro NE.

Denne telefon kommer nemlig med den fulde Google-pakke ombord. Det vil sige Google Play, YouTube, Google Maps, Gmail og alle de andre kendte Google apps – herunder Google Mobile Services (GMS).

Derudover vil Huawei P30 Pro ’New Edition’, i lighed med andre Android telefoner, have adgang til alle de apps og services, der normalt kendes fra Android-smartphones i vores markedsområde. Der bliver således adgang til mobilbank, MobilePay, Aula, ViaPlay og hvad du ellers har brug af apps i det daglige.

Den nye P30 Pro kommer med mere RAM og en større intern lagerplads.

Det er ikke første gang, at Huawei opdaterer en telefon fra P30-serien. I starten af januar blev Huawei P30 Lite ’New Edition’ lanceret. Huawei udtalte efter lanceringen, at telefonen ikke blev tilgængelig på det danske marked.

Ekspert advarer mod Xiaomi-smartphones

Mere RAM… Nyere processor?

Huawei P30-serien blev lanceret i 2019 med Kirin 980-processor, quadkamera-system med Leica-branding, fingeraftrykslæser i skærmen og mange andre fede funktioner.

Det vides endnu ikke om Huawei har smidt Kirin 990-processoren fra den nyeste topmodel Huawei P40 Pro i den opdaterede P30 Pro. Helt ærligt så er jeg ikke inde i, om det vil være en overskridelsen af det amerikanske handelsforbud, der forhindrer Huawei i at lancere nye telefoner med Googles tjenester.

Hvis du er forvirret over, at Huawei kan lancere en opdateret Huawei P30 Pro med Google Mobile Services, når det ikke kan ske på Huawei P40 Pro, så skal du læse denne baggrundshistorie: Derfor kan Huawei stadig lancere ’nye’ telefoner med Googles apps.

Huawei P30 Pro ’New Edition’ præsenteres angiveligt den 15. maj 2020 med salgsstart den 4. juni 2020. Det skriver Huaweicentral.com, der citerer Huawei Germany for nyheden.

Det føles som en evighed, men det er faktisk kun 13 måneder siden, at jeg anmeldte Huawei P30 Pro til topkarakter. Du kan læse anmeldelsen af P30 Pro her.

I lighed med andre anmeldere er jeg også ret vild med Huawei P40 Pro. Desværre gør fraværet af Googles apps og den tilsvarende manglende adgang til Google Play, P40 Pro, til en uinteressant og håbløs telefon for almindelige mobilkøbere.

ANMELDELSE: Huawei P40 Pro er bedst og dårligst på samme tid

Hør også podcast-episoden hvor jeg går helt tæt på problemstillingerne omkring P40 Pro. Du kan høre indslaget i afspilleren herunder (gå frem til 8:10 minutter) eller i din favorit podcastapp.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Jeg var ikke den eneste som var vild med Huawei P30 Pro. Ved udgangen af 2019 kårede læserne af MereMobil.dk P30 Pro til Årets Mobil 2019.

Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram