Motorola Razr2 – specifikationer er lækket

Den næste klaptelefon fra Motorola hedder angiveligt Razr2 og bliver en stor opgradering. Ny er nogle af specifikationerne på Razr2 lækket. Se dem her.

Motorola er på vej med anden generation af deres foldbare smartphone. Første generation hedder Motorola Razr og den ramte markedet uheldigt – nemlig næsten samtidig med coronavirus. I Danmark betød det, at den kom til tiden hos dem som havde forudbestilt, men den officielle salgsstart blev forsinket.

Motorola har nu bekræftet, at der er en efterfølger på vej - måske hedder den "Razr2" eller "Razr 2".

Bekræftet: Motorola lancerer endnu en Motorola Razr

Kilder til XDA oplyser, at der er tale om en stor opgradering af specifikationer. Det skriver Android Authority.

Processoren vil ifølge rygterne være en Snapdragon 765 5G processor fra Qualcomm. Derudover ventes det også, at der vil være en opgradering på RAM, hukommelse og batterikapacitet. XDA-kilderne mener Razr2 vil få 8 GB RAM, 256 GB intern hukommelse og et batteri på 2.845 mAh.

Første generation af Motorola Razr (foldbar smartphone) har 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse samt et batteri på 2.510 mAh.

Kameraet i anden generation rygtes at blive med en 48 megapixels Samsung ISOCELL Bright GM1 sensor, hvor det i den nuværende model er et 16 megapixels kamera. Frontkameraet bliver, ifølge rygterne, 20 megapixels på Razr2, mens det på Razr er på 5 megapixels.

Ikonet Motorola Razr er tilbage – nu folder skærmen

Skærmene vil angiveligt være præcis som på forgængeren. Nemlig en 6,2 tommer foldbarskærm og en 2,7 tommer på fronten.

Android 10 er installeret fra salgsæsken på Razr2.

Det er spændende om rygterne holder vand. Hvis man er interesseret i de foldbare skærme, så har Motorola netop sat Razr ned til en langt skarpere pris end den havde ved lanceringen. Desuden er Motorola Razr opgraderet til Android 10. Vil du vide mere om Motorola Razr så se videoen herunder. Du kan også læse anmeldelsen af flagskibet Motorola Edge+.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Vores første indtryk af Motorola Razr

Mere til historien

MereMobil.dk har i skrivende stund endnu ikke anmeldt Motorola Razr. Men du kan se vores første indtryk i videoen herover.

OnePlus Nord 3 tæt på lancering

OnePlus ventes at præsentere OnePlus Nord 3 på det indiske marked inden længe. Læs her de nyeste rygter.

(mere…)
OnePlus Fold afsløres i august

OnePlus har tidligere teaset for, at de ville lancere en foldbar smartphone i år. Nu rygtes det, at de efter sommer vil offentliggøre OnePlus Fold .

(mere…)
Samsung klar med det første Unpacked-event i Seoul

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Samsung afholder Unpacked-event for første gang nogensinde i Seoul. Det finder sted i juli.

(mere…)
Et kig ind i fremtiden med Mixed Reality, MacBooks og iOS

Apple WWDC 2023: Jeg har samlet nogle af nyhederne, som Apple forventes at præsentere i aften, baseret på de seneste rygter.

(mere…)
På Motorola Razr 40 Ultra er folden næsten usynlig

FØRSTE INDTRYK: Skærmen imponerer og designet er lækkert. Læs vores første tanker om Motorola Razr 40 Ultra, som vi har haft i hænderne.

(mere…)
Motorola Razr er måske den vildeste klaptelefon lige nu

Motorola Razr 40 Ultra bringer klaptelefonerne til ’next level’. Frontskærmen er enestående og telefonen imponerer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram