Motorola Razr2 – specifikationer er lækket

0

Den næste klaptelefon fra Motorola hedder angiveligt Razr2 og bliver en stor opgradering. Ny er nogle af specifikationerne på Razr2 lækket. Se dem her.

Motorola er på vej med anden generation af deres foldbare smartphone. Første generation hedder Motorola Razr og den ramte markedet uheldigt – nemlig næsten samtidig med coronavirus. I Danmark betød det, at den kom til tiden hos dem som havde forudbestilt, men den officielle salgsstart blev forsinket.

Motorola har nu bekræftet, at der er en efterfølger på vej – måske hedder den “Razr2” eller “Razr 2”.

Bekræftet: Motorola lancerer endnu en Motorola Razr

Kilder til XDA oplyser, at der er tale om en stor opgradering af specifikationer. Det skriver Android Authority.

Processoren vil ifølge rygterne være en Snapdragon 765 5G processor fra Qualcomm. Derudover ventes det også, at der vil være en opgradering på RAM, hukommelse og batterikapacitet. XDA-kilderne mener Razr2 vil få 8 GB RAM, 256 GB intern hukommelse og et batteri på 2.845 mAh.

Første generation af Motorola Razr (foldbar smartphone) har 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse samt et batteri på 2.510 mAh.

Kameraet i anden generation rygtes at blive med en 48 megapixels Samsung ISOCELL Bright GM1 sensor, hvor det i den nuværende model er et 16 megapixels kamera. Frontkameraet bliver, ifølge rygterne, 20 megapixels på Razr2, mens det på Razr er på 5 megapixels.

Ikonet Motorola Razr er tilbage – nu folder skærmen

Skærmene vil angiveligt være præcis som på forgængeren. Nemlig en 6,2 tommer foldbarskærm og en 2,7 tommer på fronten.

Android 10 er installeret fra salgsæsken på Razr2.

Det er spændende om rygterne holder vand. Hvis man er interesseret i de foldbare skærme, så har Motorola netop sat Razr ned til en langt skarpere pris end den havde ved lanceringen. Desuden er Motorola Razr opgraderet til Android 10. Vil du vide mere om Motorola Razr så se videoen herunder. Du kan også læse anmeldelsen af flagskibet Motorola Edge+.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Vores første indtryk af Motorola Razr

Mere til historien

MereMobil.dk har i skrivende stund endnu ikke anmeldt Motorola Razr. Men du kan se vores første indtryk i videoen herover.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer