Bekræftet: Motorola lancerer endnu en Motorola Razr

I februar genoplivede Motorola den ikoniske Razr-telefon. Nu er endnu en model på vej. Efter planen kommer den nye Razr2 allerede efter sommer.

Motorola Razr 2019
Motorola Razr 2019 får allerede i september 2020 en efterfølger (Foto: CNET)

Der er sket meget for Motorola, siden producenten blev købt af Lenovo i 2014. Motorola har de seneste år oplevet en form for renæssance, hvor især budgettelefoner med høj værdi for pengene har været selskabets helt store trækplaster.

I slutningen af sidste år vovede Motorola sig dog i den diametralt modsatte retning, da den amerikanske producent offentliggjorde, at den ikoniske Motorola Razr ville blive genfødt – denne gang med foldbar skærm.

I starten af 2020 kunne den nye Motorola Razr endelig købes. Selvom serien af Razr-telefoner har nydt enorm succes tidligere, står den nye model absolut ikke på mål med Motorolas nuværende portefølje af telefoner, når det kommer til pris og værdi for pengene.

Motorola Razr får skarp pris og Android 10

Det lader dog ikke til at være et stort problem for Motorola eller selskabets ejer, Lenovo. I podcasten, Reframed Tech, bekræfter den daglige leder hos Lenovo Sydafrika, Thibault Dousson, at næste generation af den nye Motorola Razr er lige på trapperne.

Ny Motorola "Razr2" kommer til september

Der er en ny version på vej. Der kommer en i september, tror jeg.” udtalte Dousson. Udtalelsen falder efter cirka 18 minutter, mens Dousson endnu engang nævner den kommende Razr-model omkring 42 minutter inde i podcasten.

En lancering allerede til september vil betyde, at Motorola Razr (2019) har fået usædvanligt kort tid til at cementere sig hos de danske forbrugere, før en erstatning rammer butikkerne.

Man kan argumentere for, at Coronavirus naturligvis har gjort forholdene endnu mere besværlige for Motorolas store satsning. Derfor er det også ekstra overraskende, at Motorola allerede er klar med en efterfølger.

VIDEO: Mine første indtryk af Motorola Razr

Motorola Danmark har dog tidligere fortalt til MereMobil.dk, at første levering af Motorola Razr, som blev leveret tilbage i januar, hurtigt blev udsolgt. Hvor mange eksemplarer at "udsolgt" dækker over, har producenten ikke oplyst.

Sidenhen har situationen i Kina sat sine naturlige begrænsninger for leveringen af yderlige enheder – interessen for telefonen er med andre ord til stede, hvorfor en efterfølger måske ikke er den værste idé.

På MereMobil.dk har vi netop offentliggjort anmeldelsen af topmodellen Edge+, der koster 7.999 kroner. Du kan læse anmeldelsen af Motorola Edge+ netop nu.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

MereMobil.dk mærker også konsekvensen af Motorolas leveringsudfordringer. Vi har således endnu ikke haft mulighed for at anmelde Razr endnu, da der ganske enkelt ikke er mulighed for at få en enhed leveret.

Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Er Motorola på vej med nye smartwatch?

Motorola Moto Watch 70 er det næste smartwatch fra Motorola. Det er lækket på en udenlandsk forhandlers hjemmeside.

(mere…)
Motorola Razr 2022 test | Klaptelefonen er tilbage

TEST: Motorola har viderudviklet klaptelefon-formatet med en foldbar skærm - næsten uden fold. Læs Motorola Razr testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram