En tidlig version af iOS 14 har været ude i måneder

Der har været lækkede oplysninger om iOS 14 de seneste måneder og nu viser det sig, at en tidlig version af iOS 14 angiveligt har været ude siden starten af året.

Ifølge hjemmesiden Vice har hackere haft adgang til en meget tidlig version af iOS 14 siden tidligere på året – måske mindst siden februar måned.

iOS 14 bringer en masse spændende nyheder

Dette er måske også grunden til, at der allerede på nuværende tidspunkt har været mange lækkede oplysninger om iOS 14 over de seneste måneder fra flere forskellige kilder og medier. Disse oplysninger kan altså stamme fra denne tidlige version af det, som ventes at være den næste store iOS-opdatering.

iOS 14 – flytbare widgets og andre funktioner på vej

Det er ikke unormalt, at der dukker lidt oplysninger op omkring Apples softwareopdateringer i månederne og ugerne inden de frigives. Men det er rimelig usædvanligt at en hel pre-release af iOS rammer internettet måneder før den annonceres. Dette kan faktisk være første gang det nogensinde er sket så længe før lanceringen. Sådan lyder det i hvert fald fra en kilde til Vice.

Netop nu er nogle af de lækkede features i iOS 14 blandt andet en ny fitness app, PencilKit API til Apple Pencil, nyheder i iMessage, ny visning på hjemmeskærmen, muligheden for at teste tredje-parts apps ved at scanne en QR-kode og en større overhaling til iCloud Keychain.

Det er dog sådan med ting fra betaversioner, at de kan blive fjernet igen. De kan eksempelvis blive skubbet til en senere version af iOS 14 eller helt blive droppet.

iPhone 9 Plus/iPhone SE Plus angiveligt afsløret i iOS 14-kode

I de foregående år har Apple delt den første udgave af developerversionen ved deres WWDC-konference i juni. Dette ventes også at ske i år, hvor WWDC afholdes i dagene fra mandag den 22. juni. Eventen vil udelukkende være online i år.

Apple udsender formentlig den første variant af public beta-udgaven en måneds tid senere.

Den seneste stabile iOS-version der er ude hos brugeren er iOS 13.5. Du kan læse mere om versionen her, der gør klar til covid-19 tracking.

Mere til historien

WWDC 2020 er en anderledes konference end de foregående år. Dette er grundet coronavirus. Derfor bliver det en ”online-only” event. Ligesom de seneste mange år, så vil der også her komme smagsprøver på iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS.

Læs også:
iOS 14 udsletter ingen iOS 13-modeller

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Sådan er iOS 18-opdateringen til din iPhone

PRØVEKØRT: Vi har installeret den nye iPhone-opdatering, der frigives i efteråret. Her er, hvad du kan forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram