En tidlig version af iOS 14 har været ude i måneder

Der har været lækkede oplysninger om iOS 14 de seneste måneder og nu viser det sig, at en tidlig version af iOS 14 angiveligt har været ude siden starten af året.

Ifølge hjemmesiden Vice har hackere haft adgang til en meget tidlig version af iOS 14 siden tidligere på året - måske mindst siden februar måned.

iOS 14 bringer en masse spændende nyheder

Dette er måske også grunden til, at der allerede på nuværende tidspunkt har været mange lækkede oplysninger om iOS 14 over de seneste måneder fra flere forskellige kilder og medier. Disse oplysninger kan altså stamme fra denne tidlige version af det, som ventes at være den næste store iOS-opdatering.

iOS 14 – flytbare widgets og andre funktioner på vej

Det er ikke unormalt, at der dukker lidt oplysninger op omkring Apples softwareopdateringer i månederne og ugerne inden de frigives. Men det er rimelig usædvanligt at en hel pre-release af iOS rammer internettet måneder før den annonceres. Dette kan faktisk være første gang det nogensinde er sket så længe før lanceringen. Sådan lyder det i hvert fald fra en kilde til Vice.

Netop nu er nogle af de lækkede features i iOS 14 blandt andet en ny fitness app, PencilKit API til Apple Pencil, nyheder i iMessage, ny visning på hjemmeskærmen, muligheden for at teste tredje-parts apps ved at scanne en QR-kode og en større overhaling til iCloud Keychain.

Det er dog sådan med ting fra betaversioner, at de kan blive fjernet igen. De kan eksempelvis blive skubbet til en senere version af iOS 14 eller helt blive droppet.

iPhone 9 Plus/iPhone SE Plus angiveligt afsløret i iOS 14-kode

I de foregående år har Apple delt den første udgave af developerversionen ved deres WWDC-konference i juni. Dette ventes også at ske i år, hvor WWDC afholdes i dagene fra mandag den 22. juni. Eventen vil udelukkende være online i år.

Apple udsender formentlig den første variant af public beta-udgaven en måneds tid senere.

Den seneste stabile iOS-version der er ude hos brugeren er iOS 13.5. Du kan læse mere om versionen her, der gør klar til covid-19 tracking.

Mere til historien

WWDC 2020 er en anderledes konference end de foregående år. Dette er grundet coronavirus. Derfor bliver det en ”online-only” event. Ligesom de seneste mange år, så vil der også her komme smagsprøver på iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS.

Læs også:
iOS 14 udsletter ingen iOS 13-modeller

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram