En tidlig version af iOS 14 har været ude i måneder

4

Der har været lækkede oplysninger om iOS 14 de seneste måneder og nu viser det sig, at en tidlig version af iOS 14 angiveligt har været ude siden starten af året.

Ifølge hjemmesiden Vice har hackere haft adgang til en meget tidlig version af iOS 14 siden tidligere på året – måske mindst siden februar måned.

iOS 14 bringer en masse spændende nyheder

Dette er måske også grunden til, at der allerede på nuværende tidspunkt har været mange lækkede oplysninger om iOS 14 over de seneste måneder fra flere forskellige kilder og medier. Disse oplysninger kan altså stamme fra denne tidlige version af det, som ventes at være den næste store iOS-opdatering.

iOS 14 – flytbare widgets og andre funktioner på vej

Det er ikke unormalt, at der dukker lidt oplysninger op omkring Apples softwareopdateringer i månederne og ugerne inden de frigives. Men det er rimelig usædvanligt at en hel pre-release af iOS rammer internettet måneder før den annonceres. Dette kan faktisk være første gang det nogensinde er sket så længe før lanceringen. Sådan lyder det i hvert fald fra en kilde til Vice.

Netop nu er nogle af de lækkede features i iOS 14 blandt andet en ny fitness app, PencilKit API til Apple Pencil, nyheder i iMessage, ny visning på hjemmeskærmen, muligheden for at teste tredje-parts apps ved at scanne en QR-kode og en større overhaling til iCloud Keychain.

Det er dog sådan med ting fra betaversioner, at de kan blive fjernet igen. De kan eksempelvis blive skubbet til en senere version af iOS 14 eller helt blive droppet.

iPhone 9 Plus/iPhone SE Plus angiveligt afsløret i iOS 14-kode

I de foregående år har Apple delt den første udgave af developerversionen ved deres WWDC-konference i juni. Dette ventes også at ske i år, hvor WWDC afholdes i dagene fra mandag den 22. juni. Eventen vil udelukkende være online i år.

Apple udsender formentlig den første variant af public beta-udgaven en måneds tid senere.

Den seneste stabile iOS-version der er ude hos brugeren er iOS 13.5. Du kan læse mere om versionen her, der gør klar til covid-19 tracking.

Mere til historien

WWDC 2020 er en anderledes konference end de foregående år. Dette er grundet coronavirus. Derfor bliver det en ”online-only” event. Ligesom de seneste mange år, så vil der også her komme smagsprøver på iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS.

Læs også:
iOS 14 udsletter ingen iOS 13-modeller

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer