iOS 14 bringer en masse spændende nyheder

Lækkede koder fra iOS 14 viser, at der er en masse nye funktioner på vej til iPad, Apple Watch og iPhones. Læs de seneste rygter her.

Så er vi nået dertil på året, hvor det begynder at dryppe lidt af med nyheder om den kommende store softwareopdatering fra Apple. iOS 14 ventes at blive klar til offentligheden i efteråret, hvis ikke det påvirkes af udbruddet af coronavirus. Hvilket vi ikke håber...

iOS 14 udsletter ingen iOS 13-modeller

Der er lækket noget kode fra en tidlig version af iOS 14, der viser vi har en del nyheder at glæde os til. Der er spændende nyt på vej til iPad, Apple Watch og et par nye hovedtelefoner på vej, hvis vi skal tro oplysningerne, som stammer fra 9to5Mac.

Vi skrev i går, at det angiveligt bliver muligt at måle iltmætningen i blodet via Apple Watch.

Der skulle også være en ny fitness app på vej, som har kodenavn ”Seymour”. Denne skulle hedde "Fit eller Fitness" i sin endelige form. Det er angiveligt ikke en erstatning for Aktivitets app’en, men mere en ny ”standalone app”. Det skriver The Verge.

Derimod kan vi se frem til, at det bliver nemmere at bruge en mus til iPadOS og iOS 14. Det skulle blive meget mere lig en desktop-oplevelse end det er det i dag. Der kommer også et nyt API kaldet PencilKit, hvilket giver mulighed for at bruge Apple Pencil i flere situationer end i dag, ifølge The Verge.

Apple har fokus på iOS 14 bliver uden så mange fejl

Den kommende tid vil der formentlig komme lidt flere oplysninger om, hvad vi kan se frem til i de kommende softwareopdateringer. Ligesom vi også, som tiden går, kan se om de sidste års tidsskema overholdes i år.

Mere til historien

Der er atter nyt om de kommende ”tags” fra Apple, der angiveligt vil få navnet AirTags.

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram