iOS 14 bringer en masse spændende nyheder

18

Lækkede koder fra iOS 14 viser, at der er en masse nye funktioner på vej til iPad, Apple Watch og iPhones. Læs de seneste rygter her.

Så er vi nået dertil på året, hvor det begynder at dryppe lidt af med nyheder om den kommende store softwareopdatering fra Apple. iOS 14 ventes at blive klar til offentligheden i efteråret, hvis ikke det påvirkes af udbruddet af coronavirus. Hvilket vi ikke håber…

iOS 14 udsletter ingen iOS 13-modeller

Der er lækket noget kode fra en tidlig version af iOS 14, der viser vi har en del nyheder at glæde os til. Der er spændende nyt på vej til iPad, Apple Watch og et par nye hovedtelefoner på vej, hvis vi skal tro oplysningerne, som stammer fra 9to5Mac.

Vi skrev i går, at det angiveligt bliver muligt at måle iltmætningen i blodet via Apple Watch.

Der skulle også være en ny fitness app på vej, som har kodenavn ”Seymour”. Denne skulle hedde “Fit eller Fitness” i sin endelige form. Det er angiveligt ikke en erstatning for Aktivitets app’en, men mere en ny ”standalone app”. Det skriver The Verge.

Derimod kan vi se frem til, at det bliver nemmere at bruge en mus til iPadOS og iOS 14. Det skulle blive meget mere lig en desktop-oplevelse end det er det i dag. Der kommer også et nyt API kaldet PencilKit, hvilket giver mulighed for at bruge Apple Pencil i flere situationer end i dag, ifølge The Verge.

Apple har fokus på iOS 14 bliver uden så mange fejl

Den kommende tid vil der formentlig komme lidt flere oplysninger om, hvad vi kan se frem til i de kommende softwareopdateringer. Ligesom vi også, som tiden går, kan se om de sidste års tidsskema overholdes i år.

Mere til historien

Der er atter nyt om de kommende ”tags” fra Apple, der angiveligt vil få navnet AirTags.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer