iOS 14 bringer måske en ny hjemmeskærm med sig

RYGTE: Netop nu florerer rygterne om, at der vil være en ny hjemmeskærm, som brugerne kan vælge, når iOS 14 er klar.

Der er netop nu godt gang i rygterne om den kommende store iOS-opdatering, som ventes at hedde iOS 14. Nu forlyder det, at en ny hjemmeskærm måske er på vej.

iOS 14 bringer en masse spændende nyheder

Apple arbejder måske på muligheden for at vælge en ny hjemmeskærm på iOS 14. Det er i hvert fald sådan, at 9to5Mac tolker en ny kode. De mener derfor, at Apple arbejder på en mulighed, hvor brugerne kan se applikationerne, som er installeret på enheden i listeformat. Det skriver Engadget.com.

Brugerne skal derefter kunne sortere de forskellige apps med diverse filtre. Dermed skulle applikationerne kunne sorteres f.eks. efter senest brugte, ulæste notifikationer og meget andet. Generelt skulle denne mulighed gøre det nemmere at få overblik over, hvilke apps du har downloadet på dine enheder.

Apple har fokus på iOS 14 bliver uden så mange fejl

Derudover skulle listevisningen også gøre, at Siri vil foreslå Music appen når man er i træningscenteret.

Apple har endnu ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer, som er begyndt at florere om den kommende store iOS-opdatering.

Men vi forventer, at vi bliver klogere på om det viser sig at være korrekt, når Apple senere på året vil give smugkig på iOS 14, samt når den forventes at være endelig klar til offentligheden i efteråret.

iOS 14 udsletter ingen iOS 13-modeller

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple har netop udsendt femte betaversion af iOS 13.4 til udviklerne, samt iPadOS 13.4, tvOS 13.4 og macOS Catalina 10.15.4. På nuværende tidspunkt ventes der fortsat på watchOS 6.2, lyder det fra 9to5Mac. Det er uvist, hvornår Apple frigiver disse opdateringer til offentligheden.

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram