iOS 14 bringer måske en ny hjemmeskærm med sig

RYGTE: Netop nu florerer rygterne om, at der vil være en ny hjemmeskærm, som brugerne kan vælge, når iOS 14 er klar.

Der er netop nu godt gang i rygterne om den kommende store iOS-opdatering, som ventes at hedde iOS 14. Nu forlyder det, at en ny hjemmeskærm måske er på vej.

iOS 14 bringer en masse spændende nyheder

Apple arbejder måske på muligheden for at vælge en ny hjemmeskærm på iOS 14. Det er i hvert fald sådan, at 9to5Mac tolker en ny kode. De mener derfor, at Apple arbejder på en mulighed, hvor brugerne kan se applikationerne, som er installeret på enheden i listeformat. Det skriver Engadget.com.

Brugerne skal derefter kunne sortere de forskellige apps med diverse filtre. Dermed skulle applikationerne kunne sorteres f.eks. efter senest brugte, ulæste notifikationer og meget andet. Generelt skulle denne mulighed gøre det nemmere at få overblik over, hvilke apps du har downloadet på dine enheder.

Apple har fokus på iOS 14 bliver uden så mange fejl

Derudover skulle listevisningen også gøre, at Siri vil foreslå Music appen når man er i træningscenteret.

Apple har endnu ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer, som er begyndt at florere om den kommende store iOS-opdatering.

Men vi forventer, at vi bliver klogere på om det viser sig at være korrekt, når Apple senere på året vil give smugkig på iOS 14, samt når den forventes at være endelig klar til offentligheden i efteråret.

iOS 14 udsletter ingen iOS 13-modeller

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Apple har netop udsendt femte betaversion af iOS 13.4 til udviklerne, samt iPadOS 13.4, tvOS 13.4 og macOS Catalina 10.15.4. På nuværende tidspunkt ventes der fortsat på watchOS 6.2, lyder det fra 9to5Mac. Det er uvist, hvornår Apple frigiver disse opdateringer til offentligheden.

Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Det dyre mixed reality-headset, Apple Vision Pro, returneres i stor stil af de amerikanske forbrugere. 

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram