iOS 14 bringer måske en ny hjemmeskærm med sig

8

RYGTE: Netop nu florerer rygterne om, at der vil være en ny hjemmeskærm, som brugerne kan vælge, når iOS 14 er klar.

Der er netop nu godt gang i rygterne om den kommende store iOS-opdatering, som ventes at hedde iOS 14. Nu forlyder det, at en ny hjemmeskærm måske er på vej.

iOS 14 bringer en masse spændende nyheder

Apple arbejder måske på muligheden for at vælge en ny hjemmeskærm på iOS 14. Det er i hvert fald sådan, at 9to5Mac tolker en ny kode. De mener derfor, at Apple arbejder på en mulighed, hvor brugerne kan se applikationerne, som er installeret på enheden i listeformat. Det skriver Engadget.com.

Brugerne skal derefter kunne sortere de forskellige apps med diverse filtre. Dermed skulle applikationerne kunne sorteres f.eks. efter senest brugte, ulæste notifikationer og meget andet. Generelt skulle denne mulighed gøre det nemmere at få overblik over, hvilke apps du har downloadet på dine enheder.

Apple har fokus på iOS 14 bliver uden så mange fejl

Derudover skulle listevisningen også gøre, at Siri vil foreslå Music appen når man er i træningscenteret.

Apple har endnu ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer, som er begyndt at florere om den kommende store iOS-opdatering.

Men vi forventer, at vi bliver klogere på om det viser sig at være korrekt, når Apple senere på året vil give smugkig på iOS 14, samt når den forventes at være endelig klar til offentligheden i efteråret.

iOS 14 udsletter ingen iOS 13-modeller

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple har netop udsendt femte betaversion af iOS 13.4 til udviklerne, samt iPadOS 13.4, tvOS 13.4 og macOS Catalina 10.15.4. På nuværende tidspunkt ventes der fortsat på watchOS 6.2, lyder det fra 9to5Mac. Det er uvist, hvornår Apple frigiver disse opdateringer til offentligheden.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer