Apple ændrer Face ID

5

KORT NYT: Apple arbejder på en ændring til Face ID genkendelse på iPhone.

Coronakrisen og det faktum at flere iPhone-brugere på verdensplan nu anvender mundbind, får Apple til at ændre Face ID funktionen. Det vil ske fra iOS 13.5, der netop nu er ude i en betaversioner til udviklerne.

I dag er der en pause fra telefonen fejler en ansigtsgenkendelse via Face ID til muligheden for at indtaste sin PIN-kode kommer frem. Dette giver unødigt ekstra ventetid, som er blevet mere tydeligt og irriterende i takt med flere bærer mundbind.

Fra iOS 13.5 kan brugeren blot swipe op på skærmen, for at aktivere PIN-kode indtastning uden at skulle vente på Face ID.

Ifølge Engadget er ændringen af Face ID set i iOS 13.5 beta. Herunder kan du se et tweet fra en betabruger, der viser, hvordan den nye hjemmeskærm fungerer.

Det vides på nuværende tidspunkt ikke hvornår den officielle iOS 13.5 frigives.

Mere til historien

Jeg har anmeldt Apples budget-iPhone, iPhone SE. Anmeldelsen af iPhone SE har indtil videre affødt over 300 kommentarer på godt to døgn. Det er tilsyneladende en telefon som mange har en holdning til.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer