Samsung klar med to nye Galaxy A-modeller - en med 5G

Samsung har i stilhed annonceret to nye modeller til Galaxy A-serien. Vi ser her nærmere på Galaxy A51 5G og Galaxy A41.

Samsung Galaxy A51 5G (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy A51 5G (Foto: Samsung)

Påsken er over Danmark, men det på trods er Samsung klar med to nye modeller i deres Galaxy A-serie. De har nemlig annonceret modellerne Galaxy A51 5G og Galaxy A41.

-”Vores ambition med Galaxy A-serien har altid været at gøre vores nyeste innovationer tilgængelige i forskellige prisklasser, men uden at gå på kompromis med de vigtigste features. Vi er glade for at kunne tilbyde 5G til endnu flere af vores kunder med Galaxy A51 5G, som en naturlig udvikling i at levere produkter til næste generations 5G-forbindelse,” fortæller Claus Holm, IM Director og Country Manager for Samsung Danmark i en pressemeddelelse.

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy S20 Ultra

Det varer lidt inden de to nye modeller er klar i handlen. Hvis ikke coronakrisen påvirker salgsstarten så skal vi hen til slut maj og juni måned før de lander i handlen.

Galaxy A51 5G

Samsung er klar med en ny 5G-telefon, som tilhører Galaxy A-serien. Modellen hedder Galaxy A51 5G. Den kommer med et quad-kamera, Infinity-O skærm og 5G, som nogle af de mest fremtrædende features.

Samsung først med 5G – detaljerne du skal kende

Skærmen er en 6,5 tommer Super AMOLED Infinity-O skærm med en opløsning på 1080 x 2400 pixels. Kameraet er et quad-kamera, hvor hovedsensoren er på 48 megapixels, mens den har 12 megapixels ultravidvinkelsensor, 5 megapixels dybdesensor og en macrosensor på 5 megapixels. Frontkameraet er på 32 megapixels.

Den kommer med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, dette kan dog udvides op til 1 TB via et microSD-kort. Batteriet er på 4.500 mAh og understøtter 15 watt hurtigladning.

Galaxy A51 5G kommer i farverne Prism Cube Black, Prism Cube White og Prism Cube Pink. Den ventes i handlen i løbet af juni til en vejledende pris på 3.699 kroner.

Galaxy A41

6,1 tommer Infinity-U-skærm med Super AMOLED og en opløsning på 1080 x 2400 pixels er, hvad du får på Galaxy A41.

Galaxy A41 kommer med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, samt understøtter microSD-kort på op til 512 GB.

Kameraet er et triple-kamera med en hovedsensor på 48 megapixels, mens ultravidvinkelsensoren er på 8 megapixels og dybdesensoren på 5 megapixels. Frontkameraet er på 25 megapixels.

Samsung tilbyder hele 16 GB RAM på smartphonen

Batteriet er på 3.500 mAh og ligesom Galaxy A51 5G, så understøtter Galaxy A41 også 15W hurtigladning.

Galaxy A41 kommer i farverne Prism Crush Black, Prism Crush White og Prism Crush Blue. Telefonen har en vejledende pris på 2.299 kroner uden abonnement og lander i butikkerne i slutningen af maj måned.

Du kan se specifikationerne på både Galaxy A51 5G og Galaxy A41 herunder.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Buds+ – markant bedre

Mere til historien

Samsung har tidligere sendt Galaxy S20 Ultra på markedet, men salget er skuffende på verdens plan pga. coronavirus. Nu rygtes nye farver på vej, det kan måske give større salg. Samsung har dog ikke bekræftet.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Så godt virker 5G internet fra Telia

TEST: Internet til hjemmet via 5G-router uden teknikerbesøg og gravearbejde. Lovende! …men virker det? Det har vi testet.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
50 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram