Samsung Galaxy S20 Ultra på vej i ny farve

0

Samsungs nyeste topmodel rygtes at være på vej i ny farvevariant, hvis man skal tro en ofte velinformeret Twitter-bruger.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Samsungs seneste flagskibstelefon, Galaxy S20 Ultra, er netop nu tilgængelig i to forskellige farvevarianter – nemlig grå og sort.

Salget af Galaxy S20’erne er påvirket i øjeblikket – ligesom resten af smartphonemarkedet. Udbruddet af coronavirus gør, at mange mennesker prioriterer anderledes og har ikke fokus på at købe nye smartphones. I hvert fald hvis man ikke for alvor mangler en ny telefon.

Salget af Samsung Galaxy S20-serien er skuffende

Derfor er der gode nyheder på vej, hvis man er Samsung-fan og endnu ikke har investeret i Galaxy S20 Ultra. Skal man tro Twitter-brugeren IceUniverse, så er Galaxy S20 Ultra nemlig på vej i en ny farvevariant. Det skriver mspoweruser.com.

Han kommer ikke ind på, hvilken farve der er tale om. Der gættes dog af mange Twitter-brugere på, at det vil være farven Aura Glow. Ice Universe har dog svaret disse, at Galaxy S20 Ultra ikke kommer i Aura Glow.

Det er spændende om Samsung vil gøre Galaxy S20 Ultra tilgængelig i en ny farvevariant og hvis de gør det mens verden er i ”lockdown” eller først når de store markeder er åbne igen.

Kom tæt på Samsung Galaxy S20 Ultra

Du kan læse min fyldestgørende test af Galaxy S20 Ultra her.

Det er uvist om Galaxy S20 Ultra også kommer i en ny farve på det danske marked. MereMobil.dk holder dig opdateret på dette, når Samsung melder noget officielt ud.

Mere til historien

Har man ikke købt en af de nye modeller fra Galaxy S20-serien, men har en af sidste års modeller – så er der godt nyt. Hvis du ikke allerede har modtaget en softwareopdatering, så er den på vej – og med en masse nye funktioner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer