Samsung Galaxy S20 Ultra på vej i ny farve

Samsungs nyeste topmodel rygtes at være på vej i ny farvevariant, hvis man skal tro en ofte velinformeret Twitter-bruger.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Samsungs seneste flagskibstelefon, Galaxy S20 Ultra, er netop nu tilgængelig i to forskellige farvevarianter – nemlig grå og sort.

Salget af Galaxy S20’erne er påvirket i øjeblikket – ligesom resten af smartphonemarkedet. Udbruddet af coronavirus gør, at mange mennesker prioriterer anderledes og har ikke fokus på at købe nye smartphones. I hvert fald hvis man ikke for alvor mangler en ny telefon.

Salget af Samsung Galaxy S20-serien er skuffende

Derfor er der gode nyheder på vej, hvis man er Samsung-fan og endnu ikke har investeret i Galaxy S20 Ultra. Skal man tro Twitter-brugeren IceUniverse, så er Galaxy S20 Ultra nemlig på vej i en ny farvevariant. Det skriver mspoweruser.com.

Han kommer ikke ind på, hvilken farve der er tale om. Der gættes dog af mange Twitter-brugere på, at det vil være farven Aura Glow. Ice Universe har dog svaret disse, at Galaxy S20 Ultra ikke kommer i Aura Glow.

Det er spændende om Samsung vil gøre Galaxy S20 Ultra tilgængelig i en ny farvevariant og hvis de gør det mens verden er i ”lockdown” eller først når de store markeder er åbne igen.

Kom tæt på Samsung Galaxy S20 Ultra

Du kan læse min fyldestgørende test af Galaxy S20 Ultra her.

Det er uvist om Galaxy S20 Ultra også kommer i en ny farve på det danske marked. MereMobil.dk holder dig opdateret på dette, når Samsung melder noget officielt ud.

Mere til historien

Har man ikke købt en af de nye modeller fra Galaxy S20-serien, men har en af sidste års modeller - så er der godt nyt. Hvis du ikke allerede har modtaget en softwareopdatering, så er den på vej - og med en masse nye funktioner.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram