Galaxy S20-funktioner kommer nu til ældre Galaxy-modeller

Har du en Samsung Galaxy S10 eller Galaxy Note10, så er der godt nyt. En opdatering er nemlig på vej med flere af kamerafunktionerne fra Galaxy S20-serien.

Udvalgte kamerafunktioner fra Samsung Galaxy S20 er nu klar til Galaxy S10 og Galaxy Note10. Dette sker med en ny softwareopdatering, som vil blive frigivet i Skandinavien i slutningen af marts.

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy S20 Ultra

Dermed vil ”Single Take”-funktionen, et smartere galleri og lettere foto-/videodeling være tilgængelig for ejere af Galaxy S10 og Galaxy Note10. Og dem er der mange af, da Galaxy S10-serien har været ret populær.

Samsung Galaxy S10-serien sælger bedre end forgængeren

Single Take-funktionen gør, at brugeren kan tage endnu bedre billeder, samt optage endnu mere indhold. Den tager flere still- og bevægelsesbilleder automatisk med de forskellige kameraer på samme tid. Dermed kan brugeren efterfølgende finde det, som fangede øjeblikket bedst.

Der er også forbedret nattilstand til Galaxy S10-serien og Night Hyperlapse til både Galaxy S10 og Galaxy Note10-serien. Så kan der tages endnu flere billeder og video i mørkere omgivelser.

Custom Filter er også klar til de to gamle modeller. Og ønsker man at lave lidt ”videoer”, så kan man lege med Pro Video-tilstanden, der giver én mere kontrol over indstillinger som ISO, lukketid og eksponeringsniveau.

Præcis hvornår opdateringen er klar til de danske enheder er uvist, men med tidsrammen hedder i slutningen af marts. Dog kan det variere af operatør og hvilken af modellerne man har, hvornår opdateringen er klar.

Mere til historien

Du kan læse alt om de nyeste Samsung-modeller i Galaxy S20-serien her.

Læs også:
Sådan længe vil Samsung opdatere Galaxy S20-serien

Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Oppo lover opdateringer i længere tid

Oppo-telefonerne opdateres fra 2023 i længere tid.

(mere…)
Sony klar med Android 13 til udvalgte modeller

Sony har netop frigivet Android 13 opdateringen til tre af deres smartphone-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
110 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram