Galaxy S20-funktioner kommer nu til ældre Galaxy-modeller

Har du en Samsung Galaxy S10 eller Galaxy Note10, så er der godt nyt. En opdatering er nemlig på vej med flere af kamerafunktionerne fra Galaxy S20-serien.

Udvalgte kamerafunktioner fra Samsung Galaxy S20 er nu klar til Galaxy S10 og Galaxy Note10. Dette sker med en ny softwareopdatering, som vil blive frigivet i Skandinavien i slutningen af marts.

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy S20 Ultra

Dermed vil ”Single Take”-funktionen, et smartere galleri og lettere foto-/videodeling være tilgængelig for ejere af Galaxy S10 og Galaxy Note10. Og dem er der mange af, da Galaxy S10-serien har været ret populær.

Samsung Galaxy S10-serien sælger bedre end forgængeren

Single Take-funktionen gør, at brugeren kan tage endnu bedre billeder, samt optage endnu mere indhold. Den tager flere still- og bevægelsesbilleder automatisk med de forskellige kameraer på samme tid. Dermed kan brugeren efterfølgende finde det, som fangede øjeblikket bedst.

Der er også forbedret nattilstand til Galaxy S10-serien og Night Hyperlapse til både Galaxy S10 og Galaxy Note10-serien. Så kan der tages endnu flere billeder og video i mørkere omgivelser.

Custom Filter er også klar til de to gamle modeller. Og ønsker man at lave lidt ”videoer”, så kan man lege med Pro Video-tilstanden, der giver én mere kontrol over indstillinger som ISO, lukketid og eksponeringsniveau.

Præcis hvornår opdateringen er klar til de danske enheder er uvist, men med tidsrammen hedder i slutningen af marts. Dog kan det variere af operatør og hvilken af modellerne man har, hvornår opdateringen er klar.

Mere til historien

Du kan læse alt om de nyeste Samsung-modeller i Galaxy S20-serien her.

Læs også:
Sådan længe vil Samsung opdatere Galaxy S20-serien

Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
Kameratest dumper Samsungs nye topmodel

Kameraet i Samsung Galaxy S24 Ultra er ikke ”all that”, det er konklusionen i en stor kameratest.

(mere…)
OnePlus vil ikke matche Google og Samsung på opdateringer

Når det kommer til Android-opdateringer, vil OnePlus ikke matche de 7 år, som Samsung og Google nu lover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
110 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram