Galaxy S20-funktioner kommer nu til ældre Galaxy-modeller

Har du en Samsung Galaxy S10 eller Galaxy Note10, så er der godt nyt. En opdatering er nemlig på vej med flere af kamerafunktionerne fra Galaxy S20-serien.

Udvalgte kamerafunktioner fra Samsung Galaxy S20 er nu klar til Galaxy S10 og Galaxy Note10. Dette sker med en ny softwareopdatering, som vil blive frigivet i Skandinavien i slutningen af marts.

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy S20 Ultra

Dermed vil ”Single Take”-funktionen, et smartere galleri og lettere foto-/videodeling være tilgængelig for ejere af Galaxy S10 og Galaxy Note10. Og dem er der mange af, da Galaxy S10-serien har været ret populær.

Samsung Galaxy S10-serien sælger bedre end forgængeren

Single Take-funktionen gør, at brugeren kan tage endnu bedre billeder, samt optage endnu mere indhold. Den tager flere still- og bevægelsesbilleder automatisk med de forskellige kameraer på samme tid. Dermed kan brugeren efterfølgende finde det, som fangede øjeblikket bedst.

Der er også forbedret nattilstand til Galaxy S10-serien og Night Hyperlapse til både Galaxy S10 og Galaxy Note10-serien. Så kan der tages endnu flere billeder og video i mørkere omgivelser.

Custom Filter er også klar til de to gamle modeller. Og ønsker man at lave lidt ”videoer”, så kan man lege med Pro Video-tilstanden, der giver én mere kontrol over indstillinger som ISO, lukketid og eksponeringsniveau.

Præcis hvornår opdateringen er klar til de danske enheder er uvist, men med tidsrammen hedder i slutningen af marts. Dog kan det variere af operatør og hvilken af modellerne man har, hvornår opdateringen er klar.

Mere til historien

Du kan læse alt om de nyeste Samsung-modeller i Galaxy S20-serien her.

Læs også:
Sådan længe vil Samsung opdatere Galaxy S20-serien

Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Her er Xiaomis første Leica-telefoner

Leica-logoet kommer nu på en serie af Xiaomi-telefoner. Desværre er Xiaomi 12S-serien ikke planlagt til en dansk lancering.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
110 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram