Motorola Edge+ og Edge – se priserne i Danmark

Motorolas nye Edge-telefoner starter ved 4.699 kroner. Den dyreste konfiguration er prissat til 7.999 kroner. Se prisdetaljerne her.

Motorola Edge+
Motorola Edge+ (Foto: MereMobil.dk)

Motorola har i flere år ikke været til stede i flagskibssegmentet. Specifikationer og priserne var koncentreret om mellem- og lowendklasserne.

I november sidste år kom en afstikker til en ny udgave af klaptelefonen Motorola Razr. Her var specifikationerne ikke så vilde men prisen stak helt af. 12.999 kroner var den vejledende pris for Razr med klapper og foldbar skærm.

Nu har Motorola, med Motorola Edge+, meldt sig ind blandt flagskibene Ligesom Samsung Galaxy S20 Ultra har Motorola Edge+ også et kamera på 108 megapixels. Desuden er den klar til 5G - lige som Samsung.

108 megapixels giver kun mening i særlige situationer, men nogle købere vil nok synes det er fedt bare at have muligheden i lommen. Samsung Galaxy S20 Ultra kostede vejledende 10.499 kroner. Her er Motorolas topmodel mere spiselig.

Maksimalt 8.000 kroner

Du skal betale 7.999 kroner for Motorola Edge+. Denne har, lige som S20 Ultra, 12 GB RAM. Lagerpladsen er dog 256 GB hvor Samsung kun tilbyder 128 GB.

Motorola Edge+ overrasker på specifikationer og pris

Nu er det jo ikke nødvendigvis helt fair at sammenligne Edge+ med Galaxy S20 Ultra, når jeg endnu ikke har prøvet Motorolas telefon. Jeg ved derfor ikke om Edge+ reelt ikke lever op til de rosenrøde løfter. Det finder vi ud af på et senere tidspunkt, når jeg har testet produktet.

Kan du nøjes med Motorola Edge, der er en nedskaleret Edge+, er prisen 4.699 kroner uden abonnement.

Motorola placerer sig med deres priser lige oven i OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, men de trækker også tankerne i retning af Samsung Galaxy S20-serien.

Motorola Edge er en lille topmodel til under 5.000 kroner

Skulle jeg købe en telefon netop nu, ville jeg nok afvente de første anmeldelser af Motorola Edge+ og Motorola Edge. Jeg ville desuden læse nogle forskellige anmeldelser af OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro.

ANMELDELSE: Du bliver glad for OnePlus 8 Pro selvom den ikke er perfekt

Du kan købe Motorolas edge-modeller fra den 15. maj 2020. Forhandlerne er YouSee, Telmore, Telia, Call Me, 3, Elgiganten og Proshop. Indtil videre har Telenor ikke meldt sig klar til at forhandle Motorolas nye telefoner mens 3 dog kun har taget Edge-modellen ind.

Til sammenligning så har alle operatørerne OnePlus 8-serien på hylderne.

Her kan du læse min store anmeldelse af Motorola Edge+.

Edge-priserne i overblik

  • Motorola Edge+: 7.999 kroner (12 GB RAM / 256 GB lagerplads)
  • Motorola Edge: 4.699 kroner (6 GB RAM / 128 GB lagerplads)
  • Salgsstart 15. maj 2020

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Trådløs opladning får du kun på Motorola Edge+ og OnePlus 8 Pro. Denne feature er ikke at finde på Motorola Edge og OnePlus 8.

Motorola bekræfter: Motorola Razr 2022 er på vej

BEKRÆFTET: Motorola har bekræftet, at der inden længe kommer en ny generation af den foldbare model Motorola Razr.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Motorola Edge 30 test | Sådan skal det gøres!

TEST: Batteriet holder i to døgn. Telefonen er ikke så stor, men yder godt og tager fine billeder. Min Motorola Edge 30 test konkluderer, at det er en (prisvenlig) mobil til topkarakter.

(mere…)
Stærkt bud fra Motorola - mød Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 er lillesøster til Edge 30 Pro, men det er en stærk en af slagsen, hvor kameraet er i fokus og prisen forholdsvis lav.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram