Motorola Edge+ og Edge – se priserne i Danmark

Motorolas nye Edge-telefoner starter ved 4.699 kroner. Den dyreste konfiguration er prissat til 7.999 kroner. Se prisdetaljerne her.

Motorola Edge+
Motorola Edge+ (Foto: MereMobil.dk)

Motorola har i flere år ikke været til stede i flagskibssegmentet. Specifikationer og priserne var koncentreret om mellem- og lowendklasserne.

I november sidste år kom en afstikker til en ny udgave af klaptelefonen Motorola Razr. Her var specifikationerne ikke så vilde men prisen stak helt af. 12.999 kroner var den vejledende pris for Razr med klapper og foldbar skærm.

Nu har Motorola, med Motorola Edge+, meldt sig ind blandt flagskibene Ligesom Samsung Galaxy S20 Ultra har Motorola Edge+ også et kamera på 108 megapixels. Desuden er den klar til 5G – lige som Samsung.

108 megapixels giver kun mening i særlige situationer, men nogle købere vil nok synes det er fedt bare at have muligheden i lommen. Samsung Galaxy S20 Ultra kostede vejledende 10.499 kroner. Her er Motorolas topmodel mere spiselig.

Maksimalt 8.000 kroner

Du skal betale 7.999 kroner for Motorola Edge+. Denne har, lige som S20 Ultra, 12 GB RAM. Lagerpladsen er dog 256 GB hvor Samsung kun tilbyder 128 GB.

Motorola Edge+ overrasker på specifikationer og pris

Nu er det jo ikke nødvendigvis helt fair at sammenligne Edge+ med Galaxy S20 Ultra, når jeg endnu ikke har prøvet Motorolas telefon. Jeg ved derfor ikke om Edge+ reelt ikke lever op til de rosenrøde løfter. Det finder vi ud af på et senere tidspunkt, når jeg har testet produktet.

Kan du nøjes med Motorola Edge, der er en nedskaleret Edge+, er prisen 4.699 kroner uden abonnement.

Motorola placerer sig med deres priser lige oven i OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, men de trækker også tankerne i retning af Samsung Galaxy S20-serien.

Motorola Edge er en lille topmodel til under 5.000 kroner

Skulle jeg købe en telefon netop nu, ville jeg nok afvente de første anmeldelser af Motorola Edge+ og Motorola Edge. Jeg ville desuden læse nogle forskellige anmeldelser af OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro.

ANMELDELSE: Du bliver glad for OnePlus 8 Pro selvom den ikke er perfekt

Du kan købe Motorolas edge-modeller fra den 15. maj 2020. Forhandlerne er YouSee, Telmore, Telia, Call Me, 3, Elgiganten og Proshop. Indtil videre har Telenor ikke meldt sig klar til at forhandle Motorolas nye telefoner mens 3 dog kun har taget Edge-modellen ind.

Til sammenligning så har alle operatørerne OnePlus 8-serien på hylderne.

Her kan du læse min store anmeldelse af Motorola Edge+.

Edge-priserne i overblik

  • Motorola Edge+: 7.999 kroner (12 GB RAM / 256 GB lagerplads)
  • Motorola Edge: 4.699 kroner (6 GB RAM / 128 GB lagerplads)
  • Salgsstart 15. maj 2020

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Trådløs opladning får du kun på Motorola Edge+ og OnePlus 8 Pro. Denne feature er ikke at finde på Motorola Edge og OnePlus 8.

Lavpris-mobil: Det er jo næsten umuligt at vælge

VIDEO: Jeg har sat to gode lavpris-telefoner i duel. Hvilken er bedst?

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo giver fuld valuta for pengene | TEST
(mere…)
Motorola vil flytte grænser med nyt mobilkoncept og AI

En Motorola-telefon med bøjelig skærm og tunede AI-funktioner er fremvist. Det er en spændende konceptmobil.

(mere…)
Nye budgettelefoner: Hvis mobilen skal være billig

Motorolas nye telefoner er rigtigt interessante til prisen. Du får fede specs til billige penge. Få overblikket her.

(mere…)
Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo: Ret vilde specs til prisen

En ny Moto Edge 40 har set dagens lys. Du kan læse mere om Moto Edge 40 Neo her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram