Huawei har fremvist flot 2019-regnskab

Huawei har haft en masse modstand i 2019, men regnskabet viser en solid virksomhed, trods alt.

Huawei mødte en masse modstand i 2019, hvor de ikke alene måtte kæmpe med beskyldninger om spionage, men der blev også handelsforbud for amerikanske virksomheder. Dette har blandt andet betydet, at Huawei ikke må sende nye smartphones på markedet med Googles tjenester.

Huawei sætter igen konkurrenterne til vægs

Trods alt den modstand så har Huawei netop fremlagt et flot årsregnskab for 2019.

Huawei præsterede at få en omsætning på 858,8 milliarder yuan, hvilket var en stigning på små 20 procent (19,1) og en vækst på bundlinjen på hele 62,7 milliarder yuan sammenlignet med 2018, som ellers var et rigtig godt år for Huawei. Det skriver Pocketnow.com.

-”2019 har været et særligt år for Huawei. På trods af et enormt pres udefra har vores team haft fokus på at skabe værdi til vores kunder. Vi har arbejdet benhårdt for at få deres respekt og tiltro. Vores forretning forbliver solid,” udtaler Eric Xu, der er Huaweis Rotating Chairman.

Det ser også ud til, at 2020 bliver et hårdt år for Huawei. De har netop annonceret Huawei P40-serien, mens corona-krisen raser afsted i hele verden. Nogle af modellerne i P40-serien kommer på det danske marked, selvom P40'erne lanceres uden Googles tjenester.

Huawei P40 Pro – endnu en topmodel uden Google

I stedet for Googles Play Store er der adgang til Huaweis egen app-butik, AppGallery. Her er der fortsat er mange mangler og ifølge Huawei vil det tage 1-2 år endnu før de er på niveau.

Dankort appen er nu klar i Huawei AppGallery

Mere til historien

Hvor meget fokus at Donald Trump har på Huawei og krisen mellem USA og Kina netop nu er uvist, da Trump ligesom mange andre, har rigelig travlt med at bekæmpe covid-19.

Læs også:
Huawei Watch GT2e – nye funktioner til hverdagens aktiviteter

Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Apple sprøjter iPhones ud

Flagskibet iPhone trækker Apples regnskab fremad. Forsyningskæderne har løsnet sig.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Samsung Galaxy S22’erne klarer bedre end S21

Omsætningen går det bedre for Galaxy S22-serien end forgængeren Galaxy S21. Det oplyser Samsung i forbindelse med kvartalsregnskabet.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram