Huawei har fremvist flot 2019-regnskab

0

Huawei har haft en masse modstand i 2019, men regnskabet viser en solid virksomhed, trods alt.

Huawei mødte en masse modstand i 2019, hvor de ikke alene måtte kæmpe med beskyldninger om spionage, men der blev også handelsforbud for amerikanske virksomheder. Dette har blandt andet betydet, at Huawei ikke må sende nye smartphones på markedet med Googles tjenester.

Huawei sætter igen konkurrenterne til vægs

Trods alt den modstand så har Huawei netop fremlagt et flot årsregnskab for 2019.

Huawei præsterede at få en omsætning på 858,8 milliarder yuan, hvilket var en stigning på små 20 procent (19,1) og en vækst på bundlinjen på hele 62,7 milliarder yuan sammenlignet med 2018, som ellers var et rigtig godt år for Huawei. Det skriver Pocketnow.com.

-”2019 har været et særligt år for Huawei. På trods af et enormt pres udefra har vores team haft fokus på at skabe værdi til vores kunder. Vi har arbejdet benhårdt for at få deres respekt og tiltro. Vores forretning forbliver solid,” udtaler Eric Xu, der er Huaweis Rotating Chairman.

Det ser også ud til, at 2020 bliver et hårdt år for Huawei. De har netop annonceret Huawei P40-serien, mens corona-krisen raser afsted i hele verden. Nogle af modellerne i P40-serien kommer på det danske marked, selvom P40’erne lanceres uden Googles tjenester.

Huawei P40 Pro – endnu en topmodel uden Google

I stedet for Googles Play Store er der adgang til Huaweis egen app-butik, AppGallery. Her er der fortsat er mange mangler og ifølge Huawei vil det tage 1-2 år endnu før de er på niveau.

Dankort appen er nu klar i Huawei AppGallery

Mere til historien

Hvor meget fokus at Donald Trump har på Huawei og krisen mellem USA og Kina netop nu er uvist, da Trump ligesom mange andre, har rigelig travlt med at bekæmpe covid-19.

Læs også:
Huawei Watch GT2e – nye funktioner til hverdagens aktiviteter

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer