Huawei Watch GT2e – nye funktioner til hverdagens aktiviteter

0

Huawei er klar med et nyt smartwatch med 100 aktivitetsfunktioner. Læs mere om Huawei Watch GT2e her. Det kan købes fra slutnigen af april.

Huawei Watch GT2e (Foto: Huawei)
Huawei Watch GT2e (Foto: Huawei)

Huawei har lanceret et nyt medlem til deres Watch GT-familie. Navnet er Watch GT2e.

Den nye model kommer med funktioner, som skal hjælpe med til at motivere til hverdagens aktivitet og træning, lyder det fra Huawei.

Watch GT2e understøtter 15 forskellige professionelle sportstyper, hvoraf otte er udendørsaktiviteter, som løb, gang, klatring, hiking, terrænløb, cykling, svømning i hav og triatlon. Derudover er der syv indendørsaktiviteter. Disse er gang, løb, cykling, svømning, fritræning, crosstraining og roning.

Dankort appen er nu klar i Huawei AppGallery

Du får løbende en indsigt i din præstation baseret på 190 forskellige typer data.

Foruden de 15 forskellige professionelle sportsfunktioner, så er der også 85 forskellige individuelle funktioner, der dækker kategorierne fritid, fitness, ekstremsport, vandsport, boldspil og vinteraktiviteter.

-”Vores Watch GT-serie er skabt til sportsfolk, motionister og alle dem, der bare gerne vil have bedre indblik i deres daglige aktivitetsniveau på en nem og motiverende måde. Med Watch GT2e breder vi aktivitetspaletten ud og gør det sjovere at være aktiv, mens vi giver brugerne endnu bedre indsigt i, hvordan deres krop har det under træningen og i dagligdagen,” siger Lin Yin, der er CEO for Huawei Consumer Business Group Danmark i en pressemeddelelse.

Det nye Watch GT2e kommer ikke kun med nyt design, men også en ny iltmålingsfunktion. Dermed kan du overvåge ildmætning samt din hjerterytme, dit stressniveau og din søvnkvalitet.

Huaweis Kirin A1-chip gør, at du ikke skal bekymre dig op batteritiden. Ifølge Huawei kan du bruge aktivitetsuret til hverdag og træning i op til to uger inden det skal lades op.

Huawei: AppGallery er verdens tredjestørste App Store

Watch GT2e fås i farverne Mint Green, Lava Red og Graphite Black.

Huaweis Watch GT2e kommer til Danmark i en unisex-udgave og kan findes hos Elgiganten fra den 20. april 2020. Vejledende pris for Watch GT2e bliver 1.399 kroner.

Mere til historien

Du kan også læse mere om Huawei P40 og Huawei P40 Pro, samt Huawei P40 Lite, der netop også er offentliggjort til det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer