Dankort appen er nu klar i Huawei AppGallery

Den officielle Dankort app er nu tilgængelig i Huawei AppGallery. Denne giver mulighed for hurtig og nem betaling via mobilen på Huawei smartphones.

AppGallery logo (Foto: Huawei)
Dette er logoet for AppGallery (Foto: Huawei)

Nets officielle Dankort app er nu klar i Huaweis app-butik, som hedder AppGallery. En app-butik, der kan vise sig at blive overlevelsen for Huawei efter, at de ikke i skrivende stund kan benytte Googles apps og tjenester.

Brugerne dumper Nets’ dankort-app

Det betyder, at Huawei telefoner uden Googles tjenester vil kunne benyttes til mobilbetaling i danske butikker – både fysiske butikker og webshops. I alt er der mere end 30.000 butikker rundt om i landet, som tager imod betaling via Dankort appen.

-"Nets' Dankort app afspejler fuldstændig Huaweis mission om at gøre brugernes hverdag nemmere og smartere. Det her er en rigtig glædelig nyhed for Huawei i Danmark, da vi løbende arbejder benhårdt på at sikre danskerne adgang til deres favorit-apps gennem AppGallery," siger Lin Yin, der er CEO for Huawei Consumer Business Group Danmark i en pressemeddelelse.

Betalinger med Dankort appen sker via Bluetooth og fungerer på samme måde, som det kendes fra de kontaktløse betalinger. Brugeren skal åbne appen og holde telefonen hen til terminalen (eller sorte boks med betalingssymbolet) og så er betalingen gennemført. Efterfølgende modtager brugeren en kvittering i appen.

BAGGRUND: Dankort på mobilen – sådan fungerer det

AppGallery er den tredjestørste appbutik i verden og tilgængelig i mere end 170 lande, oplyer Huawei.

Huawei afholder i morgen (26. marts 2020, red.) en online-event, hvor de vil afsløre deres nye P40-serie. Planen havde været en stor event, men grundet coronakrisen holdes det nu online. MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen hjemmefra kontoret.

Huawei P40-serien – hele serien er lækket

Mere til historien

Dankort-appen er downloadet mere end 100.000 gange i Google Play Store. Men netop nu er det hverken Dankort app'en eller MobilePay, som bruges mest til betaling i butikkerne, det er nemlig Apple Pay.

Apple sagsøges på grund af Apple Pay

En dominerende markedsposition og manglende vilje til at lukke andre betalingsformer ind i deres økosystem, har ført til et søgsmål mod Apple.

(mere…)
Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram