Dankort appen er nu klar i Huawei AppGallery

4

Den officielle Dankort app er nu tilgængelig i Huawei AppGallery. Denne giver mulighed for hurtig og nem betaling via mobilen på Huawei smartphones.

AppGallery logo (Foto: Huawei)
Dette er logoet for AppGallery (Foto: Huawei)

Nets officielle Dankort app er nu klar i Huaweis app-butik, som hedder AppGallery. En app-butik, der kan vise sig at blive overlevelsen for Huawei efter, at de ikke i skrivende stund kan benytte Googles apps og tjenester.

Brugerne dumper Nets’ dankort-app

Det betyder, at Huawei telefoner uden Googles tjenester vil kunne benyttes til mobilbetaling i danske butikker – både fysiske butikker og webshops. I alt er der mere end 30.000 butikker rundt om i landet, som tager imod betaling via Dankort appen.

-“Nets’ Dankort app afspejler fuldstændig Huaweis mission om at gøre brugernes hverdag nemmere og smartere. Det her er en rigtig glædelig nyhed for Huawei i Danmark, da vi løbende arbejder benhårdt på at sikre danskerne adgang til deres favorit-apps gennem AppGallery,” siger Lin Yin, der er CEO for Huawei Consumer Business Group Danmark i en pressemeddelelse.

Betalinger med Dankort appen sker via Bluetooth og fungerer på samme måde, som det kendes fra de kontaktløse betalinger. Brugeren skal åbne appen og holde telefonen hen til terminalen (eller sorte boks med betalingssymbolet) og så er betalingen gennemført. Efterfølgende modtager brugeren en kvittering i appen.

BAGGRUND: Dankort på mobilen – sådan fungerer det

AppGallery er den tredjestørste appbutik i verden og tilgængelig i mere end 170 lande, oplyer Huawei.

Huawei afholder i morgen (26. marts 2020, red.) en online-event, hvor de vil afsløre deres nye P40-serie. Planen havde været en stor event, men grundet coronakrisen holdes det nu online. MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen hjemmefra kontoret.

Huawei P40-serien – hele serien er lækket

Mere til historien

Dankort-appen er downloadet mere end 100.000 gange i Google Play Store. Men netop nu er det hverken Dankort app’en eller MobilePay, som bruges mest til betaling i butikkerne, det er nemlig Apple Pay.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer