Huawei P40 Pro vil blive præsenteret 26. marts

KORT NYT: Den nye flagskibsserie fra Huawei vil blive offentliggjort i slutningen af marts måned, hvilket netop er bekræftet af Huaweis CEO.

Huawei har bekræftet, at efterfølgeren til den succesfulde P30 Pro vil blive offentliggjort den 26. marts 2020. Meldingen har tidligere været, at den ville blive lanceret i slutningen af marts ved et event i Paris.

Huawei P40 og P40 Pro afsløres i marts – uden Google

Huawei har tidligere i dag afholdt et virtuelt lanceringsevent, som erstatning for deres MWC-event, hvor de altså bekræftede navnet på den kommende topmodel og -serie, P40-serien.

BAGGRUND: Derfor kan Huawei stadig lancere “nye” telefoner med Googles apps

Richard Yu, Huaweis CEO, bekræftede også at de ville lancere verdens mest power fulde 5G-flagskib. Her refererede han formentlig til P40 Pro, det forventes det i hvert fald.

Huawei P40 Pro kommer i disse farver

Eftersom P40-serien blev bekræftet til at understøtte 5G, så ventes det den kommer med Kirin 990 5G processoren. Dette gjorde Mate 30 Pro 5G også. Det er netop også i dag bekræftet, at Mate 30-serien ikke kommer til Danmark nogensinde.

Med mindre der sker noget drastisk og umiddelbart uventet, så kommer Huawei P40-serien heller ikke med Googles apps og tjenester.

Google melder klart ud om brug af apps for Huawei

Mere til historien

Foruden datoen for lanceringen af Huawei P40-serien blev bekræftet, så fremviste Huawei også deres seneste bud på en foldbar smartphone Mate XS, MatePad Pro 5G, nye laptops og smarthome enheder. Samt lidt nyt om Huawei Mobile Series ecosystemet og App Gallery.

Læs også:
Huawei P40 kommer måske i hele verden

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram