Huawei P40 Pro vil blive præsenteret 26. marts

0

KORT NYT: Den nye flagskibsserie fra Huawei vil blive offentliggjort i slutningen af marts måned, hvilket netop er bekræftet af Huaweis CEO.

Huawei har bekræftet, at efterfølgeren til den succesfulde P30 Pro vil blive offentliggjort den 26. marts 2020. Meldingen har tidligere været, at den ville blive lanceret i slutningen af marts ved et event i Paris.

Huawei P40 og P40 Pro afsløres i marts – uden Google

Huawei har tidligere i dag afholdt et virtuelt lanceringsevent, som erstatning for deres MWC-event, hvor de altså bekræftede navnet på den kommende topmodel og -serie, P40-serien.

BAGGRUND: Derfor kan Huawei stadig lancere “nye” telefoner med Googles apps

Richard Yu, Huaweis CEO, bekræftede også at de ville lancere verdens mest power fulde 5G-flagskib. Her refererede han formentlig til P40 Pro, det forventes det i hvert fald.

Huawei P40 Pro kommer i disse farver

Eftersom P40-serien blev bekræftet til at understøtte 5G, så ventes det den kommer med Kirin 990 5G processoren. Dette gjorde Mate 30 Pro 5G også. Det er netop også i dag bekræftet, at Mate 30-serien ikke kommer til Danmark nogensinde.

Med mindre der sker noget drastisk og umiddelbart uventet, så kommer Huawei P40-serien heller ikke med Googles apps og tjenester.

Google melder klart ud om brug af apps for Huawei

Mere til historien

Foruden datoen for lanceringen af Huawei P40-serien blev bekræftet, så fremviste Huawei også deres seneste bud på en foldbar smartphone Mate XS, MatePad Pro 5G, nye laptops og smarthome enheder. Samt lidt nyt om Huawei Mobile Series ecosystemet og App Gallery.

Læs også:
Huawei P40 kommer måske i hele verden

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer