Huawei afholder virtuel pressekonference

0

Huawei afholder virtuel pressekonference i Barcelona og vil lancerer nye produkter – måske en ny foldbar. Huawei Mate Xs?

Huawei har oplyst, at de vil være tilstede i Barcelona, selvom verdens største mobilkonference, MWC 2020, blev aflyst i sidste uge.

Derfor vil Barcelona også være ”tomt” i den kommende uge i forhold til, hvordan det plejer at være i den uge, hvor MWC afholdes. Huawei holder i stedet en virtuel pressekonference mandag den 24. februar 2020.

Ifølge Gizmochina ventes det, at Huawei vil lancere en ny foldbar smartphone til deres virtuelle event. Måske der er tale om en Huawei Mate Xs. Der har været rygter om denne, som vil komme med en Kirin 990 5G processor, samt en forbedret skærm og bedre hængsler.

Foruden en foldbar, så ventes det også, at Huawei har andet i ærmet. Hvad præcist er dog uvist. Tidligere har det været fremme, at Huawei P40-serien vil blive offentliggjort i marts.

Huawei P40 og P40 Pro afsløres i marts – uden Google

Foruden Huawei vil Sony også afholde event på samme tidspunkt, som de havde planlagt, hvis ikke MWC 2020 var blevet aflyst.

Det er dog ikke alle producenter, som har fundet nye steder og tidspunkter for, hvornår de vil afholde events. Eksempelvis skulle HMD Global (Nokia) og Motorola have afholdt events på søndag, men disse er udskudt på ubestemt tid.

Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Mere til historien

Konflikten mellem USA og Huawei florerer fortsat. Senest har Huawei fået forlænget ”pinen” med 45 dage. Det betyder, at vi skal hen til slutningen af marts for denne udløber og skæbnen igen afgøres.

Læs også:
Huawei er nu verdens andenstørste smartphoneproducent

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer