Huawei afholder virtuel pressekonference

Huawei afholder virtuel pressekonference i Barcelona og vil lancerer nye produkter – måske en ny foldbar. Huawei Mate Xs?

Huawei har oplyst, at de vil være tilstede i Barcelona, selvom verdens største mobilkonference, MWC 2020, blev aflyst i sidste uge.

Derfor vil Barcelona også være ”tomt” i den kommende uge i forhold til, hvordan det plejer at være i den uge, hvor MWC afholdes. Huawei holder i stedet en virtuel pressekonference mandag den 24. februar 2020.

Ifølge Gizmochina ventes det, at Huawei vil lancere en ny foldbar smartphone til deres virtuelle event. Måske der er tale om en Huawei Mate Xs. Der har været rygter om denne, som vil komme med en Kirin 990 5G processor, samt en forbedret skærm og bedre hængsler.

Foruden en foldbar, så ventes det også, at Huawei har andet i ærmet. Hvad præcist er dog uvist. Tidligere har det været fremme, at Huawei P40-serien vil blive offentliggjort i marts.

Huawei P40 og P40 Pro afsløres i marts – uden Google

Foruden Huawei vil Sony også afholde event på samme tidspunkt, som de havde planlagt, hvis ikke MWC 2020 var blevet aflyst.

Det er dog ikke alle producenter, som har fundet nye steder og tidspunkter for, hvornår de vil afholde events. Eksempelvis skulle HMD Global (Nokia) og Motorola have afholdt events på søndag, men disse er udskudt på ubestemt tid.

Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Mere til historien

Konflikten mellem USA og Huawei florerer fortsat. Senest har Huawei fået forlænget ”pinen” med 45 dage. Det betyder, at vi skal hen til slutningen af marts for denne udløber og skæbnen igen afgøres.

Læs også:
Huawei er nu verdens andenstørste smartphoneproducent

Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram