Huawei afholder virtuel pressekonference

Huawei afholder virtuel pressekonference i Barcelona og vil lancerer nye produkter – måske en ny foldbar. Huawei Mate Xs?

Huawei har oplyst, at de vil være tilstede i Barcelona, selvom verdens største mobilkonference, MWC 2020, blev aflyst i sidste uge.

Derfor vil Barcelona også være ”tomt” i den kommende uge i forhold til, hvordan det plejer at være i den uge, hvor MWC afholdes. Huawei holder i stedet en virtuel pressekonference mandag den 24. februar 2020.

Ifølge Gizmochina ventes det, at Huawei vil lancere en ny foldbar smartphone til deres virtuelle event. Måske der er tale om en Huawei Mate Xs. Der har været rygter om denne, som vil komme med en Kirin 990 5G processor, samt en forbedret skærm og bedre hængsler.

Foruden en foldbar, så ventes det også, at Huawei har andet i ærmet. Hvad præcist er dog uvist. Tidligere har det været fremme, at Huawei P40-serien vil blive offentliggjort i marts.

Huawei P40 og P40 Pro afsløres i marts – uden Google

Foruden Huawei vil Sony også afholde event på samme tidspunkt, som de havde planlagt, hvis ikke MWC 2020 var blevet aflyst.

Det er dog ikke alle producenter, som har fundet nye steder og tidspunkter for, hvornår de vil afholde events. Eksempelvis skulle HMD Global (Nokia) og Motorola have afholdt events på søndag, men disse er udskudt på ubestemt tid.

Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Mere til historien

Konflikten mellem USA og Huawei florerer fortsat. Senest har Huawei fået forlænget ”pinen” med 45 dage. Det betyder, at vi skal hen til slutningen af marts for denne udløber og skæbnen igen afgøres.

Læs også:
Huawei er nu verdens andenstørste smartphoneproducent

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram