Huawei P40 Pro kommer i disse farver

Huawei P40-serien offentliggøres om to måneders tid, men allerede nu er billede lækket, som viser hvilke farvevarianter vi skal forvente. Se dem her.

Huawei P40 Pro ventes at komme i disse farvevarianter (Kilde: 91mobiles)
Huawei P40 Pro ventes at komme i disse farvevarianter (Kilde: 91mobiles)

Huawei har haft held med deres Huawei P30-serie, som blev lanceret i foråret 2019. Det kan dog være, at efterfølgeren får det sværere.

Rygterne svirrer i stor stil netop nu om den kommende Huawei P40-serie og et nyt billede fra 91Mobiles afslører, hvilke farvevarianter Huawei P40 Pro vil blive lanceret i. Hvis billedet og oplysningerne fra 91Mobiles er troværdigt, så kan vi altså forvente at få både Huawei P40 og Huawei P40 Pro i fem forskellige farver. De farver er: Black, Blush Gold, Silver Frost, Deep Sea Blue og Ice White. Det skriver Android Authority.

Derudover ventes både Huawei P40 og Huawei P40 Pro, at være gradieret i farverne.

Huawei P40 Pro kommer, ifølge Twitterbrugeren @EvLeaks, med penta-kamera. Det er dog uvist, om det er den normale version eller en særlig Premium Edition.

Får Huawei P40 Pro penta-kamera?

Lanceringen af Huawei P40-serien er allerede bekræftet af Huawei og finder sted ved et event i Paris, der afholdes i slutningen af marts måned. Det ventes også, at det bliver uden Googles tjenester, da handelskrigen endnu ”raser” mellem USA og Huawei.

Huawei P40 og P40 Pro afsløres i marts – uden Google

Kameraet er der også høje forventninger til på Huawei P40 Pro, som angiveligt vil få 10x optisk zoom.

BAGGRUND: Derfor kan Huawei lancere “nye” telefoner med Googles apps

Tror du, at Huawei P40-serien kommer til Danmark - og hvis det bliver uden Google, vil den så have en chance på det danske marked? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Huawei Mate 30-serien var der store forventninger til og kigger vi på selve telefonen og dens specifikationer, så er der også tale om et rigtig spændende flagskib. Men uden Googles tjenester er det svært på det danske marked. Det er derfor meget spændende om P40-serien kommer med eller uden Google.

Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram