Huawei P40 Pro kommer i disse farver

Huawei P40-serien offentliggøres om to måneders tid, men allerede nu er billede lækket, som viser hvilke farvevarianter vi skal forvente. Se dem her.

Huawei P40 Pro ventes at komme i disse farvevarianter (Kilde: 91mobiles)
Huawei P40 Pro ventes at komme i disse farvevarianter (Kilde: 91mobiles)

Huawei har haft held med deres Huawei P30-serie, som blev lanceret i foråret 2019. Det kan dog være, at efterfølgeren får det sværere.

Rygterne svirrer i stor stil netop nu om den kommende Huawei P40-serie og et nyt billede fra 91Mobiles afslører, hvilke farvevarianter Huawei P40 Pro vil blive lanceret i. Hvis billedet og oplysningerne fra 91Mobiles er troværdigt, så kan vi altså forvente at få både Huawei P40 og Huawei P40 Pro i fem forskellige farver. De farver er: Black, Blush Gold, Silver Frost, Deep Sea Blue og Ice White. Det skriver Android Authority.

Derudover ventes både Huawei P40 og Huawei P40 Pro, at være gradieret i farverne.

Huawei P40 Pro kommer, ifølge Twitterbrugeren @EvLeaks, med penta-kamera. Det er dog uvist, om det er den normale version eller en særlig Premium Edition.

Får Huawei P40 Pro penta-kamera?

Lanceringen af Huawei P40-serien er allerede bekræftet af Huawei og finder sted ved et event i Paris, der afholdes i slutningen af marts måned. Det ventes også, at det bliver uden Googles tjenester, da handelskrigen endnu ”raser” mellem USA og Huawei.

Huawei P40 og P40 Pro afsløres i marts – uden Google

Kameraet er der også høje forventninger til på Huawei P40 Pro, som angiveligt vil få 10x optisk zoom.

BAGGRUND: Derfor kan Huawei lancere “nye” telefoner med Googles apps

Tror du, at Huawei P40-serien kommer til Danmark – og hvis det bliver uden Google, vil den så have en chance på det danske marked? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Huawei Mate 30-serien var der store forventninger til og kigger vi på selve telefonen og dens specifikationer, så er der også tale om et rigtig spændende flagskib. Men uden Googles tjenester er det svært på det danske marked. Det er derfor meget spændende om P40-serien kommer med eller uden Google.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram