Får Huawei P40 Pro penta-kamera?

Rygterne svirrer om de kommende telefoner fra Huawei, som i skrivende stund ventes at komme uden Googles tjenester. Men er de fede specifikationer nok?

Huawei P40 Pro lækket af Twitterbrugeren Evan Blass (Kilde: EvLeaks / Twitter)
Huawei P40 Pro lækket af Twitterbrugeren Evan Blass (Kilde: EvLeaks / Twitter)

Twitter-brugeren Evan Blass har afsløret billeder af det, som formentlig er Huawei P40 Pro. Det tyder på, at den vil komme med et penta-kamera - et kamera med fem linser. Dette var i øvrigt også rygtet med Huawei P30 Pro, men holdt altså ikke stik.

Huawei solgte 240 millioner smartphones i 2019

Foruden penta-kamera mener Evan Blass også, at P40 Pro kommer med en keramisk finish i stil med det, der var på Samsung Galaxy S10 Plus. Om det er en ”normal” version af Huawei P40 Pro eller en særlig premium edition er uvist, da der også har været rygter fremme om den kom med et quad-kamera. Evan Blass kommenterer ikke på modelnavnet. Det skriver Android Authority.

Det er ikke kun Evan Blass, der har lækket billeder af Huaweis kommende smartphone. Det har Twitter-brugeren RODENT950 også. Her er delt billeder af de tre Huawei-modeller, som ventes lanceret, og de forskellige kameraer, at telefonerne ventes at have.

Derfor kan Huawei lancere “nye” telefoner med Googles apps

Ifølge rygtebørsen har Huawei tre modeller i ærmet, som Twitter-brugeren RODENT950 kalder for Huawei P40, Huawei P40 Pro og Huawei P40 Pro PE (Premium Edition).

Huawei P40 Pro PE skulle dog ikke være det rigtige navn, men blot et midlertidigt indtil det officielle kan afsløres, lyder det fra Twitter-brugeren.

Spekulationerne går på, at der vil være en 52 megapixels sensor fra Sony, der blandt andet vil være i Huawei P40 Pro.

Huawei: Nu handler det om at overleve

Er de fede specifikationer og lækre design nok til, at Huawei kan sælge telefoner på det vestlige marked, hvis det bliver uden Googles tjenester?

Mere til historien

Det var HMD Global, som med Nokia 9 PureView, lancerede verdens første smartphone med penta-kamera. I øvrigt en telefon, der endte på 5 ud af 6 stjerner i vores anmeldelse.

Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Sådan bliver iPhone 15

OVERBLIK: Traditionen tro tager rygterne fart op til iPhone-lanceringen. Vi har samlet de mest sandsynlige forudsigelser på iPhone 15-serien.

(mere…)
Apple fjerner nøglefunktion på nye iPhones

En af de velkendte iPhone-funktioner forsvinder angiveligt på iPhone 15-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram