Får Huawei P40 Pro penta-kamera?

0

Rygterne svirrer om de kommende telefoner fra Huawei, som i skrivende stund ventes at komme uden Googles tjenester. Men er de fede specifikationer nok?

Huawei P40 Pro lækket af Twitterbrugeren Evan Blass (Kilde: EvLeaks / Twitter)
Huawei P40 Pro lækket af Twitterbrugeren Evan Blass (Kilde: EvLeaks / Twitter)

Twitter-brugeren Evan Blass har afsløret billeder af det, som formentlig er Huawei P40 Pro. Det tyder på, at den vil komme med et penta-kamera – et kamera med fem linser. Dette var i øvrigt også rygtet med Huawei P30 Pro, men holdt altså ikke stik.

Huawei solgte 240 millioner smartphones i 2019

Foruden penta-kamera mener Evan Blass også, at P40 Pro kommer med en keramisk finish i stil med det, der var på Samsung Galaxy S10 Plus. Om det er en ”normal” version af Huawei P40 Pro eller en særlig premium edition er uvist, da der også har været rygter fremme om den kom med et quad-kamera. Evan Blass kommenterer ikke på modelnavnet. Det skriver Android Authority.

Det er ikke kun Evan Blass, der har lækket billeder af Huaweis kommende smartphone. Det har Twitter-brugeren RODENT950 også. Her er delt billeder af de tre Huawei-modeller, som ventes lanceret, og de forskellige kameraer, at telefonerne ventes at have.

Derfor kan Huawei lancere “nye” telefoner med Googles apps

Ifølge rygtebørsen har Huawei tre modeller i ærmet, som Twitter-brugeren RODENT950 kalder for Huawei P40, Huawei P40 Pro og Huawei P40 Pro PE (Premium Edition).

Huawei P40 Pro PE skulle dog ikke være det rigtige navn, men blot et midlertidigt indtil det officielle kan afsløres, lyder det fra Twitter-brugeren.

Spekulationerne går på, at der vil være en 52 megapixels sensor fra Sony, der blandt andet vil være i Huawei P40 Pro.

Huawei: Nu handler det om at overleve

Er de fede specifikationer og lækre design nok til, at Huawei kan sælge telefoner på det vestlige marked, hvis det bliver uden Googles tjenester?

Mere til historien

Det var HMD Global, som med Nokia 9 PureView, lancerede verdens første smartphone med penta-kamera. I øvrigt en telefon, der endte på 5 ud af 6 stjerner i vores anmeldelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer