Huawei P40 Lite er officielt klar til danskerne

Huawei har denne uge præsenteret deres nyeste smartphones, som er en del af P40-serien. Vi ser nærmere på P40 Lite. Se pris og tilgængelighed her.

Huawei P40 Lite (Foto: Huawei)
Huawei P40 Lite (Foto: Huawei)

Huawei offentliggjorde tidligere på ugen P40-serien. Foruden topmodellerne Huawei P40 Pro+ og P40 Pro så er Huawei også klar med P40 Lite, der tidligere på året blev lanceret på blandt andet det spanske marked.

Huawei P40 Lite er lanceret – 48 megapixels kamera

P40 Lite kommer, ligesom P40 Pro, heller ikke med Googles tjenester – apps og services. Det betyder altså, at man skal gøre sig klar til at gå på kompromis og undvære Google Play Store, Gmail (kan bruges i browser), Google Maps og lignende tjenester.

Huawei P40 Pro – endnu en topmodel uden Google

Til gengæld får man en spændende hardware til 2.299 kroner (uden abonnement). P40 Lite kommer med et quad-kamera og Kirin 810 chipset. Desuden er P40 Lite udstyret med octa-core processor, Mali-G52 MP6 GPU og 6 GB RAM.

Skærmen på 6,4 tommer har Full HD+ opløsning.

Hovedsensoren er på 48 megapixels, mens de øvrige sensorer er en 8 megapixels vidvinkel og derudover har den en 2 megapixels bokehsensor. Frontkameraet kommer med Super Night Selfie 2.0. Ifølge Huawei bliver selfiebillederne bedre i mørke omgivelser end på tidligere modeller.

Batteriet er på 4.200 mAh og understøtter 40 watt hurtigopladning, hvilket gør at batteriet kan lades til 70 procents kapacitet på kun en halv time.

Under ”motorhjelmen” har P40 Lite styresystemet Android 10 med EMUI 10 ovenpå. Dog som nævnt uden Googles tjenester.

Google melder klart ud om brug af apps for Huawei

Huawei P40 Lite kommer i handlen den 26. marts 2020 og kan købes hos Elgiganten, Power, ProShop og i butikkerne hos teleselskabet 3. Den vejledende pris lyder på 2.299 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Du kan blive klogere på, hvorfor Huawei har kunne lancere nogle produkter med Googles tjenester, som eksempelvis Nova 5T her.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram