Apple lancerer måske iPhone 9 lige om lidt

Får rygtebørsen ret, så ser det ud til, at Apple vil offentliggøre den længe ventede iPhone 9 i midten af april måned. Læs detaljerne her.

Rygterne har været mange og intet er officielt, men nu forlyder det, at Apple vil lancere iPhone 9 i midten af april. Tidligere har det ellers været rygtet, at den var forsinket på ubestemt tid.

iPhone 9 er efterfølgeren til den succesfulde iPhone SE fra 2016. Dette er nok den mest rygtede iPhone nogensinde. Jeg har ikke tal på hvor mange gange, at denne telefon er blevet omtalt uden at være lanceret.

Det har forlydt, at iPhone 9 måske ville blive forsinket på grund af covid-19 udbruddet, men ifølge nye oplysninger, så skulle Apple angiveligt have holdt et internt møde, hvor de besluttede at annoncere telefonen onsdag den 15. april. Så tidligere rygter om, at produktionen af iPhone 9 gik planmæssigt kan altså vise sig at holde vand.

Hvis det viser sig, at rygterne holder stik, så kan vi altså forvente, at den nye iPhone 9 vil komme i handlen allerede onsdag den 22. april 2020.

Rygterne stammer fra Twitter-brugeren @joh_prosser.

Netop nu er smartphone-salget meget påvirket af situationen rundt i verden – både i ind- og udland. Derfor kan Apple også risikere, at salget af den ellers længe ventede efterfølger til iPhone SE ikke får de salgstal, som er forventet for telefonen.

Smartphone-salget i Danmark påvirket af corona

Det ventes, at iPhone 9 vil ligge på en vejledende pris fra 349 til 399 dollars.

iPhone SE 2 / iPhone 9 – er dette designet?

Vi minder dog om, at det kun er rygter og med en global pandemi, som i den grad har påvirket hele verden og smartphonemarkedet, så er det ikke sikkert, at mobilen vil blive tilgængelig i verden samtidig, hvis den altså er på vej på markedet.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Der spekuleres i, at Apple udskyder salgsstarten på den næste “topmodel”, som måske får navnet iPhone 12, indtil november måned.

Læs også: Apple:
Forventer at sælge 100 millioner iPhone 12-enheder

Disse AI-funktioner kan du glæde dig til på iPhone

Den næste store iOS-version ventes, at indeholde en masse nye AI-funktioner. Her er nogle af de AI-tiltag, som forventes.

(mere…)
Sådan undgår du at slettede billeder dukker op igen

TIP: Læs hvordan du sikrer dig mod, at dine slettede billeder fra iPhone og iPad pludselig dukker op igen.

(mere…)
Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram