Apple lancerer måske iPhone 9 lige om lidt

Får rygtebørsen ret, så ser det ud til, at Apple vil offentliggøre den længe ventede iPhone 9 i midten af april måned. Læs detaljerne her.

Rygterne har været mange og intet er officielt, men nu forlyder det, at Apple vil lancere iPhone 9 i midten af april. Tidligere har det ellers været rygtet, at den var forsinket på ubestemt tid.

iPhone 9 er efterfølgeren til den succesfulde iPhone SE fra 2016. Dette er nok den mest rygtede iPhone nogensinde. Jeg har ikke tal på hvor mange gange, at denne telefon er blevet omtalt uden at være lanceret.

Det har forlydt, at iPhone 9 måske ville blive forsinket på grund af covid-19 udbruddet, men ifølge nye oplysninger, så skulle Apple angiveligt have holdt et internt møde, hvor de besluttede at annoncere telefonen onsdag den 15. april. Så tidligere rygter om, at produktionen af iPhone 9 gik planmæssigt kan altså vise sig at holde vand.

Hvis det viser sig, at rygterne holder stik, så kan vi altså forvente, at den nye iPhone 9 vil komme i handlen allerede onsdag den 22. april 2020.

Rygterne stammer fra Twitter-brugeren @joh_prosser.

Netop nu er smartphone-salget meget påvirket af situationen rundt i verden – både i ind- og udland. Derfor kan Apple også risikere, at salget af den ellers længe ventede efterfølger til iPhone SE ikke får de salgstal, som er forventet for telefonen.

Smartphone-salget i Danmark påvirket af corona

Det ventes, at iPhone 9 vil ligge på en vejledende pris fra 349 til 399 dollars.

iPhone SE 2 / iPhone 9 – er dette designet?

Vi minder dog om, at det kun er rygter og med en global pandemi, som i den grad har påvirket hele verden og smartphonemarkedet, så er det ikke sikkert, at mobilen vil blive tilgængelig i verden samtidig, hvis den altså er på vej på markedet.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Der spekuleres i, at Apple udskyder salgsstarten på den næste "topmodel", som måske får navnet iPhone 12, indtil november måned.

Læs også: Apple:
Forventer at sælge 100 millioner iPhone 12-enheder

Apple overvejer high-end iPhone

RYGTER: Apple overvejer en high-high-end iPhone, der skal ligge over Pro og Pro Max.

(mere…)
Gammel iPhone ventes at nå over 340.000 kroner

En iPhone fra 2007 er på auktion og vurderes til at være en ligeså sikker investering, som de toneangivende aktier.

(mere…)
Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram