Apple lancerer måske iPhone 9 lige om lidt

15

Får rygtebørsen ret, så ser det ud til, at Apple vil offentliggøre den længe ventede iPhone 9 i midten af april måned. Læs detaljerne her.

Rygterne har været mange og intet er officielt, men nu forlyder det, at Apple vil lancere iPhone 9 i midten af april. Tidligere har det ellers været rygtet, at den var forsinket på ubestemt tid.

iPhone 9 er efterfølgeren til den succesfulde iPhone SE fra 2016. Dette er nok den mest rygtede iPhone nogensinde. Jeg har ikke tal på hvor mange gange, at denne telefon er blevet omtalt uden at være lanceret.

Det har forlydt, at iPhone 9 måske ville blive forsinket på grund af covid-19 udbruddet, men ifølge nye oplysninger, så skulle Apple angiveligt have holdt et internt møde, hvor de besluttede at annoncere telefonen onsdag den 15. april. Så tidligere rygter om, at produktionen af iPhone 9 gik planmæssigt kan altså vise sig at holde vand.

Hvis det viser sig, at rygterne holder stik, så kan vi altså forvente, at den nye iPhone 9 vil komme i handlen allerede onsdag den 22. april 2020.

Rygterne stammer fra Twitter-brugeren @joh_prosser.

Netop nu er smartphone-salget meget påvirket af situationen rundt i verden – både i ind- og udland. Derfor kan Apple også risikere, at salget af den ellers længe ventede efterfølger til iPhone SE ikke får de salgstal, som er forventet for telefonen.

Smartphone-salget i Danmark påvirket af corona

Det ventes, at iPhone 9 vil ligge på en vejledende pris fra 349 til 399 dollars.

iPhone SE 2 / iPhone 9 – er dette designet?

Vi minder dog om, at det kun er rygter og med en global pandemi, som i den grad har påvirket hele verden og smartphonemarkedet, så er det ikke sikkert, at mobilen vil blive tilgængelig i verden samtidig, hvis den altså er på vej på markedet.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Der spekuleres i, at Apple udskyder salgsstarten på den næste “topmodel”, som måske får navnet iPhone 12, indtil november måned.

Læs også: Apple:
Forventer at sælge 100 millioner iPhone 12-enheder

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer