Huawei P40-serien – specifikationer og pris er lækket

Huawei afholder en stor online-event, hvor de vil afsløre deres nyeste smartphone-serie – P40-serien. Nu er specifikationer og pris lækket. Se dem her.

Huawei P40 og P40 Pro - se de lækkede specifikationer og priser (Kilde: WinFuture)
Huawei P40 og P40 Pro – se de lækkede specifikationer og priser (Kilde: WinFuture)

Huawei er på vej med deres nyeste smartphone-serie, P40-serien. På nogle markeder er den første model allerede lanceret, P40 Lite, men i morgen vil topmodellerne blive afsløret for offentligheden.

UPDATE: Se de bekræftede oplysninger om P40-serien her.

Allerede nu er specifikationer og priser lækket. Huawei har dog endnu ikke bekræftet oplysningerne. Det skriver Android Central.

Huawei P40 Lite er lanceret – 48 megapixels kamera

Ifølge de lækkede oplysninger, så ser det ud til at Huawei P40 kommer med en 6,1 tommer OLED-skræm med Full HD+ opløsning. Der vil være kamera i et ”pill-shaped hole-punch” på 32 megapixels.

Derudover kommer den med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Processoren er Huaweis egen HiSilicon Kirin 990. Huawei P40 har triple-kamera med 50 megapixels hovedsensor, 16 megapixels ultravidvinkels sensor og 8 megapixels telephoto linse.

Huawei P40-serien – hele serien er lækket

Batteriet er på 3.800 mAh og understøtter 22,5 watt hurtigopladning. Derudover er der også fingeraftrykslæser i skærmen, NFC og IP53-certificering.

Det ser ikke ud til, at den ”almindelige” P40-model vil understøtte trådløs opladning.

Pro-modellen klar med trådløs opladning

Huawei P40 Pro ser ud til at komme med en 6,58 tommer OLED-skærm med 90 Hz opdateringshastighed. Processoren er, ligesom på P40, en Kirin 990 5G.

Den får angiveligt også et 32 megapixels frontkamera, som P40 også gør – der desuden fungerer som IR-sensoren for ”3D-ansigtsgenkendelse”

På bagsiden er et quad-kamera med en 50 megapixels hovedsensor, 40 megapixels ultravidvinkels sensor, 12 megapixels telephoto sensor og en 3D ToF sensor.

Batteriet på Huawei P40 Pro forventes at være på 4.200 mAh og understøtte 40 watt opladning via kabel. Derudover har den IP68-certificering, 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. P40 Pro understøtter også trådløs opladning.

Både P40 og P40 Pro kommer med Android 10 og EMUI 10, men uden Googles tjenester og apps.

Prisen er ifølge WinFuture 799 Euro for Huawei P40, mens Huawei P40 Pro har en pris på 999 Euro.

Huawei har ikke kommenteret på rygterne, men afslører altså alle detaljer i morgen (26. marts 2020, red.). Her bliver det formentlig også meldt ud om vi kan forvente, at telefonen kommer til salg i Danmark eller ej. Tidligere har rygterne gået på, at P40-serien ville komme i hele verden.

BAGGRUND: Derfor kan Huawei lancere “nye” telefoner med Googles apps

Foruden P40-serien vil Huawei afsløre et nyt smartwatch.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Huawei arbejder hårdt på at gøre deres egen app-butik mere interessant for danske mobilejere, så de lige knapt er så afhængige af Googles tjenester. I dag er det oplyst, at den officielle Dankort app nu er klar til download i Huawei AppGallery.

Læs også:
Huawei: AppGallery er verdens tredjestørste App Store

Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram