Huawei på vej med nye smartwatch – Watch GT 2e

Huawei har allerede bekræftet, at det vil annoncere P40-serien ved et online event næste uge. Nu forlyder det, at de er klar med et smartwatch også.

Huawei tidligere meldt ud, at de vil annoncerer P40-serien ved et online-event torsdag den 26. marts 2020.

Huawei afslører P40-serien ved et ”online-only” event

Foruden Huawei P40, Huawei P40 Pro og Huawei P40 Pro Premium, så ventes det også at Huawei vil offentliggøre et nyt smartwatch. Huawei har nemlig lavet et opslag på deres officielle Twitter-konto, hvor de afslører at det nye smartwatch er klar til offentliggørelse torsdag den 26. marts 2020.

Huawei: AppGallery er verdens tredjestørste App Store

Ikke alene teaser de for, at de lancerer et smartwatch, men de røber også navnet på det.

Hjemmesiden WinFuture har også afsløret nogle nye billeder af Huawei Watch GT 2e, som afslører det nye smartwatch i tre forskellige farver. Det er farverne Mint/Green, Volcano/Red og Graphite/Black. Du kan se de tre forskellige farvevarianter her og endnu flere billeder kan ses på WinFutures hjemmeside.

Skærmen på Huawei Watch GT 2e skulle angiveligt være 1,39 tommer – præcis som på forgængeren Watch GT 2. Urskiven ventes at være på 46mm og derudover kommer den med 4 GB intern hukommelse, heart rate sensor og 455 mAh batteri.

Det er uvist om Huawei Watch GT 2e kommer på det danske marked, samt hvad prisen vil ende på. WinFuture forventer, at den internationale pris vil være omkring 200 Euro.

P40-serien er også afsløret på billeder, hvor de forskellige modeller ses.

Huawei P40-serien - hele serien er lækket

MereMobil.dk holder dig opdateret når Huawei har afsløret produkterne for offentligheden torsdag den 26. marts 2020.

Det er uvist om vi skal forvente, at se P40-serien og Watch GT 2e på det danske marked. Krisen mellem USA og Kina betyder de kommer uden Googles tjenester.

Google melder klart ud om brug af apps for Huawei

Mere til historien

Huawei har lanceret P40 Lite på nogle markeder, men på det danske er den altså endnu ikke lanceret og det er heller ikke sikkert den bliver.

Læs også:
Huawei Mate 30 Pro kommer aldrig til Danmark

TicWatch Pro 3 Ultra GPS test | Et hårdført smartwatch til de aktive

TEST: Når man bruger ord som "pro" og "ultra" i et produktnavn, stiger forventningerne. Kan Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS leve op til sit navn?

(mere…)
Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

(mere…)
Smartwatchmarkedet ledes fortsat af Apple Watch

Apple er fortsat markedsleder på smartwatch-markedet, men ikke når det gælder ”premium” smartwatches.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Dette kan du forvente på Apple Watch Series 8

OVERBLIK: Apple Watch Series 8 er endnu ikke officielt, men rygterne og spekulationerne er godt i gang. Her er lidt af det, som du kan forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram