Huawei afslører P40-serien ved et ”online-only” event

Torsdag den 26. marts 2020 vil Huawei afsløre deres P40-serien. P40 bliver præsenteret online uden et stort anlagt eventarrangement.

Den officielle teaser for Huawei P40 Pro afslører, at den vil komme med et massivt kamera på bagsiden. Præcis hvad kameraet byder på, bliver vi meget klogere på torsdag den 26. marts 2020, hvor Huawei ved en event i Paris vil afsløre deres nyeste flagskibsserie.

Huawei P40 Pro vil blive præsenteret 26. marts

Udbruddet af coronavirus gør også, at P40-serien vil blive afsløret ved et ”online-only” event. Det skriver Android Central.

Coronavirus overlever ikke længe på din smartphone

Sådan som tingene er netop nu, er det dog ikke den store overraskelse, at eventen bliver et ”online-only” event.

Tidligere blev også Mobile World Congress 2020 aflyst samt Google og Facebook har aflyst deres udviklerevents.

Forventningen til Huawei P40-serien er, at P40 og P40 Pro begge vil understøtte 5G-netværket, men det er uvist om Huawei også vil annoncere andre P40-modeller ved dette event. Processoren i P40 og P40 Pro ventes at blive Kirin 990 5G-chipsettet.

P40-serien ventes at blive lanceret uden Googles tjenester. Hvilket gør noget ved salget på vores markedsområde, hvis modellerne bliver tilgængelige. Generelt forventer Huawei, at salget af deres telefoner vil falde markant i 2020.

I 2019 solgte Huawei 240 millioner smartphones, mens forventningen netop nu er på omkring 190 millioner eksemplarer i 2020. Det skriver Android Central. Dette skyldes blandt andet krisen mellem USA og Kina, hvilket er grunden til, at P40-serien kommer uden Googles tjenester, men det skyldes også udbruddet af coronavirus.

Google melder klart ud om brug af apps for Huawei

Dermed ser det ikke ud til, at Huawei kan få en ligeså flot fremgang i 2020, som de præsterede i 2019.

Der globale salg af smartphones er på nuværende tidspunkt påvirket af udbruddet af coronavirus. Derfor er det også helt naturligt at Huaweis salg er påvirket, samt de så lige har krisen mellem USA og Kina "på toppen".

Salget af smartphones faldet markant i Kina

Det er spændende om Huawei P40-serien lanceres på det danske marked. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Huawei har allerede lanceret P40 Lite på nogle markeder - heriblandt det spanske, men en dansk lancering af denne er altså endnu ikke en realitet.

Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram