Huawei afslører P40-serien ved et ”online-only” event

0

Torsdag den 26. marts 2020 vil Huawei afsløre deres P40-serien. P40 bliver præsenteret online uden et stort anlagt eventarrangement.

Den officielle teaser for Huawei P40 Pro afslører, at den vil komme med et massivt kamera på bagsiden. Præcis hvad kameraet byder på, bliver vi meget klogere på torsdag den 26. marts 2020, hvor Huawei ved en event i Paris vil afsløre deres nyeste flagskibsserie.

Huawei P40 Pro vil blive præsenteret 26. marts

Udbruddet af coronavirus gør også, at P40-serien vil blive afsløret ved et ”online-only” event. Det skriver Android Central.

Coronavirus overlever ikke længe på din smartphone

Sådan som tingene er netop nu, er det dog ikke den store overraskelse, at eventen bliver et ”online-only” event.

Tidligere blev også Mobile World Congress 2020 aflyst samt Google og Facebook har aflyst deres udviklerevents.

Forventningen til Huawei P40-serien er, at P40 og P40 Pro begge vil understøtte 5G-netværket, men det er uvist om Huawei også vil annoncere andre P40-modeller ved dette event. Processoren i P40 og P40 Pro ventes at blive Kirin 990 5G-chipsettet.

P40-serien ventes at blive lanceret uden Googles tjenester. Hvilket gør noget ved salget på vores markedsområde, hvis modellerne bliver tilgængelige. Generelt forventer Huawei, at salget af deres telefoner vil falde markant i 2020.

I 2019 solgte Huawei 240 millioner smartphones, mens forventningen netop nu er på omkring 190 millioner eksemplarer i 2020. Det skriver Android Central. Dette skyldes blandt andet krisen mellem USA og Kina, hvilket er grunden til, at P40-serien kommer uden Googles tjenester, men det skyldes også udbruddet af coronavirus.

Google melder klart ud om brug af apps for Huawei

Dermed ser det ikke ud til, at Huawei kan få en ligeså flot fremgang i 2020, som de præsterede i 2019.

Der globale salg af smartphones er på nuværende tidspunkt påvirket af udbruddet af coronavirus. Derfor er det også helt naturligt at Huaweis salg er påvirket, samt de så lige har krisen mellem USA og Kina “på toppen”.

Salget af smartphones faldet markant i Kina

Det er spændende om Huawei P40-serien lanceres på det danske marked. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Huawei har allerede lanceret P40 Lite på nogle markeder – heriblandt det spanske, men en dansk lancering af denne er altså endnu ikke en realitet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer