Huawei Mate 30 Pro kommer aldrig til Danmark

BEKRÆFTET: Nu står det klart. Huawei Mate 30 Pro kommer aldrig til Danmark. Det bekræfter Huawei, der ellers tidligere lovede Mate 30 til danske kunder.

Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30 Pro (Foto: Huawei)

Huawei præsenterede i september deres normalt ret populære Mate-serie. Mate 20 Pro blev eksempelvis ”Årets Mobil 2018” på MereMobil.dk. Skæbnen har derimod været en anden for efterfølgeren Mate 30 Pro.

Her er Huawei Mate 30 Pro og Mate 30

Først forlød det efter præsentationen, at Mate 30 Pro ikke ville blive lanceret på det danske marked. Men dette blev senere ændret til, at den alligevel ville komme til salg herhjemme.

Huawei oplyste nogle dage efter præsentationen, at de i oktober 2019 ville komme med flere oplysninger om Mate 30 Pro i forhold til det danske marked. De bekræftede desuden overfor MereMobil.dk, at prisen ville blive omkring 7.500 danske kroner.

Men nu er det altså helt sikkert. Mate 30 Pro eller andre Mate 30-enheder kommer ikke til salg på det danske marked. Det bekræfter Tina Banzhaf, pressechef hos Huawei Danmark overfor Ekstra Bladet, som netop har deltaget i et lokalt presseevent hos Huawei.

Dermed er der altså sket nogle ændringer siden november, hvor Huawei fortsat forventede den ville komme til salg på det danske marked.

Huawei tavs om Mate 30 Pro lancering i Danmark

-”Vi har ikke yderligere information vedr. Mate 30 Pro, og hvornår og hos hvem den kommer til salg på det danske marked,” lød det dengang fra Tina Banzhaf, pressechef i Huawei Danmark til MereMobil.dk.

Google melder klart ud om brug af apps for Huawei

Nu er det sikkert, at Mate 30-serien kommer ikke til Danmark.

Specifikationer og hardware er ellers rigtigt spændende på Mate 30 Pro, men uden Googles apps og tjenester er produktet formentlig heller ikke meget værd for de fleste danskere.

Ifølge Huawei har Mate 30-serien været overvejet, men nu vil Huawei i stedet se frem, forlyder det fra Ekstra Bladets udsendte.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Konflikten mellem Google og Huawei blev forlænget med yderligere 45 dages licens søndag den 16. februar 2020. Google er nu kommet med en udmelding omkring sagen.

Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram