Kovendig! Huawei topmodel kommer alligevel til Danmark

Helt overraskende sender Huawei alligevel deres nyeste topmodel på gaden i Danmark, men stadig uden YouTube og andre Google tjenester.

Selvom det i første omgang blev en skuffelse, at Huawei Mate 30 Pro ikke ville komme på det danske marked, så blæser der nu nye vinde fra den kinesiske techgigant.

Huawei bekræfter nu, at Huawei Mate 30 Pro alligevel bliver tilgængelig for de danske mobilkøbere, som gerne vil prøve kræfter med den seneste teknologi i Mate-serien. Huawei har gennem årene været kendt for at levere spændende nytænkning i netop denne produktserie, der tidligere har givet Samsung baghjul.

Huawei fortæller til MereMobil.dk, at de i oktober fortællere mere om deres planer for Mate 30 Pro i oktober. På et senere tidspunkt vil den kunne købes her i landet, oplyser Huawei. Prisen er på 999 euro. Overfor MereMobi.dk bekræftes prisen som cirka 7.500 danske kroner.

Vi kan ikke få melding om i hvilke salgskanaler produktet bliver tilgængeligt. RAM- og hukommelsesvariant eller farver vil Huawei heller ikke oplyse før salgsstarten nærmer sig.

Huawei Mate 30 Pro kommer uden Googles tjenester, kendt som Google Mobile Services (GMS). I stedet satser Huawei på deres egen app-butik og tilhørende apps.

Googles tjenester kan på nuværende tidspunkt ikke gøres tilgængelig fra Huawei på nye produkter som følge af handelskrigen med USA.


BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.Mere til historien

Selvom Mate 30 Pro ikke har Googles tjenester oven på Android, så har det allerede nu vist sig, at der ikke skal mange “ninja-tricks” til at få Googles apps, Play-butik og services ind på telefonen.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
63 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram