Kovendig! Huawei topmodel kommer alligevel til Danmark

61

Helt overraskende sender Huawei alligevel deres nyeste topmodel på gaden i Danmark, men stadig uden YouTube og andre Google tjenester.

Selvom det i første omgang blev en skuffelse, at Huawei Mate 30 Pro ikke ville komme på det danske marked, så blæser der nu nye vinde fra den kinesiske techgigant.

Huawei bekræfter nu, at Huawei Mate 30 Pro alligevel bliver tilgængelig for de danske mobilkøbere, som gerne vil prøve kræfter med den seneste teknologi i Mate-serien. Huawei har gennem årene været kendt for at levere spændende nytænkning i netop denne produktserie, der tidligere har givet Samsung baghjul.

Huawei fortæller til MereMobil.dk, at de i oktober fortællere mere om deres planer for Mate 30 Pro i oktober. På et senere tidspunkt vil den kunne købes her i landet, oplyser Huawei. Prisen er på 999 euro. Overfor MereMobi.dk bekræftes prisen som cirka 7.500 danske kroner.

Vi kan ikke få melding om i hvilke salgskanaler produktet bliver tilgængeligt. RAM- og hukommelsesvariant eller farver vil Huawei heller ikke oplyse før salgsstarten nærmer sig.

Huawei Mate 30 Pro kommer uden Googles tjenester, kendt som Google Mobile Services (GMS). I stedet satser Huawei på deres egen app-butik og tilhørende apps.

Googles tjenester kan på nuværende tidspunkt ikke gøres tilgængelig fra Huawei på nye produkter som følge af handelskrigen med USA.


BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Selvom Mate 30 Pro ikke har Googles tjenester oven på Android, så har det allerede nu vist sig, at der ikke skal mange “ninja-tricks” til at få Googles apps, Play-butik og services ind på telefonen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
61 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer