Aflyses WWDC frigives iOS 14 fortsat til udviklerne

0

Trods aflysninger og udsættelser af mange ting i disse tider, så skal vi formentlig ikke vente længere på iOS 14, selv hvis Apple må aflyse WWDC 2020.

Det ser ud til, at vi ikke skal vente længere på den årlige frigivelse af Apples nye store softwareopdatering end normalt, selvom der netop nu er mange ting, som enten aflyses eller udsættes.

Selvom Apple det måske ender med, at Apple aflyser deres store årlige udviklerkonference WWDC 2020, så ventes det at softwareopdateringen følger tidsplanen. Det skriver BGR.com.

Google, Apple, Facebook og Twitter tager coronavirus seriøst

Udbruddet af coronavirus er netop nu skyld i, at flere virksomheder aflyser udstillinger, lanceringer, præsentationer og lignende. Ligesom eksempelvis hele Italien er lukket helt ned.

WWDC er et af de helt store events for Apple. Her fremviser de normalt et smugkig på de nyeste softwareversioner og noget nyt hardware fremvises.

Der er også lidt tid at løbe på endnu i forhold til WWDC, som normalt finder sted i starten af juni måned. Facebook og Google har dog aflyst deres årlige udviklerkonferencer i 2020.

Apple tillader nu desinficering med servietter

Netop nu har Apple frigivet den seneste betaversion af iOS 13.4, så udviklingen er godt i gang og derfor forventes det også i skrivende stund, at frigivelsen af iOS 14 følger tidsplanen.

Første offentlige betaversion af iOS 14 vil være klar i løbet af juni eller juli.

Apple: Coronavirus påvirker produktionen og salgtal

Apple har ikke selv meldt noget officielt ud omkring WWDC, iOS 14 eller det rygtede marts-event.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt fra Apple.

Mere til historien

Der er allerede nu en masse rygter om iOS 14, som angiveligt stammer fra personer, der har opsnappet koder. iOS 14 ventes at bringe en række spændende nyheder med sig, hvor noget af det måske er en ny mulig hjemmeskærm.

Læs også:
Smartphone-salget falder markant – corona rammer hårdt

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer