Google, Apple, Facebook og Twitter tager coronavirus seriøst

Google gør hvad de kan for, at minske udbredelse af coronavirus. De opfordrer 100.000 medarbejdere til at arbejde hjemmefra. Apple har gjort det samme.

Google har opfordret mere end 100.000 medarbejdere i Nordamerika til at arbejde hjemmefra i et forsøg på, at mindske udbredelsen af coronavirus (covid-19). Det skriver CNBC.

Opfordringen om at arbejde hjemmefra gælder alle Googles medarbejdere i Nordamerika og det gælder frem til 10. april 2020.

Coronavirus overlever ikke længe på din smartphone

- "Alle ansatte på kontorer i Nordamerika er nu blevet anbefalet at arbejde hjemmefra, hvis deres jobfunktioner tillader det," fortæller en talsperson fra Google til CNBC.

Dette gøres for at forsøge at minimere spredningen af coronavirus.

På verdensplan har Google mere end 300.000 medarbejdere, men det forlyder altså ikke om de på alle kontorer rundt i verden er bedt om at blive hjemme, hvis muligt.

Coronavirus har ramt iPhone SE 2 lancering

Det er dog ikke kun hos Google, at der opfordres til medarbejderne, arbejder hjemmefra hvis det er muligt. Det har Facebook, Twitter og Apple også gjort tidligere på ugen, ifølge Marketwatch.

Salget af smartphones faldet markant i Kina

I søndags meldte Apples topchef, Tim Cook, ud at de opfordrede de af deres medarbejdere, som kan arbejde hjemmefra til at gøre det og dette gjalt på verdensplan, skriver The Verge.

Coronavirus har også virkelig ramt Danmark, hvor antallet af smittede stiger markant i disse dage. Du kan holde dig opdateret på coronasmitte.dk, hvor de danske myndigheder samler alle deres informationer.

GUIDE: Sådan rengør du din smartphone

Mere til historien

Google har også oplyst, at de vil oprette en ”covid19-fond”, som skal yde økonomisk hjælp til medarbejdere og leverandører, der påvirkes af sygdommen og ikke kan komme på arbejde eller levere ydelser.

Læs også:
Sådan rengør du smartphone-skærmen korrekt

Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Arbejder Zuckerberg på Twitter-konkurrent?

Skal man tro de seneste rygter, så arbejder Mark Zuckerberg og Co. på en konkurrent til Twitter. Den nye platform skulle se dagens lys til sommer.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram