Google, Apple, Facebook og Twitter tager coronavirus seriøst

Google gør hvad de kan for, at minske udbredelse af coronavirus. De opfordrer 100.000 medarbejdere til at arbejde hjemmefra. Apple har gjort det samme.

Google har opfordret mere end 100.000 medarbejdere i Nordamerika til at arbejde hjemmefra i et forsøg på, at mindske udbredelsen af coronavirus (covid-19). Det skriver CNBC.

Opfordringen om at arbejde hjemmefra gælder alle Googles medarbejdere i Nordamerika og det gælder frem til 10. april 2020.

Coronavirus overlever ikke længe på din smartphone

- "Alle ansatte på kontorer i Nordamerika er nu blevet anbefalet at arbejde hjemmefra, hvis deres jobfunktioner tillader det," fortæller en talsperson fra Google til CNBC.

Dette gøres for at forsøge at minimere spredningen af coronavirus.

På verdensplan har Google mere end 300.000 medarbejdere, men det forlyder altså ikke om de på alle kontorer rundt i verden er bedt om at blive hjemme, hvis muligt.

Coronavirus har ramt iPhone SE 2 lancering

Det er dog ikke kun hos Google, at der opfordres til medarbejderne, arbejder hjemmefra hvis det er muligt. Det har Facebook, Twitter og Apple også gjort tidligere på ugen, ifølge Marketwatch.

Salget af smartphones faldet markant i Kina

I søndags meldte Apples topchef, Tim Cook, ud at de opfordrede de af deres medarbejdere, som kan arbejde hjemmefra til at gøre det og dette gjalt på verdensplan, skriver The Verge.

Coronavirus har også virkelig ramt Danmark, hvor antallet af smittede stiger markant i disse dage. Du kan holde dig opdateret på coronasmitte.dk, hvor de danske myndigheder samler alle deres informationer.

GUIDE: Sådan rengør du din smartphone

Mere til historien

Google har også oplyst, at de vil oprette en ”covid19-fond”, som skal yde økonomisk hjælp til medarbejdere og leverandører, der påvirkes af sygdommen og ikke kan komme på arbejde eller levere ydelser.

Læs også:
Sådan rengør du smartphone-skærmen korrekt

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram