Google, Apple, Facebook og Twitter tager coronavirus seriøst

Google gør hvad de kan for, at minske udbredelse af coronavirus. De opfordrer 100.000 medarbejdere til at arbejde hjemmefra. Apple har gjort det samme.

Google har opfordret mere end 100.000 medarbejdere i Nordamerika til at arbejde hjemmefra i et forsøg på, at mindske udbredelsen af coronavirus (covid-19). Det skriver CNBC.

Opfordringen om at arbejde hjemmefra gælder alle Googles medarbejdere i Nordamerika og det gælder frem til 10. april 2020.

Coronavirus overlever ikke længe på din smartphone

– “Alle ansatte på kontorer i Nordamerika er nu blevet anbefalet at arbejde hjemmefra, hvis deres jobfunktioner tillader det,” fortæller en talsperson fra Google til CNBC.

Dette gøres for at forsøge at minimere spredningen af coronavirus.

På verdensplan har Google mere end 300.000 medarbejdere, men det forlyder altså ikke om de på alle kontorer rundt i verden er bedt om at blive hjemme, hvis muligt.

Coronavirus har ramt iPhone SE 2 lancering

Det er dog ikke kun hos Google, at der opfordres til medarbejderne, arbejder hjemmefra hvis det er muligt. Det har Facebook, Twitter og Apple også gjort tidligere på ugen, ifølge Marketwatch.

Salget af smartphones faldet markant i Kina

I søndags meldte Apples topchef, Tim Cook, ud at de opfordrede de af deres medarbejdere, som kan arbejde hjemmefra til at gøre det og dette gjalt på verdensplan, skriver The Verge.

Coronavirus har også virkelig ramt Danmark, hvor antallet af smittede stiger markant i disse dage. Du kan holde dig opdateret på coronasmitte.dk, hvor de danske myndigheder samler alle deres informationer.

GUIDE: Sådan rengør du din smartphone

Mere til historien

Google har også oplyst, at de vil oprette en ”covid19-fond”, som skal yde økonomisk hjælp til medarbejdere og leverandører, der påvirkes af sygdommen og ikke kan komme på arbejde eller levere ydelser.

Læs også:
Sådan rengør du smartphone-skærmen korrekt

Google afslører Pixel 9 Pro

Der har været en del læks af den kommende Google Pixel 9 Pro. Det løser Google nu ved at vise telefonen før annonceringen.

(mere…)
HomePod Mini fås i en ny farve

Apple er klar med en lille lancering her i sommerferien - en ny farve af HomePod Mini.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
Samsungs indtjening eksploderer – det gør udledning af CO2 også

Den verdensomspændende udvikling af kunstig intelligens sætter klimamål under pres. Google tvivler på egne klimamål.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram