Samsung Galaxy Note10 opdateres til Android 10

KORT NYT: Danske Galaxy Note10-ejere kan nu se frem til Android 10-opdateringen. Samsung bekræfter, at udrulningen nu er i gang til danskerne.

Samsung Galaxy Note 10+
Samsung Galaxy Note 10+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har aldrig været de hurtigste til at udrulle de nyeste Android-opdateringer og det har heller ikke ændret sig med Android 10-opdateringen.

Samsung Galaxy S10-serien har netop modtaget Android 10 (eller er ved det) og nu er udrulningen af Android 10 til Galaxy Note10 også startet.

Android 10 blev frigivet i starten af september, så det kræver altså lidt tålmodighed at være Samsung-bruger, når det kommer til de seneste Android opdateringer.

Samsung Galaxay S10 er nu opdateret til Android 10

Den officielle dato for udrulningen var ellers først i januar 2020, men denne er altså fremskyndet.

Firmwareversionerne hedder N975FXXU1BSL7, N975FOXM1BSL7 og N975FXXU1BSL4 og de er nu klar til Galaxy Note10 og Galaxy Note10+ enheder i Norden. Foruden Android 10 kommer opdateringen One UI 2.0 også med.

Opdateringen har sikkerhedsniveauet 1. december 2019.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

Samsung har her i december netop udsendt en særlig Star Wars Edition af Galaxy Note10+. Du kan se den danske pris her.

Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Edition kan købes nu

Mere til historien

Det rygtes, at Samsung er på vej med en Galaxy Note10 Lite og der er desuden lækket billeder, som angiveligt er den nye enhed.

Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram