Samsung Galaxy Note10 opdateres til Android 10

KORT NYT: Danske Galaxy Note10-ejere kan nu se frem til Android 10-opdateringen. Samsung bekræfter, at udrulningen nu er i gang til danskerne.

Samsung Galaxy Note 10+
Samsung Galaxy Note 10+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har aldrig været de hurtigste til at udrulle de nyeste Android-opdateringer og det har heller ikke ændret sig med Android 10-opdateringen.

Samsung Galaxy S10-serien har netop modtaget Android 10 (eller er ved det) og nu er udrulningen af Android 10 til Galaxy Note10 også startet.

Android 10 blev frigivet i starten af september, så det kræver altså lidt tålmodighed at være Samsung-bruger, når det kommer til de seneste Android opdateringer.

Samsung Galaxay S10 er nu opdateret til Android 10

Den officielle dato for udrulningen var ellers først i januar 2020, men denne er altså fremskyndet.

Firmwareversionerne hedder N975FXXU1BSL7, N975FOXM1BSL7 og N975FXXU1BSL4 og de er nu klar til Galaxy Note10 og Galaxy Note10+ enheder i Norden. Foruden Android 10 kommer opdateringen One UI 2.0 også med.

Opdateringen har sikkerhedsniveauet 1. december 2019.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

Samsung har her i december netop udsendt en særlig Star Wars Edition af Galaxy Note10+. Du kan se den danske pris her.

Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Edition kan købes nu

Mere til historien

Det rygtes, at Samsung er på vej med en Galaxy Note10 Lite og der er desuden lækket billeder, som angiveligt er den nye enhed.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram