Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Edition kan købes nu

0

Salgsstarten på den særlige Star Wars udgave af Galaxy Note10+ er nu. Se pris og tilgængelighed her på Note+ med Star Wars tema hele vejen igennem.

Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Edition (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Edition (Foto: Samsung)

Torsdag den 12. december 2019 er dagen, hvor Samsung Galaxy Note10+ i den særlige Star Wars Edition lander i handlen.

Samsung Galaxy Note 10+ er på vej i Star Wars Edition

Galaxy Note10+ Star Wars Edition kommer dermed i handlen en lille uges tid før, at der er premiere på den nye Star Wars film i de danske biografer. Star Wars: The Rise of Skywalker har nemlig premiere onsdag den 18. december 2019.

Den særlige Galaxy Note10+ variant lanceres i en taske med et metalemblem, som er et samleobjekt, samt et par Galaxy Buds.

Selve Galaxy Note10+ har forskellige Star Wars temaer, lyde, baggrunde, ikon pakker og en særlig opstarts-animation. Ligesom den medfølgende S Pen er specielt designet i en flot rød finish. Og Galaxy Buds har en sort opladningsæske med rødt interiør. Og det hele er pakket i en stor flot tematiseret æske.

Kameratest: iPhone 11 Pro Max mod Samsung Galaxy Note10+

Galaxy Note10+ i den særlige Star Wars Edition har en pris på 9.799 kroner uden abonnement. Og modellen forhandles via Samsungs officielle webshop.

  • Samsung Galaxy Buds Star Wars Edition (Foto: Samsung)
  • Samsung Galaxy Note 10 + i en særlig Star Wars Edition (Foto: Samsung)

Det koster Galaxy Note10+ Star Wars edition i Danmark

Samsung har ikke vendt tilbage på vores henvendelser. Det er derfor uvist præcis hvilke specifikationer, som Galaxy Note10+ Star Wars Edition har. Ifølge webshoppen ser det ud til, at den kommer med 256 GB intern hukommelse, men det er ikke angivet, hvor mange RAM.

Første kig på Galaxy Note10+

Mere til historie

Samsung har også lanceret Galaxy Note10 i en super flot Aura Pink og Aura Red på blandt andet det amerikanske marked. Samsung Danmark har dog tidligere meldt ud, at de umiddelbart ikke lanceres herhjemme.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer