Det koster Galaxy Note10+ Star Wars edition i Danmark

KORT NYT: Samsung er på vej med en særlig Star Wars Edition af Galaxy Note10+, er du Star Wars-fan, så kig nærmere her, hvor du kan se hvor dyr den bliver.

Samsung Galaxy Note 10 + i en særlig Star Wars Edition (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 10 + i en særlig Star Wars Edition (Foto: Samsung)

Samsung lancerer i forbindelse med den kommende Star Wars film ”The Rise of Skywalker” kommer i biograferne inden jul er Samsung også klar med en særlig Star Wars Edition af Galaxy Note 10+.

Samsung Galaxy Note 10+ er på vej i Star Wars Edition

Telefonen kommer i handlen inden jul også og i Danmark forhandles den på Samsungs officielle webshop.

Samsung oplyser til MereMobil.dk, at Galaxy Note10+ i Star Wars Edition får en pris på 9.799 kroner uden abonnement. Det er uvist om specifikationerne er lig med den eksisterende model, men det ventes, at den har samme specifikationer, som den ”almindelige” model, der har en udsalgspris på 9.399 kroner. Det vil sige 12 GB RAM og 512 GB intern hukommelse.

Samsung Galaxy S10 Lite er bekræftet

Det er kun Galaxy Note10+, som kommer i den særlige Star Wars Edition og altså ikke den almindelige Galaxy Note10 model.

Mere til historien

Samsung har på det amerikanske marked netop sendt Galaxy Note10 ud i nogle flotte røde farver - helt præcist hedder farverne Aura Pink og Aura Red.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram