Officielle billeder afsløret af Samsung Galaxy Note10 Lite

KORT NYT: Rygterne har længe svirret om en Galaxy Note10 Lite fra Samsung. Nu er de officielle billeder lækket. Se dem her.

Samsung Galaxy Note10 Lite lækket af WinFuture.de og @rquandt (Kilde: Mspoweruser.com)
Samsung Galaxy Note10 Lite lækket af WinFuture.de og @rquandt
(Kilde: Mspoweruser.com / Foto: WinFuture.de / @rquandt)

Det ventes, at Samsung vil lancere Galaxy Note10 Lite senere denne måned. Det skriver Mspoweruser.

Galaxy S10 Lite og Note10 Lite afsløret på nye billeder

Om Samsung når at annoncerer Note10 Lite inden jul og nytår er svært at sige, så skal det i hvert fald være meget snart.

Nu er officielle billeder af enheden lækket online og ud fra billederne at dømme, så er der mange af de tidligere rygter og spekulationer, som ser ud til at stemme. Det er WinFuture.de og Twitter-brugeren @rquandt, som har lækket billederne.

Det forventes, at Galaxy Note10 Lite kommer med en OLED-skærm samt 32 megapixels frontkamera i et punch hole, der er placeret i midten af skærmen (øverst). Derudover ser det ud til, at mobilen har en Exynos 9810 processor, 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, Android 10 med OneUI 2.0 ovenpå, S-Pen, triplekamera og en pris omkring 609 Euro.

Samsung Galaxy S10 Lite er bekræftet

Galaxy Note10 Lite ventes desuden at blive tilgængelig i farverne Black, Red og Aura.

Det er uvist om vi skal forvente, at Galaxy Note10 Lite vil blive tilgængelig på det danske marked.

Mere til historien

Enheden er godkendt og certificeret hos både FCC og WiFi Alliance, skriver Mspoweruser.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram