Galaxy S10 Lite og Note10 Lite afsløret på nye billeder

Samung er på vej med nye modeller. Iføge rygtebørsen annonceres to nye telefoner allerede i år. Galaxy S10 Lite og Galaxy Note10 Lite er på vej.

Samsung Galaxy S10 Lite / Galaxy A91 (Foto: @OnLeaks / 91mobiles.com)
Samsung Galaxy S10 Lite / Galaxy A91 (Foto: @OnLeaks / 91mobiles.com)

Den ofte pålidelige Twitter-bruger @OnLeaks har delt billeder af Galaxy S10 Lite og Galaxy Note10 Lite. Derme ser det altså ud til, at de længe rygtede telefoner snart annonceres.

På rygtebørsen tales om en annoncering af modellerne allerede i år, hvilket formentlig vil betyde en annoncering senest den 20. december. Dette er endda sent, da alt inden længe handler om jul og nytår. Det kan derfor også være, at Samsung først annoncerer telefonerne i starten af 2020.

Samsung Galaxay S10 er nu opdateret til Android 10

Samsung har de seneste år annonceret telefoner i december. Her har der været tale om modeller i A-serien. Det har også været fremme, at Galaxy S10 Lite på nogle markeder ville få navnet Galaxy A91. Dette er ikke hverken be- eller afkræftet af Samsung.

Galaxy S10 Lite rygtes, at komme med en 6,7 tommer Full HD+ AMOLED skærm, Snapdragon 855 processor, 8 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, Triplekamera og et batteri på 4.500 mAh. Det skriver Android Central.

Samsung Galaxy S10 Lite / Galaxy A91 (Foto: @OnLeaks / 91mobiles.com)
Samsung Galaxy S10 Lite / Galaxy A91 (Foto: @OnLeaks / 91mobiles.com)

Triplekameraet har en hovedsensor på 48 megapixels, samt 12 megapixels ultra vidvinkel og 5 megapixels telefotolinse.

Der er mindre oplysninger ude om Galaxy Note10 Lite. Skærmen ventes at være mellem 6,5 og 6,7 tommer, 6 GB RAM og processoren er Samsungs egen Exynos 9810.

Der teases for næste års Samsung Galaxy A-serie

Det virker også til, at Galaxy Note10 Lite kommer med 3.5 mm jackstik, hvilket der ikke er på den ”almindelige ”Galaxy Note10. Der medfølger desuden S Pen. Galaxy Note10 Lite kan blive navngivet som Galaxy A81 på nogle markeder.

Ifølge 91mobiles.com, så vil Samsung annoncere modellerne i december.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er noget officielt fra Samsung.

ANMELDELSE: Galaxy Note10 er et fremragende fremskridt

Mere til historien

Rygterne svirrer også om Galaxy S11-serien allerede. Eksempelvis spekuleres der i om designet på Galaxy S11+ ændres radikalt.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram