Galaxy S10 Lite og Note10 Lite afsløret på nye billeder

Samung er på vej med nye modeller. Iføge rygtebørsen annonceres to nye telefoner allerede i år. Galaxy S10 Lite og Galaxy Note10 Lite er på vej.

Samsung Galaxy S10 Lite / Galaxy A91 (Foto: @OnLeaks / 91mobiles.com)
Samsung Galaxy S10 Lite / Galaxy A91 (Foto: @OnLeaks / 91mobiles.com)

Den ofte pålidelige Twitter-bruger @OnLeaks har delt billeder af Galaxy S10 Lite og Galaxy Note10 Lite. Derme ser det altså ud til, at de længe rygtede telefoner snart annonceres.

På rygtebørsen tales om en annoncering af modellerne allerede i år, hvilket formentlig vil betyde en annoncering senest den 20. december. Dette er endda sent, da alt inden længe handler om jul og nytår. Det kan derfor også være, at Samsung først annoncerer telefonerne i starten af 2020.

Samsung Galaxay S10 er nu opdateret til Android 10

Samsung har de seneste år annonceret telefoner i december. Her har der været tale om modeller i A-serien. Det har også været fremme, at Galaxy S10 Lite på nogle markeder ville få navnet Galaxy A91. Dette er ikke hverken be- eller afkræftet af Samsung.

Galaxy S10 Lite rygtes, at komme med en 6,7 tommer Full HD+ AMOLED skærm, Snapdragon 855 processor, 8 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, Triplekamera og et batteri på 4.500 mAh. Det skriver Android Central.

Samsung Galaxy S10 Lite / Galaxy A91 (Foto: @OnLeaks / 91mobiles.com)
Samsung Galaxy S10 Lite / Galaxy A91 (Foto: @OnLeaks / 91mobiles.com)

Triplekameraet har en hovedsensor på 48 megapixels, samt 12 megapixels ultra vidvinkel og 5 megapixels telefotolinse.

Der er mindre oplysninger ude om Galaxy Note10 Lite. Skærmen ventes at være mellem 6,5 og 6,7 tommer, 6 GB RAM og processoren er Samsungs egen Exynos 9810.

Der teases for næste års Samsung Galaxy A-serie

Det virker også til, at Galaxy Note10 Lite kommer med 3.5 mm jackstik, hvilket der ikke er på den ”almindelige ”Galaxy Note10. Der medfølger desuden S Pen. Galaxy Note10 Lite kan blive navngivet som Galaxy A81 på nogle markeder.

Ifølge 91mobiles.com, så vil Samsung annoncere modellerne i december.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er noget officielt fra Samsung.

ANMELDELSE: Galaxy Note10 er et fremragende fremskridt

Mere til historien

Rygterne svirrer også om Galaxy S11-serien allerede. Eksempelvis spekuleres der i om designet på Galaxy S11+ ændres radikalt.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram